• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli bir arkadaşa ev hediyesi ne alınır?

seker_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2009
205
0
96
36
İstanbul
ya ben cok kararsız kaldım arkadasım hemde erkek arkadasımın kardesi yeni evlendi ona ev hediyesi olarak ne almam gerektigini hiç bilmiyorum ya pazar günü oraya davetliyiz ama ne alsam diye bir haftadır kara kara düşünüyorum lutfen fikirlerinizi paylaşırsanız cok sevinirim simdiden herkeze tesekkürler... olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

evin eksiği düşünülerek alınır genelde... evde güzel duracak bir çiçek de alabilirsin , yapay olmayan a.s

Kocaman çiçekler var ikea'da vs var hem de 70-100 arası.
ne alsan fazla gelir çünkü bende yeni evliyim herşeyim var.
yani ne gelse mutlu olurum diye düşündüm inan ihtiyacım yok hiçbirşeye
bir tablo veya çiçek olabilir.
ama tablo için de evi daha önce görmek gerekir ..

Fotoğraf çerçevesi alabilrisn . .
Şamdan alabilirisn
Fil alabilirisn . Uğur getirdiğini düşünerek :emir_bebek:

en güzeli bardak al... Kadeh, su bardağı, çay bardağı...kahvaltılık da güzel olur.... bütçene göre alırsın. büfe süsü olarak gümüş değerli eşya da alabilirsin... yani büfelerine koyarlar.. ailesinin maddi durumu kötü ise onlara uygun bir şey alırsın para bile uygun düşebilir.. aslında

Valla ben de evlendikten sonra bi sürü hediye geldi hemen hemen hiçbirini kullanmadım, çünkü hemen hemen hepsi zaten bende varolan şeylerdi....
Evinde olmayan bişey biliyorsan onu al.... Ama böyle bir bilgin yoksa da sehpanın üzerine süs olarak konan mumluklar dan yada fotoğraf albümü falan alabilirsin....
Yada 2 kişilik kupalardan var birbirini tamamlayan esprili sözler yazılı.. onardan alabilirsin...

Esprili dekor objelerinden bakabilirsiniz,

hatta yeni keşfettim Palladium'da The Woo mağazası, şık zarif aksesuarlar var , fiyatlar da makûl

böyle sıradışı duvar saatleri, dans figürlü zarif biblolar, dekoratif abajurlar ...hepsi benim olsun istemiştim : )

ışte ben sırf bu yüzden evlenirken bazı şeyleri almadım :) Neyin eksik, ne alalım sorusuna verecek cevaplarım var. Kettle almadım, vazolar ve deli gibi bi sürü bardak takımları almadım, tost makinası almadım, ekmek pişirme makinası almadım. Sevmem ben öyle filmiş maymunmış saçma sapan işe yaramayan hediye. O yüzden hem işime yarasın, hem de millet işe yarar hediye aldım diye sevinsin istedim, acil olmayan küçük eşyaları almadım.

1 yıllık evliyim ve evime her gelen fincan takımı getirdi desem yeridir. Sağolsunlar düşünmüş, getirmişler ama bu konuda biraz daha orijinal düşünmek gerek bence.
Ben de o takımları başkalarına hediye ettim. Napim :)))

bence sen en iyisi buyuk alısveris merkezlerinin ikea vb. hediye ceklerinden hediye et sonucta aldıgın hediyenin aynısını bir baskasının da alma ihtimali var.En azından eksigini bu sekilde tamamlamıs olur.:)

bende yeni evliyim 12 gün oldu.daha evime gelmedi kimse ama annemlere getirmişler benim için tabak bardak vs ve gerçekten hepsi bende zaten olan şeyler..eminim arkadaşının evindede yeterince tabak çanak vardır. Süs eşyaları ,tablolar daha makbulsırnaşık şey

ARKADASLAR BEN BU KONUYU TAMAMEN UNUTMUSUM HEPİNİZİN YAZAN ELLERİNE SAGLIKKKKK COK TSK. EDERİM OKUYUP YORUM YAPANLARAAA BİZ AYRILDIK ERKEK ARKADASIMLA AMA KARDESİNE GİTMEK İSTİYORUM 2 AY OLUCAK HALA GİDEMEDİM BENDE SUS ESYASI ALMA TARAFTARIYIM İNŞ. BU HAFTASONU GİDİCEM HERKESE TEKRARDAN TSK. EDERİM VEEE ÖZÜR DİLERİM KİMSEYE CEVAP YAZAMADIGIM İCİNNNN olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

mudo'dan hediye çeki hatta d&r'dan bile iyi fikir bence, istedikleri bir şeyi alırlar hiç olmazsa. şahsen zamanında gelen süs eşyalarının haddi hesabı yoktu. e haliyle uyumsuz oluyorlar, bir de tozlanma sorunu, yok yok bana göre değil, o yüzden almam kimseye de:)))

Yeni evli birisine alınacak hediye bence evin eksiği ile ilgili olmalı sonuçta yeni evliler ve mutlaka eksik bir şeyler vardır.Eğer hediye almamış başka arkadaşlarınızda varsa onlarla para toplayıp ortak , işlerine yarayacak bir hediye almakta mantıklı bence. biz bir arkadaşımız için gruphediye grubu kurmuştuk. herkes bütçesine göre katkı yaptı sonunda karta yükledik toplanan parayı da. kendi ihtiyacına göre bir hediye aldı.

Back