YENİ EVLENİP ANKARA DA YAŞAYAN HANIMLARIN SOHBET KÖŞESİ

Anladım..aslında zaten şimdi de ben evden üniversiteye gitmek için 40 dk falan yok çekiyorum..o sorun olmaz. Şehir merkezine daha yakın yerlerden temız ev bulamıyorum. Yıne buldugum evlerden kızılaya ulasımım 20-30 dk sürecek gibi görünüyor. Aklınızda olsun sizin de, cidden sıkıntılı bi süreç bu.

Keçiören'den Etlik'ten Yenimahalle'den de bak. Mesela Esertepe-Atapark hep sıfır daireler

Merkezi sistem li olarak arattırdıgımda neredeyse hiç düzgün ev çıkmıyor. Bütün evler doğalgazlı mı? Isınma sorunu olmuyor mu o zaman çok pahalı oluyor sanırım. Eskişehirde benım oturdugum ev suan doğalgazlı,ailemin evı ve kışın aylık 300-400 yakıta gıdıyor. O yüzden merkezi sistem bulmaya calısıyorum.

Ay böyle bışeymı vardı ya kızlar burası derdımın dermanı 8 aylık evlıyım Ankara'da yasıyorum Ankara'yı hiç bilmiyorum nerdeyse eşim nereye ben oraya

Keçiören'den uzak dur bence 5 aydır burdayız eryamana gıdıyoruz

Kecıoren yenılenıyor bınalar fena degıl ama trafık berbat ınsanları tuhaf
Merkezimsistem düşünüyorsan Eryaman elvankent taraflarına bak arama kriterlerine Sıfır bina Max 5 yıllık ec birde site içi bunlar merkezi sistem oluyor genellikle

Bu turkuaz Konutları nerede kızlar bızde şuan keçiorendeyız ama Eryaman taraflarına gıdıcez eşimn işine yakın Hemde daha ıyıymış turkuaz Konutları'ndan bır bakym

Kızlar günaydın
Zeynepkbl Zeynepkbl hoş geldin canım
daphnelena daphnelena yani turkuaz bana da iyi dediler yinede araştıralım canım

Bu turkuaz Konutları nerede kızlar bızde şuan keçiorendeyız ama Eryaman taraflarına gıdıcez eşimn işine yakın Hemde daha ıyıymış turkuaz Konutları'ndan bır bakym

Günaydın kızlar:)

1.Turkuaz konutları Yapracıkta. Yani Eskişehir yolu 30.km yani taaaaaaa ..... :)
2.Eryaman hem sorunlu , hem olaylı hem de saygısız bir yer bence.
3.Keçiören Ankaranın en büyük merkez ilçesi. Beğenmediğiniz yer tam olarak neresi? belki 50 tane semt-mahalle ve caddesi vardır.
4.Ben ailemle yıllarca Çankaya'da yaşadım.Şimdi evlendim 8 adır Etlik'teyim. (yani Keçiören'e bağlı olan bir sürü semtten biri.
5.Yıllardır bu şehirde yaşıyorum, Çankaya ve Çayyolu'ndan sonra yaşanabilinecek en iyi yer Keçiören-Etlik-Esertepe tarafları.
6.Çok büyük bir proje yapıldığı için, ev satın almak bile muhteşem bir yatırımdır. Yeni binalarda da ısınma sorunu söz konusu değildir.

Hepinize kolay gelsin, Allah yardımcınız olsun.

Etlik evet çok guzel bir yer ama kira ve satılık oldukça yüksek yeni bınalarda bız Bağlarbaşı mahallesinde oturuyoruz burada acaip bır trafık oluyor Kızılay'a çıkmak arabayla bıle bazen 45 dakıka surebılıyor 5-6 yıllık bır bınada oturuyoruz ama ınsanlar geneli pek samimi degıl çocuklar sokakta küfrederken oyun oynuyor bilmiyorum biz sevemedik

Yapracık tarafları fazla uzakmış ama
Eşim asker olduğu için Eryaman elvankent tarafları hem kiralık ta satılık da uygun 7/24 guvenlıklı parklı bahçeli setler avm önüne metro dırek otobana çıkan trafıksız yollar düşünülünce bize mantıklı geliyor

bende bıraz yorum yapayım tokı turkuaz cok uzak, adam hıc trafıgı katmamış anlaşılan.o kadar yolu otobüste ayakta çekmek sıkıntı...süreklı toplu tasıma kullanan bırı olarak söylüyorum. melih bey saolsunn!!!!

elvankentte fena değil tren var ama mesai başlama saatınde hınca hınç dolu hatta binemeyenler varmış. cevresı güzel, merkeze cok yakın değil.trenın sıhhıyede durağı var.

Eryaman sevıyorum ben.suan burdayım. rezıdanslar güvenlikli siteler aldı başını gitti. ama en azından metro geldi. bır an once Batıkent metrosuyla birleşşe ve hızlansa tadından yenmez. tabı her ev metro dibi değil. metro da trafık sorunu olmadığı için daha çok sevıyorum.

demetevlerde yıllarca yaşadım. inanılmaz bır semt nasıl desem hersey ayağının altında. ev fıyatları fena değil. 400-700 arası. metro dıbınde kızılaya 10 dk gidiyosun.... ama evler eski ve bırbırıne cok yakın. ve yüksek katlı ayrıca cok guvenlı bı yer değildir. carsısı pazarı ucuzdur hala kuaförüm ordadır. bısey alçaksam mutlaka demette bı araştırma yaparım ve en uygun ora çıkar...

başkada cok ıyı bıldığım yaşadığım bı yer yok. bol şanş.

X