kayınvalideler bu tarz şeyleri konuşmayı çok sever zaten. dikkate almayın sonuçta istemiyorsanız sırf onlar söylüyor diye çocuk yapacak değilsiniz.Kesinlikle. Geçenlerde kv eşimle telefonda konuşurken diyor ki madem çocuk yapmayacaktınız neden evlendiniz. Ne kadar ayıp ya
Tabikide değiliz. Artık duymazdan gelmeye çalışıyorumkayınvalideler bu tarz şeyleri konuşmayı çok sever zaten. dikkate almayın sonuçta istemiyorsanız sırf onlar söylüyor diye çocuk yapacak değilsiniz.
Keşke farkında olsunlar. Gerçekten ters cevaplardan vermek istemiyorum o konu açılınca ben utanıyorumbunlar mahrem konular. Ne kadar edepsiz olduklarının farkında değiller. Ters cevap vermek gerekiyor maalesef.
Eşimle birlikte aynı evi paylaşmak için evlendim mesela. Bu mu geriyor seni diyeceksin kv ye.
Hayırlısı de geç. Çocuk olunca doğumu soracaklar doğumdan sonra luhusalik sonra uykusu dişi boyu konuşması vs vs vs sonra ikinci çocuk uzar da gider1 yılı bile dolmamış bir evli çiftiz şuan çocuk istemiyoruz başka önceliklerimiz var ama neden her gören üstüne vazifeymiş gibi bebek yokmu neden yok gibi bir sürü saçma sapan muhabbetlere giriyor. Asla bu muhabbete girmek istemiyorum ama bazılarını lafını bilmiyorum ne diyeceğimide bilmiyorum. İnsanların mahremiyeti konuşmak bu kadar kolay olmamalı.
Kv çok saygısız hadsiz biriymiş. Çok meraklıysa kendisi bir çocuk daha yapsın.Kesinlikle. Geçenlerde kv eşimle telefonda konuşurken diyor ki madem çocuk yapmayacaktınız neden evlendiniz. Ne kadar ayıp ya
valla ben hayırlısı diyip geciyorum1 yılı bile dolmamış bir evli çiftiz şuan çocuk istemiyoruz başka önceliklerimiz var ama neden her gören üstüne vazifeymiş gibi bebek yokmu neden yok gibi bir sürü saçma sapan muhabbetlere giriyor. Asla bu muhabbete girmek istemiyorum ama bazılarını lafını bilmiyorum ne diyeceğimide bilmiyorum. İnsanların mahremiyeti konuşmak bu kadar kolay olmamalı.