YENİ EVLENİP ANKARA DA YAŞAYAN HANIMLARIN SOHBET KÖŞESİ

Be
G Gizlimelekank canim sanada günaydın sen pikniğe gitmedin tuba ile
bebiş nasıl
Ben Dr gittim sonrada kan için çağırdı dün bugün ve cuma Günü'de kan verecem biri ikili biride Amerika'ya gidecek kan diğerleri ni bilmiyorum o yüzden bide uzak ben okadar yol gidemiyorum kan pıhtılaşmasından dolayı nefes nefese kalıyorum ama olsun yakına kahvaltıya gideriz

Esat neresi bilmiyorum ben Ankara'da yaşamıyorum şu an. Merkeze yakın mı yani kızılaya ulaşım kolay mı? Çünkü kpss kursuna gideceğim dersane kızılayda. Eylülde taşınacağız ankaraya o zamana kadar bulurum herhalde bir ev:/ cok zormuş bu işler gerçekten.

Arkadaşlar mayıs sonu ev tutmayı düşünüyoruz . TOKİ TURKUAZ SİTELERİ çok güzel görünüyor. Fiyatı da gayet uygun. Evler tertemiz,çoğu sıfır. Bu sabah bir emlakçıyla konustuk aklımıza yattı aslında. Ama sizlere de sormak istiyorum. Biz nişanlımla Mayıs sonu Ankara'ya gelip 1 hafta içinde ev tutmamız lazım. Düğünden önce herşeyi hazır etmemız için anca vakit bulacagız,ikimiz de şehir dısında calısıyoruz cunku suan.
Ev kirası 400-500 merkezi sistem, spor salonu,güvenlik vs bi sürü aklıma yatan sey oldu. Ulaşım açısından da sıkıntı yokmus. Ben kızılayda kpss kursuna yazıldım eylülde baslıcam. Adam sıkıntı olmaz 20-25 dk da kızılayda olursunuz dedı.Evin önünden dolmusla sıhhıye köpsürüne kadar gıdersinz dedı emlakcı. Ayrıca yıne evın önünden metro durağına giden ring hattı var beledıyenın otobüsü dedi. Kızılay'a direk gidersiniz dedi. Düşüncelerinizi alabilir miyim?

Canım eşin hangi semtte calisio olucak bizde ankaraya yeni geldik ve ankarayi bilmedgimizden burda kimsemizde olmadigindan dolayi
Acemilik ettik isyerimiz yenimahallede biz keciörende oturuoruz ulasimda coz zorlandik 1.5 saatte ise gidiorduk kendmzi zorlayip buldgmz ilk arabayi aldik rahat ettik kiralar uygun die kecioren aktepede yeni yapilan toki konutlarindan tuttuk evimizi kuzey yıldızı diede ismi var burasi görsellik olarakda gezi ve oyun açısindanda suan muhtesem biyer cok pisman olduk isimize uzak oldgu icin ama bu güzellikten kopup henuz tasınamadik bizde eryaman elvankent taraflarindan bakmayi düsunuoruz yaz sonu kızılaya ankaranin neresinden giderseniz gidin 40 dkdan once gitmek cok zor zaten turkuazdan bizde baktik ama orasida merkeze epey bi uzak die bikdgmden pek bakmamistim hem kiralari oraninda uygundu yani emin olun eve bakarken ordan bi komsuyla görüsüp basit sorular sorup iconi rahatlatabilirsin

Kızlar Günaydin
nasilsiniz:KK49:
salonumuza hali bakiyoruz yardim edin kizlar

Esat neresi bilmiyorum ben Ankara'da yaşamıyorum şu an. Merkeze yakın mı yani kızılaya ulaşım kolay mı? Çünkü kpss kursuna gideceğim dersane kızılayda. Eylülde taşınacağız ankaraya o zamana kadar bulurum herhalde bir ev:/ cok zormuş bu işler gerçekten.

canım hem kızılay ayakın hem ucuz ''cebeci-mamak'' tarafı var. ama mamak pek iyi semt değil onu belirteyim.

Canım eşin hangi semtte calisio olucak bizde ankaraya yeni geldik ve ankarayi bilmedgimizden burda kimsemizde olmadigindan dolayi
Acemilik ettik isyerimiz yenimahallede biz keciörende oturuoruz ulasimda coz zorlandik 1.5 saatte ise gidiorduk kendmzi zorlayip buldgmz ilk arabayi aldik rahat ettik kiralar uygun die kecioren aktepede yeni yapilan toki konutlarindan tuttuk evimizi kuzey yıldızı diede ismi var burasi görsellik olarakda gezi ve oyun açısindanda suan muhtesem biyer cok pisman olduk isimize uzak oldgu icin ama bu güzellikten kopup henuz tasınamadik bizde eryaman elvankent taraflarindan bakmayi düsunuoruz yaz sonu kızılaya ankaranin neresinden giderseniz gidin 40 dkdan once gitmek cok zor zaten turkuazdan bizde baktik ama orasida merkeze epey bi uzak die bikdgmden pek bakmamistim hem kiralari oraninda uygundu yani emin olun eve bakarken ordan bi komsuyla görüsüp basit sorular sorup iconi rahatlatabilirsin

Canım aynı sekilde bizde sizin gibiyiz şuan keçiorende oturuyoruz ama eşimin işi batıkentte haftasonu eryaman 3. Etapta bir daire baktık aşık olduk walla ayarlayıp çıkmaya çalşyoruz kirası keciörenle aynı jakuzılı saunalı guvenlıklı sıte içi çıldrdık resmen hepberaber eryamana gıdelimm :)

Kızılaya da tunalıya da yürüme mesafesinde evimiz.kayınpederimin evi olduğu için kira sıkıntımız yok o yüzden buralardaki kira fiyatları nedir bilmiyorum açıkçası

Canım aynı sekilde bizde sizin gibiyiz şuan keçiorende oturuyoruz ama eşimin işi batıkentte haftasonu eryaman 3. Etapta bir daire baktık aşık olduk walla ayarlayıp çıkmaya çalşyoruz kirası keciörenle aynı jakuzılı saunalı guvenlıklı sıte içi çıldrdık resmen hepberaber eryamana gıdelimm :)

CİDDENMİ NE KADARMIŞ KİRASI BİZ BAKTIK KENDMİZE COK UYGUN BULAMADIK AMA ERYAMANDAN DEİLDE İŞYERİNE YAKIN BAKTIK PAHALI GELDİ SİZ ŞUAN NERSİNDESİNİZ KEÇİÖRENİN

YAKINSAK AKŞAMA TANIŞALIM EŞLİ Bİ ŞEKİLDE YAA BİZİM ORALAR ÇOK GÜZELDİR KUZEY YILDIZI TOKİLERİ GELİN GEZELİM BERABER DEĞİŞİKLİK OLUR BELKİ SİZEDE BİZEDE

X