Yeni Evleneceklere İbret Olsun

Arafta kalmamın tek sebebi çocuğum zaten. Onun böyle bir ortamda büyümesini, bizi örnek almasını asla istemem. Yoksa bana olan olmuş. Eşim yok gibi davranabilirim evde onu görmezden gelebilirim sorun değil.
Çocuğunuz için babanın anneyi zerre umursamadığı bir ev ortamı daha mı sağlıklıdır bunu düşünmek lazım. Düşünsenize tüm normal evlilikler böyle sanarak gelecekte bir yuva kuracak çocuğunuz. Kız çocuğuysa kendini hiç önemsemeyen biriyle evlenecek belki, erkekse karısını önemsemeyecek normali öyle sandığı için. Her türlü ilerdeki yaşamında sorunlar yaşayacak ilişkiler anlamında.
 
Aynen ama insan ama ne biliyim anlattığına göre adam sevgiliyken de istemediğini belli etmiş, neden ısrarla evlenmek istedi ki, evlenince değişir düşüncesi bir çoğumuz mahvetti
Iste adamı es gecıp ailesi istiyor mecbur ilgilenecek diye dusundu ama olmadı malesef
 
Herkese yorumlari için çok teşekkür ederim. Iyi yorumlar gururumu okşadı kötü yorumlar gözümü açtı. Konuyu ağlayarak yazmıştım, yüzümün gülmesine sebep oldunuz. Iyi ki varsınız sizi cok öpüyorum.
 
Ben de sırf o istiyor diye, kpss de türkiye 10.su olmuşken, ailemden 1500 km uzak küçük bir ilçeye tayin istedim. O uygun gördü bekar evine gelin gittim, ev eşyası vs istemedim. Değer görmedim ödün verdikçe. Boşandık. Yalnız değilsin yani.
 
Çünkü o yeryüzündeki tek erkek
seçilmiş insan
kim bilir ne harikulade özelliklere sahip ama tabii biz bilmiyoruz
hal böyle olunca onunla evlilik ve bir çocuk yapmak kaçınılmaz tabii ki
ya bir de elinden kaçırsa konu sahibi mazallah
 
Karşısinda cok güclu kadın gören erkekler kendilerini tamamen geri cekiyorlar genelde.

Bu guclu kadin formati ilk zamanlar işlerine geliyor, bazi seyler icin kendiler yorulmuyorlar, kadin hersey icin cabaliyor ve hallediyor, kolay geliyor bu kadinla olmak.

Sonra sonra iliskide kendilerini işlevsiz hissedip, zaten o kadina yatecek kadar güçlü olamayacklarini farkettikleri icin "banane ne yaparsan yap" moduna mecburen giriyorlar.

"ben sana yetemiyorum o yuzden boyle oluyor " diyemiyorlar, "umurumda degilsin" e getirip kendi karizmalarini kurtarmaya calisiyorlar.

Sizin durum buna benziyor.

Ayrica erkeklerde "kadinin hayatinda bir rolum olmali, onun yapamadigi seyleri yapabilmeliyim" icgudusu var.

Bu güdu beslenmeyince erkek ne yapacagini bilemez halde tamamen saçmaliyor.

Emin ol karsisina "ay ben yarm saatlik yola gidemem kii" diyen çitkirildim bir kadin ciksa , hemen koruma kollama işe yarama kadının hayatinda bir rol alma sansi yakalayan erkek, gerekli fedakarligi kendisi yapar ve daha bi " erkek" hisseder, ve bunu seve seve yapar.

Bu durum iyi mdir kotu mudur, gercekten olmasi gereken midir hic karar veremiyorum.

Eski eşim iliskimizin baslarinda "herseyi de biliyorsun, cok da beceriklisin, sen herseyi halledersin, her konuda sana guvenirim asla aklim sende kalmaz vs vs. die hayran hayran konusurken, gün oldu devran döndü "bana kendimi yetersiz hissetiriyorsun,erkeğin dediği olur, kadinin her konuda fikri olmaz, bi kere de sorgulamadan inan, benm dedigimi yap, sen cok biliyosun, bak bilmem kimin eşi yaninda esi olmadan şunu bunu yapmiyo vs vs " die krizlere girmeler geldi.
 
Gerçekten ibretlik. Kızlarımız kadınlarımız biraz kendini sevmeyi değer vermeyi bilmek zorunda. Hele de bu devirde. Hadi gönül kaydı evlilik oldu diyelim çocuk için bari acele etmeyin. Değer görmediğiniz bir adamı baba yapmak neden? Gerçekten konunuz kamu spotu. Kızım 8 yaşında uykularım kaçıyor nasıl bir adama denk gelecek diye
 
Valla duygularıma tercüman oldunuz.
 
Cocuk kismi haric ayniyiz sizinle. Nerden bulduk boyle bencil adamlari gercekten bilemiyorum... Buyuk sanssizlik.
 
Babasından hayır görmeyen kocadan da görmüyor bence, Allah yardımcınız olsun inşallah
 
Bazen amacina ulasmak icin karakterinden ödün vermek gerekiyor. Nefret ederim çıt kırıldım kadınlardan. Ayaklarının üstünde dur kimseye muhtaç olma diycem ama bunu yapanlar mızmız kadınlar kadar değer görmüyor bu da bi gerçek.

Bebeğim bütün duygularimi kaplıyor aşkmış sevdaymış insan bisey aramıyor aslinda. Boşanırsam da kızımı ve annemi alıp gezip tozmak en büyük hayalim.
 
Mükemmel bir evliliğe çocuk olmazsa olmazdi.
Yaşadıklarıniz kendi tercihleriniz ama çocuğunuza yazık olmuş.
"Ben kendime bağlayamadım, belki çocuk bağlar" dedi ama işe yaramadı muhtemelen.
 
ayyy aynı ilişkiyi ben yaşadım, ben giderdim ayağına her istediğini yapardım.. 2 ay sonunda ayrıldı benden, evlenmedi bile, bi güzel gönlünü eğlendirdi bıraktı sonra.. evet bu bana ders oldu.. artık asla kimseye öyle davranmam.. hatta kmseyi hayatıma almayı düşünmüyorum.. bu erkeklerin şerefs..leri yetti artık..
 
Son cumlen cok duygulandırdı beni babasıyla 1.5 senedır konusmayan bır bayan olarak....
Sanırım bu dargınlık ömür boyuda sürecek.
 
Bir kere soğuk duş etkisi yaşasın, o sizin peşinizden koşsun... terk edin Bir süre mesela gelsin ayaklarınıza kapansın. Simdiye kadar kendi degerinizi bilmediniz bundan sonra ben değerliyim deyin.
 
Böyle bir adama bu kadar tolerans fazla değil mi ya. Yazık olmuş geçen zamanınıza. Bile bile de değmeyecek insana bu kadar fedakarlık yapılmaz be.
 
Babandan görmediğin sevgiyi hiç bilmediğin için tekrardan seni sevmeyeni bulup inat etmişsin belki sever diye aslında kumar oynamışın ama tutmamış.
Büyüdün artık seni başkası sevmese de olur sen sev yeter.
 
İnan zor değil ben 31 oldum eskiden ailem kullanıyordu beni merhametliyim diye eski eşime de fazla değer vermişim gidemem sandı o da.
Şimdi herşeyi zamanla ama uğraşarak değiştirdim. Aileme izin vermiyorum çoğu şeyde. Kendi evimi aldım kendi konforumu yarattım. Önce ben diyorum şimdi okulumdan uzağa taşınma durumum var ben öyle otobüslerde mahvolamam araba alacağım dedim babam hemen destek olurum dedi ama onu da zamanla işledim annem kendisi gibi olup fedakarlık yapmamı istiyor ama yapmıyorum.
Kimse benden kıymetli değil boşandım eskiden erkekleri etkilemek zor derdim şimdi biri için üzülsem bile 2 gün sürüyor 3. gün başkası ile tanışıyorum. Zaafını kimseye gösterme içindeki çocuk dışında. Zaafını anladıklarında hemen kullanma ya da manipüle etmeyi deniyorlar.
Hayat gerekirse zorla öğretiyor bence
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…