• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli bir arkadaşa ev hediyesi ne alınır?

ben arkadaşıma iki katlı pembe bir kurabiyelik aldım.
içinede pastahaneden kurabiyeler koyup götürücem :)

bence en güzeli kendisine sormakn evresim takımı vs yeni evlilerin zaten çeyizlerinde oluyo özellikle
fincan tabak filan ya da bence nevresim takımına vericeğiniz parayı zarfa koyup verin benim kuzenim evlenmişti düğününe gidememiştim zarfa bi miktar para koyup verdim hediye alıcaktım ama neyin eksik olduğunu bilemediğim için alamadım sen ne lazımsa alırsın dedim tamam demişti bence o daha mantıklı

konu açılalı 1 yılı geçmiş,konuyu açan kişi çoktaan almış götürmüştür hatta çocukları bile olmuş olabilir ona bile hediye götürmüştür.
bende yeni evliyim, yeni evlilere hediye arayanlar için fikir olsun diye yazıyorum, en çok kullanılan şey saklama kapları, kilitli kapaklı cam olan saklama kapları ne kadar evinde olsada kullanılan birşey bence. birde şarjlı el süpürgesi yoksa çok güzel bir hediye olur. genellikle evlenirken herşey alınsada bazı ufak tefek şeyler alınmıyor acelesi yok diye, arayı sorabilirsinizde tabii.

konu açılalı 1 yılı geçmiş,konuyu açan kişi çoktaan almış götürmüştür hatta çocukları bile olmuş olabilir ona bile hediye götürmüştür.
bende yeni evliyim, yeni evlilere hediye arayanlar için fikir olsun diye yazıyorum, en çok kullanılan şey saklama kapları, kilitli kapaklı cam olan saklama kapları ne kadar evinde olsada kullanılan birşey bence. birde şarjlı el süpürgesi yoksa çok güzel bir hediye olur. genellikle evlenirken herşey alınsada bazı ufak tefek şeyler alınmıyor acelesi yok diye, arayı sorabilirsinizde tabii.

kikikiki :9::9: ben o arkadaş için yazmadım ki sonuçta herkes yenievli birileri için hediye arar onun için yazdım :34::35::29:

Amerikan Servisi

Ben okadar çok kullanıyorm ki çok rahat ve pratik oluyor. O muşamba örtülerin pis görüntüsü yerine american servis çok daha iyi,bez örtü desen her kullanımda çırpmak,en ufak lekede yıkamak meşakatli iş.. özelliklede mutfakta kullanılması için 4 adet amerikan servisler almak çok kullanışlı olacaktır..

Son düzenleme:
ya benimde bi arkadaşım evleniyor herşeyim tamam birşey alma dedi. iki gün sonra alırsan eve süs eşyası al dedi çok sinir oldum. ne alacagim bilmiyorum ama süs eşyası dışında ne bulursam onu alacagim eminim :)
bu arada bence iki kişilik aşk yazılı kahvalti takımlari var onlar güzel oluyor öyle birşey alabilirsn

Back