Yeni evlenmiş hanımlar,çeyizinizdeki hangi ürünlerden memnun değilsiniz?

yaa yazık bee!insanlar okdr para verip alıyo,ama tuhaf tuhaf şeyler çıkıyo sonra...e kimiside memnun!peki ya biz düşünenler ne yapcs canm:sm_confused: tamda philips katı meyve sıkacağını almayı düşnrkennsüprizzzzz

yaa yazık bee!insanlar okdr para verip alıyo,ama tuhaf tuhaf şeyler çıkıyo sonra...e kimiside memnun!peki ya biz düşünenler ne yapcs canm:sm_confused: tamda philips katı meyve sıkacağını almayı düşnrkennsüprizzzzz

canim simdi soyle, arkadas muhtemelen urunle ilgili degil de kati meyve sikacaklarinin genel olarak kullanimi ile ilgili bir sıkıntıyı dile getirmis..Urunlerin parca sayisi fazla oldugu icin onu tak, cikar yika biraz sorun oluyo..Ben sahsen gecen sene aldigimda ilk hevesle cok kullandim sonra biraktim..Su an narenciye sıkacagi kullaniyorum daha pratik geliyo...Ama hani ilerde cocugun oldugunda ona mama vs. hazirlarken daha cok ise yarar diye dusunuyorum..

1-Günlük kullanım için uyduruk çatal-bıçak takımı almayın (3. yıkamada paslandı, ve geçen peynir yerken sapı başı çatalın ayrıldı, diğer bir kaç parçası da koptu direk çöpe gitti hepsi).
2-Plastik mutfak minik gereçlerini seçmeyin. (Böyle yuvarlak sarımsak ezeceği almıştım, içine koyup kapağını kapatıp,mengeneli sistemle sıkılıyordu, 2. sıkışımda parça pinçik oldu) Metal seçmenizi tavsiye ederim.
3-Koskoca bir robot yerine (120 metrekarelik mutfağınız olmayacaksa) minik minik parçalar seçin, yıkaması da kullanması da rahat oluyor.
4-Ekonomik su tasarrufu olan makineleri kullanım durumunuza göre seçin (Kısa programım 2saat 40 dakika sürüyor, tencere gibi yoğun yıkama programını söylemeyeceğim bile :) )
5-Annenizin ya da etraftakilerin verdiği demet demet yorganları kabul etmeyin (120 metrekarelik yatakodanız olmayacaksa)Yoksa bazalar, dolaplar her yer yorgan, örtü bik bikle doluyor.
6-Alacağınız elektronik aletlerin walt kısmına dikkat edin, ben saç kurutma makinemi walt açısından yüksek almıştım, 2 dakikada belime kadar olan saçlarım kururken, düdük gibi kendini ısıtmaktan aciz saç maşasını da gene ben almışım (Ne akla hizmetse).Elektrik süpürgesi için de aman bu konuya dikkat.
7-Günlük kullanım tabak-çanak ve çatal-bıçak- bardak setlerini 12'li almaya çalışın, 2 kişi bile olsanız, sabah akşam 2-3 bardak su, çay içseniz tüm takım iki gün içinde bitiyor (6 kişilikse)
8-Tava,tencere gibi şeylerde ilk etapta tek olsun diye düşünmeyin, ilk etapta da olsa aynı anda iki ayrı kızartma tavası ya da tencere tas lazım olabiliyor, bunlardan en azından iki tane alın derim ben.
9-Kibar ve minik düdüklü tencere yerine her zaman kullanılabilecek, 100 gram da pişirseniz, 3 kiloda pişirseniz işinizi görecek normal boyutlarda bir düdüklü seçin yoksa benim gibi kibar ama kullanışsız bir düdüklünüz olur :)
10-Bazı şeyleri de aceleye getirmeyin, misal banyo aksesuar takımı(tuvalet kağıdı askılığı, macun kutusu, sabunluk ..vs.)Biz almıştık, ama tuttuğumuz evde hepsi fixlenmişti duvara monte edilmiş bir biçimde. Boşa para vermiş olduk böylece.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, kolay gelsin size kızlar.

1-Günlük kullanım için uyduruk çatal-bıçak takımı almayın (3. yıkamada paslandı, ve geçen peynir yerken sapı başı çatalın ayrıldı, diğer bir kaç parçası da koptu direk çöpe gitti hepsi).
2-Plastik mutfak minik gereçlerini seçmeyin. (Böyle yuvarlak sarımsak ezeceği almıştım, içine koyup kapağını kapatıp,mengeneli sistemle sıkılıyordu, 2. sıkışımda parça pinçik oldu) Metal seçmenizi tavsiye ederim.
3-Koskoca bir robot yerine (120 metrekarelik mutfağınız olmayacaksa) minik minik parçalar seçin, yıkaması da kullanması da rahat oluyor.
4-Ekonomik su tasarrufu olan makineleri kullanım durumunuza göre seçin (Kısa programım 2saat 40 dakika sürüyor, tencere gibi yoğun yıkama programını söylemeyeceğim bile :) )
5-Annenizin ya da etraftakilerin verdiği demet demet yorganları kabul etmeyin (120 metrekarelik yatakodanız olmayacaksa)Yoksa bazalar, dolaplar her yer yorgan, örtü bik bikle doluyor.
6-Alacağınız elektronik aletlerin walt kısmına dikkat edin, ben saç kurutma makinemi walt açısından yüksek almıştım, 2 dakikada belime kadar olan saçlarım kururken, düdük gibi kendini ısıtmaktan aciz saç maşasını da gene ben almışım (Ne akla hizmetse).Elektrik süpürgesi için de aman bu konuya dikkat.
7-Günlük kullanım tabak-çanak ve çatal-bıçak- bardak setlerini 12'li almaya çalışın, 2 kişi bile olsanız, sabah akşam 2-3 bardak su, çay içseniz tüm takım iki gün içinde bitiyor (6 kişilikse)
8-Tava,tencere gibi şeylerde ilk etapta tek olsun diye düşünmeyin, ilk etapta da olsa aynı anda iki ayrı kızartma tavası ya da tencere tas lazım olabiliyor, bunlardan en azından iki tane alın derim ben.
9-Kibar ve minik düdüklü tencere yerine her zaman kullanılabilecek, 100 gram da pişirseniz, 3 kiloda pişirseniz işinizi görecek normal boyutlarda bir düdüklü seçin yoksa benim gibi kibar ama kullanışsız bir düdüklünüz olur :)
10-Bazı şeyleri de aceleye getirmeyin, misal banyo aksesuar takımı(tuvalet kağıdı askılığı, macun kutusu, sabunluk ..vs.)Biz almıştık, ama tuttuğumuz evde hepsi fixlenmişti duvara monte edilmiş bir biçimde. Boşa para vermiş olduk böylece.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, kolay gelsin size kızlar.
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis
alkisalkisalkis

cnm bizde de var çok memnunuz turunçgiller diğer sıkacaklarda sıkılıyor fakat bunda bütün meyve sebzeler sıkılıyor. tavsiye ederim arkadaşın eleştirisine katılıyorum yaklaşık 6-7 parça yıkamam gerekiyor sıkma işlemlerin bittikten sonra ama içtiğin meyva suyundan sonra değer bence yerimseniben

memnun kaldıklarım yataşın pofidik yorganları yastıkları arzumun blendırı arzum tost makinesi emsan tencere takımım jumbo mini boy çaydanlığım dertsiz kumaştan leke tutmaz masa örtülerim kırkyama yatak örtüsü bellona klozet takımı daha çok şey vardır aklıma gelmiyo ama şimdi

gereksiz şeyler yün yorganlar dantel nevresim takımları vitrin takımları su takımı bilmemneleri hani vitrine koymak için sevmiyorum hiç günlük olarak annemin işlediği kanaviçe şementtablo ve sehpa örtüsü seriyorum okdar

az daha yazım kesinlikle yukarıda arkadaşın sölediği şeye katılıorum uyduruk çatal bıçaklar almayın..
paslanma riski yüksek olabilioo..
haa bide bulaşık makinalarını 2 programdan başka almayın..
kullanmıosunuz zaten..
2 program işinizi görüo..

ilginiz için çok sağolun kızlaropuyorumnanaktan

çok faydalı yorumlar yapılmışalkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ancak yorumların yoğunluğuna göre olabilir arkadaşım... Devam edin paylaşımlarda bulunmaya:)

Son düzenleme:
HOME SWEET HOME DAKİ BOL BONCUK İŞLEMELİ,ÇOK GÜZEL AMA BORNOZDAN ÇOK BİR GECE KIYAFETİNİ ANDIRAN,YIKAMA SIRASINDA ZORLANACAĞINIZ,BİR BAYAN BORNOZ TAKIMININ 300TL Yİ BULDUĞU ÇEŞİTLERİ ÖRNEK GÖSTEREBİLRİZ:KK66::bbo:

o bornozları ben gördüm,bayıldım çok güzellerdi ama çok pahalı onun yerin 250 milyona tac bornoz setı aldım 2 kişilik hemde bambudan yapıılmıs cok guzel

valla bu topiği açana ayrı bir teşekkür,yazanlara ise eşsiz deneyimlerini paylaşanlara daha da ayrı bir teşekkür ederim.tuttum bu topiği bırakmam gayri:>
yün yorgan olayı gerçekten bana da gereksiz geliyor artık.bi tane kaynanam yaptırmış yeter bi tane gerisini uyku seti almak daha mantıklı herlade:>:>:>

o bornozları ben gördüm,bayıldım çok güzellerdi ama çok pahalı onun yerin 250 milyona tac bornoz setı aldım 2 kişilik hemde bambudan yapıılmıs cok guzel

yaa bişi sorucam.bambudan yapılmış olmasının özelliği ne oluyor arkadaşım?:sm_confused:

günlük tabak ve çatal bıçak takımları için arkadaşlarda yazmış ,
benimde oniki takımtım vardır hiçbir şeyi altı kişilik alamam.
demek ki doğru bişiy yapıyormuşum...

yaa bişi sorucam.bambudan yapılmış olmasının özelliği ne oluyor arkadaşım?:sm_confused:

antibakteriyel,parlak dokusu var yumusacık,suyu çabuk çekme ve yıkandıkca yumusaklılıgını kaybetmeme benım aklımda kalanlar bunlar baska özellikleride vardır canım

Ancak yorumların yoğunluğuna göre olabilir arkadaşım... Devam edin paylaşımlarda bulunmaya:)
tamam cnm.
valla bu topiği açana ayrı bir teşekkür,yazanlara ise eşsiz deneyimlerini paylaşanlara daha da ayrı bir teşekkür ederim.tuttum bu topiği bırakmam gayri:>
yün yorgan olayı gerçekten bana da gereksiz geliyor artık.bi tane kaynanam yaptırmış yeter bi tane gerisini uyku seti almak daha mantıklı herlade:>:>:>
opuyorumnanaktan
günlük tabak ve çatal bıçak takımları için arkadaşlarda yazmış ,
benimde oniki takımtım vardır hiçbir şeyi altı kişilik alamam.
demek ki doğru bişiy yapıyormuşum...
kaydirigubbakcemile5

antibakteriyel,parlak dokusu var yumusacık,suyu çabuk çekme ve yıkandıkca yumusaklılıgını kaybetmeme benım aklımda kalanlar bunlar baska özellikleride vardır canım

teşekkür ederim tatlım.almadım ben daha sanırım bu mantıklı

[B]bellona yemek masam çok fena çıktı
sıcak bardak koysam kabarıyor hemen
misafirlik ya da günlük her neyse ikinci takım tabak çok gereksiz sadece yer kaplıyor
markalı almanın da bi anlamı olmuyor beğendiğinizi alın
nişan sandığı da aynı şekilde
en güzel nevresim özdilek
koltukta yataş bence
teflon tencere de hediye geldi 3lü taç ın tereddütsüz tavsiye ediyorumm
koçtaştan sakın havlu almayın derim bi yıkamada tür fln kalmadı

ve elektrik süpürgesi fantomun 10 katı pahalı olanlardan çok daha iyi olduğunu biliyodum,aldım halıyı havaya kaldırıyorr:)))
susuzlar zahmetsiz su filtreli ben sevmedim ama olcaksa da kovası ayrı olsun komple süpürgeyi yıkamak gerekior yoksa her süpürmede
daha da gelmior aklıma ama gelir

bu arada biricik çok yaratıcısın konuştuk hemen topiğe çevirmişinn

[/B]kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
X