Yeni Evlenenlerin Çeyiz Tecrübeleri

Bu sitede Cem Teflon seti çok uygun geldi. Siz ne dersiniz arkadaşlar, piyasaya göre uygun değilmi? Daha önce burdan siparişi olan oldumu?

Cem Pırlanta Tencere Seti (9 Parça) - PratikEv.com

Bizim böyle Cem teflon takımımız vardı. Yıllar yıllar önce gazeteden kupon biriktirerek almıştık. :9: 2 takım aldık. Bir takımda tenceresinde dıştın içe doğru küçük bir çukurluk vardı. İnternetten alış veriş yapınca kargocunun yanında da iyice inceleme yapılamıyor ya da hemen fark edilemiyor.
Biz epey zamandır kullanıyoruz memnunuz. Diğer teflon takımları da benim çeyizimde :8: Teflon kullanmaya karşı olsam da annem illa al götür diyor.

benimde sorum var:):)evli arkadaşlarıma runnerli amerikan servisli masa örtüsü almalı mıyım eskiden almayı düşüyordum hatta 1 tanede kendim yapmıştım ama yemekteyiz den sonra supladan da o takımlardan da soğudum :)sizce almalı mıyım??direk masa örtüsü mü almalıyım peçeteli

ben de düşünüyorum alsam mı diye hatta nette beğendim ggde yapılmış set halinde :)))
bence programı falan boşver beğeniyorsan alırsın sade bir sofra istersen sadece örtü kullanırsın biraz daha farklı istersen runner kullanırsın :)bence hoş görünüyor

ben birçok elektrikli ev aletini ordan aldım. nerdeyse çoğu aynı gün kargoya verildi. ben çok memnunum o siteden.

ben de düşünüyorum alsam mı diye hatta nette beğendim ggde yapılmış set halinde :)))
bence programı falan boşver beğeniyorsan alırsın sade bir sofra istersen sadece örtü kullanırsın biraz daha farklı istersen runner kullanırsın :)bence hoş görünüyor

bende beğeniyorum amerikan servislerini fazla görünce bıkkınlık geldi...Ama değik modeller görürsem alırım sanırım:)

Son günlerde şu nevresim takım olayı kafamı kurcaladı. Burda arkadaşlar çok fazlasıyla almışlar. (çift kişilik için olandan bahsediyorum)
Yeni evli olan arkadaşlara sormak istiyorum, kaç tane nevresim yeterli?:97:

benim de bir sorum olacak yemek takımının misafir yemek takımının büyük servis ve tatlı tabakları gğn gibi ortamlarda yetmiyormuş. bu durumlardagünlük yemek takımından ya da kahvaltı takımından mı destek alınır? öyle başka başka tabaklarla nasıl olacak yaa ona göre peçetesi bilmemne:(:37:

ben de üç aylık evliyim .
nevresim takımlarından 10 takım falan değil ama şöyle 4 5 takımınız olursa farklı farklı serince güzel oluyor.
Ha buarada yatak genişliğiniz 160*200 olacaksa kesinlikle çarşaf boyutları en büyük olan nevresimlerden alın
240 260 ölçülerinde oluyorlar sanırım. diğerleri yatağı kavramıyor aklınızda bulunsun.
Onun haricinde bi milyon tane havlunuz falan olmasın kullanılmıyor hurçta bekliyorlar.
tencerelerim tefaldi çok memnunum.
tabaklarım arcopaldi memnunum
yemek tabaklarınızı pasta tabaklarınızı en az 12 şerli alın çünkü makinede yıkayınca baya kullanılıyor
bir de biri geldimi hep misafir açılmıyor ben üşeniyorum:)
çatal bıçak takımım marka değil ama ondan da memnunum
daha misafirlik olanları kullanamdım onları bilemicem:)
mutfağımda masam yok oyüzden salonda yiyoruz
onun için masa örtüsü üstüne amerikan servis aldım
temizlemesi kolay olyor örtü kirlenmiyor yağlanmıyor tavsiye ederim.
çerezlikleriniz olsun kullanışlı şekilde derin kaplarınız olsun komposto cacık vs için
saklama kabınız muhakkak olsun artanları koymak için
küçük tencerelerden 3 lü birset daha alın derim yetmiyor çünkü 2 kişi olunca genelde onlar kullanılıyor
ve kesinlikle döküm tencerelerden tavsiye ediyorum
essenin var ben de ve pilavlar makarnalar çok iyi oluyor ısı güzel yayılıyor ve asla yapışma meydana gelmiyor.

ben süslü bir yatak örtüsü almadım iyiki de almamışım diyorum.
misafir geldiğinde şık ama kabarık olmayan yatak örtümü seriyorum sonra hop tyoplayıp çekyat altına atıyorum çok da yer kaplamıyor.
Sarımsak ezeceği güzel bişey bayağı kullanıyorum ellerim kokmadan işimi hallediyorum:)

benden şimdilik bukadar aklıma daha gelirse yazarım.:)

Sevgili Lepi, yazmış olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim canım. Bizim daha nışanımız olmadı, o yüzden yatak odamızda alınmadı, anlattığın mantıklı geldi, olmazsa bir kaç nevresimi son zamanda alırım, yatak ölçülerine göre sağol canım..:16:

Kahvaltı takımı almaya karar verdim, dün akşam bir yerden baktım, fiyatları inmiş baya, haftasonu gidip alacağım. Çatal kaşık ta marka Emsan,Korkmaz yada Schafer bunlardan birini seçeceğim. Teflon olarak Cem alacağım. Döküm tencerelere çok iyi diyorlar, olmadı 1 tane çeyizime alırım canım.
Haftaya eklerim neler aldığımı, tekrar teşekkürler :70::71:

ben de üç aylık evliyim .
nevresim takımlarından 10 takım falan değil ama şöyle 4 5 takımınız olursa farklı farklı serince güzel oluyor.
Ha buarada yatak genişliğiniz 160*200 olacaksa kesinlikle çarşaf boyutları en büyük olan nevresimlerden alın
240 260 ölçülerinde oluyorlar sanırım. diğerleri yatağı kavramıyor aklınızda bulunsun.
Onun haricinde bi milyon tane havlunuz falan olmasın kullanılmıyor hurçta bekliyorlar.
tencerelerim tefaldi çok memnunum.
tabaklarım arcopaldi memnunum
yemek tabaklarınızı pasta tabaklarınızı en az 12 şerli alın çünkü makinede yıkayınca baya kullanılıyor
bir de biri geldimi hep misafir açılmıyor ben üşeniyorum:)
çatal bıçak takımım marka değil ama ondan da memnunum
daha misafirlik olanları kullanamdım onları bilemicem:)
mutfağımda masam yok oyüzden salonda yiyoruz
onun için masa örtüsü üstüne amerikan servis aldım
temizlemesi kolay olyor örtü kirlenmiyor yağlanmıyor tavsiye ederim.
çerezlikleriniz olsun kullanışlı şekilde derin kaplarınız olsun komposto cacık vs için
saklama kabınız muhakkak olsun artanları koymak için
küçük tencerelerden 3 lü birset daha alın derim yetmiyor çünkü 2 kişi olunca genelde onlar kullanılıyor
ve kesinlikle döküm tencerelerden tavsiye ediyorum
essenin var ben de ve pilavlar makarnalar çok iyi oluyor ısı güzel yayılıyor ve asla yapışma meydana gelmiyor.

ben süslü bir yatak örtüsü almadım iyiki de almamışım diyorum.
misafir geldiğinde şık ama kabarık olmayan yatak örtümü seriyorum sonra hop tyoplayıp çekyat altına atıyorum çok da yer kaplamıyor.
Sarımsak ezeceği güzel bişey bayağı kullanıyorum ellerim kokmadan işimi hallediyorum:)

benden şimdilik bukadar aklıma daha gelirse yazarım.:)
[/QUOTE

canım yaa ne güzel anlatmışsın teşekkürler evli arkadaşlar iş güçten midir nedir fazla vakit bulamıyorlar böyle detaylı analizlere sağol.
referansın ile pilav tenceremi döküm almaya karar verdim.:30:

Sevgili Lepi, yazmış olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim canım. Bizim daha nışanımız olmadı, o yüzden yatak odamızda alınmadı, anlattığın mantıklı geldi, olmazsa bir kaç nevresimi son zamanda alırım, yatak ölçülerine göre sağol canım..:16:

Kahvaltı takımı almaya karar verdim, dün akşam bir yerden baktım, fiyatları inmiş baya, haftasonu gidip alacağım. Çatal kaşık ta marka Emsan,Korkmaz yada Schafer bunlardan birini seçeceğim. Teflon olarak Cem alacağım. Döküm tencerelere çok iyi diyorlar, olmadı 1 tane çeyizime alırım canım.
Haftaya eklerim neler aldığımı, tekrar teşekkürler :70::71:

tavsiyem teflon olarak tefal alman canım
azıcık daha fazla ver en iyisini al
cemin teflonu çok kaliteli değil aklında olsun :70:

tavsiyem teflon olarak tefal alman canım
azıcık daha fazla ver en iyisini al
cemin teflonu çok kaliteli değil aklında olsun :70:

Haklısında Tefal çok pahalı canım, gücüm Cem almaya yeter anca, sağol:16:

o zaman taç al canım ikisinin ortası kullananlarda çok memnun

6 kişilik yemek takımı
4 adet çelik tencere
schafer çeyiz seti( 4 lü çelik tencere,6 kişilik kahvaltı takımı,12 kişilik yemek takımı,12 kişilik çatal bıçak takımı)
12 kişilik kase
borcamlar
çerezlik
meyve tabağı
2 adet çift kişilik nevresim takımı
işte yavaş alıyorum gücümün yettiği kadar yalnız yaşıyorum şuan evimde kullandığım tek kişil nevresim takımlarını arzumun robotunu ütümü evlenince de kullanıcam gönül ister herşeyin en güzeli en yenisi ama olsun mutluluk herşeyden önemli daha alıcak çok şeyim var evlendikten sonra da almaya devam edicem ama en güzeli aldıklarımla mutlu olmayı bilmek! her aldığım şeyin arkasında bir hayalim var mesela işallah eşimle pazar sabahı aldığım kahvaltı takımlarıyla mutlu mesut sorunsuz kahvaltı yapmak gibi :) belki saçma ama böyle düşünüyorum arkadaşlar

6 kişilik yemek takımı
4 adet çelik tencere
schafer çeyiz seti( 4 lü çelik tencere,6 kişilik kahvaltı takımı,12 kişilik yemek takımı,12 kişilik çatal bıçak takımı)
12 kişilik kase
borcamlar
çerezlik
meyve tabağı
işte yavaş alıyorum gücümün yettiği kadar yalnız yaşıyorum şuan evimde kullandığım tek kişil nevresim takımlarını arzumun robotunu ütümü evlenince de kullanıcam gönül ister herşeyin en güzeli en yenisi ama olsun mutluluk herşeyden önemli daha alıcak çok şeyim var evlendikten sonra da almaya devam edicem ama en güzeli aldıklarımla mutlu olmayı bilmek! her aldığım şeyin arkasında bir hayalim var mesela işallah eşimle pazar sabahı aldığım kahvaltı takımlarıyla mutlu mesut sorunsuz kahvaltı yapmak gibi :) belki saçma ama böyle düşünüyorum arkadaşlar

çokta güzel düşünüyorsun canım...tabiki insan en güzelini almak istiyor ama bazen alamıyor...buna üzlmemek gerekir...gönüller bir olsun nihayetinde düşündüğünde kap çanak...mutlu olmak huzurlu olmak hiç bieye değişilmez bence :)

6 kişilik yemek takımı
4 adet çelik tencere
12 kişilik kase
borcamlar
çerezlik
meyve tabağı

gene bişeyler almışsın canım .. tabi herkes ister güzelleri olsun ama bütçe yetmeyince de olmuyor.. o zor durumu bilirim .. Allah saglık huzur versin yeter..
evine herşeyi alıpta huzur arayan o kdr cok ki.. Rabbim huzuru aratmasın inş.
mutlu olabilmek te cok güzell tebrik ederim..:31:

Canım alacakların birazda çevrenle alakalı.
Yemekli misafir sık gelirmi? Yatılı misafir ne sıklıkta olacak gibi...
Hiç yatılı misafirim olmaz dersen ve şu anda sadece acil alışveriş yapacaksan 2 takım nevresim bile yeterli.
Devamını evlendikten sonrada yavaş yavaş alırsın.
Uyku seti çok maliyetli onun yerine tek yorgan almalısın.
Pike takımı alma şu an nevresimine uygun tek renk pike al. Ama battal boy olsun.
yatağın üzerinde günlük örtü olarakta kullanırsın.
Közleme tavası yerine fırında ya da tost makinasında hatta biraz uğraşsan ocakta bile közleme yaparsın.
Bence el süpürgesi şart, seramiğe parkeye birşey döküldüğünde ideal.
Mesela kirli sepeti çok önemli ama durumum yok diyorsan kirlilerini makinada da biriktirebilirsin.
Daha sonra alırsın uygun birşeyler.
Aslında çok önerim var ama aklıma gelmiyor.
Benden sana küçük bir öneri.
Ucuz olsun diye öylesine alma, kalitesine güvendiğim şeyleri al.
Nevresim alıyorsun renk veriyor, çekiyor, küçülüyor.
Sonra kullanamıyorsunda...
Süsülü yaldızlı bardak alacaksan ya iyisini al ya da sade birşey al.
Sonra elde bile yıkasan yaldızlar matlaşıyor, siliniyor.
Atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Yani bu herşey için gerekli...
Günlük indirim siteleri var onları takip et canım. ( istersen özel msj atarım )

Mesela böyle bir yatak örtüsü hem günlük için ideal, hem özel gün için...
Pike olarakta kullanabilirsin.
Yani bunun gibi komplike ürünler almaya çalış...

Sevgiler...

71016358.jpg

snnzlsdtcbc...bu örtü ne hoşmuş öyle, markası ve fiyatı nedir canım?

Back
X