Yeni Evlenenlerin Çeyiz Tecrübeleri

Merhaba
Jumbo urununu ovup diger markalari karalayan kisinin bilgileri ve GG hesabi Jumbo firmasi ile paylasilmis olup gerekli islem bizzat Jumbo tarafindan yapilacaktir. Reklam yapiyorlar acik acik ama bu reklami yaparken diger firmalari kotulemek hic etik degil.

Merhaba
Jumbo urununu ovup diger markalari karalayan kisinin bilgileri ve GG hesabi Jumbo firmasi ile paylasilmis olup gerekli islem bizzat Jumbo tarafindan yapilacaktir. Reklam yapiyorlar acik acik ama bu reklami yaparken diger firmalari kotulemek hic etik degil.

yaHu normal üyelere bile inanmicaz demek artik.. hay allahim ya pes.. nerdeyse tüm takimlari almaktan vazgececektim!

Bende şaşırdım, bilgi alıyoruz birbirimizden, böyle şeylerle kafamızı kurcalıyorlar. Neyse biz yine bildiğimizi alalım kızlar, kesemiz hangisine yetiyorsa..Jumbo, Hisar beni aşar şuan, başkalarına bakacağım..

jumbonun bir cezvesi başka bir markanın çay seti ile neredeyse aynı para zaten. ben birkaç modelini beğenmiştim jumbonun çatal bıçatka sonra karacadan aldım. çokta güzel. tavsiye ederim:)

ewet malesef son zamanlarda bu forumda cok fazla taraflı reklam goruyorum. uzuyor benı acıkcası herkes kendı dusuncesını kendı tecrubelerını paylassa keske ama az cok bellı edıyorlar kendılerını.

herkes neye gucu yetıyorsa hangı fırmaya guvenıyorsa ondan alsınlar kızlar. valla ben bu kdr arastırmadım hangısının takımları hosuma gıdıosa ondan aldım.

çay setleri takım olabiliyor arkadaşlar bence marka olarak düşünmeyin.
Benimkilerde KAracanın ama bilerek gidip almadım :61::61:

çay setimi ben eminönindeki bir mağazadan aldım. marka olanlara baktım ama herşeyiyle beğendiğim olmadı. emniönünde beğendiklerimi takım yaptım. tepsi bardak altlık şekerlik kaşık 12 kişilik takım oldu.

3 yıllık evli birisi olarak tavsiye edeyim :)

şuan 2 nevresim takımım açıkta 1 de pike takımım sürekli bunları kullanıyorum.yedekte 1 tane tek kişilik 1 tane çift kişilik var sadece misafir için ayırdığım.aslında ne kadar kalabalık bir aile olduğunuz önemli anne ve kayınvalide yakın oturuyor banada kalmaya gelen pek yok.şimdiye kadar 3-4 kere misafir ağırladım yatılı o kadar.
çelik tencere ve kaşık çatal korkmaz kullanıyorum.yemek takımım güral porselen çokta memnunum.günlük kullanım için gelenlerin hediye getirdiği takımlardan 6 lı kullanıyorum ama çok beğenmediğim için migrosta 49 du galiba satılan 6 kişilik 24 parça olanlardan kullanıyorum hele ekstra tas hiç almayın çok geliyor.3 ayrı takım var tas arada kullanıyorum işte yetiyor.herşey in takım olmasını ilk aylar arıyorsunuz ama sonra evin düzeni-temizliği yemek derken eşyalara takılmaktan vazgeçiyorsunuz.
evde fayans varsa şarjlı süpürge lazım evet.ama ben elektrikli arçelik el gırgırı diye geçiyor galiba ondan aldım çokta kullanışlı değil.şimdilerde saplı kullanılanlar varya onlar çok mantıklı hiç süpürge makinesine ihtiyaç duymuyorsun sürekli pratik diye bunu kullanıyorsun.
BLUE HOUSE | Elektrikli Ev Aletleri,küçük ev aletleri

anneme aldık süper kullanışlı ama biz 80 e aldık sarjlı el gırgırı bu fiyatlarsa bunu tavsiye ederim.

3 kız kardeşiz ilk evlenen ben olunca annem sırf bana 40 havlu-40 tülbent-40 patik 25 falanda seccade verdi.zaten bunların 20 tanesi bohçalara gitti(ama bu adetlerle ilgili) 6-7 sinide eve aldım gerisini anneme geri getirdim.lazım olursa alırım dedim.malum 2 kız daha var.evde çekmece beklemesine gerek yok.yani başka kardeş çeyizi varsa herkes ne der derdine son vermek için çeyizde açın kırmayın anneleri.sonra geri getirin ne olacak.kaynana çekmecenimi sayıyor ki ona ne.yada kuzenden falan alın ;)

kesinlikle aklınızda evlilik olmasa bile alın alın atın kenara.para biriktirilmiyor yeniyor.nişanlanmadan porselenimi almıştım gerisini gittim toplu aldım.sadece mutfak için aldıklarımı diyorum düğünden sonra 1 yıl ödedim.sizin daha pikonuz falanda olacak.mutfak olayınızı halledin derim nacizane fikrim.incik boncuk derken dünya para gidiyor.evin ihtiyacı asla bitmez hep birşeyler eksiktir alırsın eskisinide atarsın malesef böyleyiz çoğumuz.
saklama kapı porselen ve iç içe geçen 4 lü ler çok kullanışlı.
sahan seti ben pek kullanmadım.setin içindeyse alın tabii ama değilse ayrı almaya bence gerek yok.
kahvaltı takımı kullanışlı oluyor ilk yıllar zevkli sofralar için şık duruyor.hem kahvaltıya misafiriniz oluncada kullanılır.takılmam sofra şıklığına derseniz olmayada bilir tabii.
kettle yerine çaycı tavsiye ederim hele çalışacaksanız. sıcak su tutma özelliği dolayısı ile eliniz ayağınız olacak.
hem çelik tencere takımı hem teflon takım hemde 3 lü küçük tencerelerden aldım ama bunların içinde en kullanışlısı 3 lü tence seti oldu onu da atayım size.taç markası çokta memnunun 3 yıldır kullanıyor 1 çizik yok.

Taç Granit 3 lü Güveç Seti - PratikEv.com

parça parça konudan konuya oldu ama tavsiyelerim unlar.benimde kız kardeşim kısmetse eylül 2011 de düğün düşünüyoruz onun için araştırıyorum şimdi.

Son düzenleme:
güzel bilgiler tskler arkadasim..
havlu ve tülbent konusunda bende önce alip sonra anneme tekrar iade etmeyi düsünüyorum
maksat ceyizi bol göstermek :-) sanki kullanicakmiyim hepsini, hayir..
kizkardeslerim icin geri yollayacagim...
kahvalti takimi calisan bayanlar icin ideal degil, ama calismayanlar sabahlari misaFIR
agirlayacaksa idealdir..

Kahvaltı takımını çok düşündüm alayımmı kullanabilirmiyim diye, çok şirin duruyorlar,kahvaltıya misafir çağırdığımda hoş olur, güzel bir görselliği var aslında, emin olamadım.
Teflonda Cem alayım diyorum, Taç ondanda memnun kalan çok. Tam karar veremedim.

Kahvaltı takımını çok düşündüm alayımmı kullanabilirmiyim diye, çok şirin duruyorlar,kahvaltıya misafir çağırdığımda hoş olur, güzel bir görselliği var aslında, emin olamadım.
Teflonda Cem alayım diyorum, Taç ondanda memnun kalan çok. Tam karar veremedim.

Kahvaltı takımında bir düşün derim gerçi ben aldım görselliği severim her pazar açıp kullanırım biri gelince kullanayım diye almadım ama almadan önce düşünmek lazım :)kullanılmıcak birşeye boşuna para verme taraftarı değilim
teflon olayını ben de çok düşündüm önce set alayım dedim sonra sağlıklı değil sadece pilav tenceresi alayım dedim tek pilav tenceresi alırsam tefal veya cem alıcam set yapmak istersem sanırım cemin alırım tefalin bir tenceresi 70den başlıyor malum :)

Kahvaltı takımında bir düşün derim gerçi ben aldım görselliği severim her pazar açıp kullanırım biri gelince kullanayım diye almadım ama almadan önce düşünmek lazım :)kullanılmıcak birşeye boşuna para verme taraftarı değilim
teflon olayını ben de çok düşündüm önce set alayım dedim sonra sağlıklı değil sadece pilav tenceresi alayım dedim tek pilav tenceresi alırsam tefal veya cem alıcam set yapmak istersem sanırım cemin alırım tefalin bir tenceresi 70den başlıyor malum :)

Haklısın canım, kahvaltı takımını halen düşünmekteyim, köşede durursa süs gibi, yazık olur verdiğim paraya. Tefal çok pahalı dediğin gibi, en iyisi Cem gibi.

benimde sorum var:):)evli arkadaşlarıma runnerli amerikan servisli masa örtüsü almalı mıyım eskiden almayı düşüyordum hatta 1 tanede kendim yapmıştım ama yemekteyiz den sonra supladan da o takımlardan da soğudum :)sizce almalı mıyım??direk masa örtüsü mü almalıyım peçeteli

Back
X