Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yeni evleneceklere bir tavsiye

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
ayy birde yaptırılan iğne oyası takımları da var.onları napsak diye düşünüp bir tane de gümüşlük almayı küçük ama düşünmüştüm.çok teşekkür ederim ya.konsol masa sandalye ayna tamam bir de salon koltuk takımı.tv ünitesini kullanan arkadaşlarım hiç memnun değiller yalnız.

kesinlikle haklısınız... evler artık sade,şık ve daha yaşanılır bir ortam haline dönüştü.. gereksiz eşyalar gümüşlük,fiskos,çiçekler için ayrı sehpa vs... hiç biri artık tercih edilmiyor... sonuçta o evde siz ve eşiniz yaşayacaksınız...eşyalar değil.. onların temizlemesi ayrı dert,taşınırken ayrı dert... şöyle dşünmek lazım bence evde daha rahat yaşamı kolaylaştıran ferah konforlu sade sizin içinde kaybolduğunuz değil sizi yanstan evler kurmak lazım... salon için tv üniteleri,şık sade köşe koltuklar yada sade oturma grupları,aydınlatmalar sade,aksesuarlar şık daha ön plana çıkan ... benim görüşlerim bunlar .. hayalimdeki bi kaç örnek...

salon3.jpg

9794.jpg

12452.jpg

12173.jpg

arstil-mobilya-truva-koltuk-takimi.jpg

artekm0077b.jpg

aynen katılıyorum canımm şimdiki aklım olsaydı çok daha farklı şeyler alırdımm. bendende tavsiye alacağınız şeylerin güzelliğine kapılmayın kullanışlı bişeyler alın.
bende küçük vitrinimi ve gümüşlüğü sağa sola itiyorum eşim izin verse hemen yok edicem ama almasaydık başımın etini yerdin diyorr :roflol:
bir tv ünitesi, bi köşetakımı, yemek masası, konsol yeter vallaa :dance: 2-3 sene sora değiştiricem inşallah ilk önceliğim kullanışlılık olacakk a.s

ben de almadım gümüşlük büfe felan çok yoğun çalışıyordum o zaman onların tek tek içini boşlat içindekileri ayrı büfeyi ayrı temizle aman kim uğraşacak dedim bir tane konsol bir de televizyonluk aldık bana da kayınvalidem kaşını kaldırmıştı hafiften ama uğraşamam ben kalabalıkla diye kestirip attım

Kesinlikle doğru
Bende memurum müstakbel nişanlımda öyle evlendiğimizde zaten tayin şark olayları olucak ve doğulara onca eşya ile gitmek çok zor olucak bende bu konuda hem fikirim kesinlikle az eşya kullanışlı eşya alınmalı zaten mutlukluk çok eşya değil az ile yetinmeyi bilmektir...

Bende evlilik hazırlığında biri olarak tv ünitelerini çok beğeniyorum ama salon için tv ünitesi alamam hem yer yok hemde tv salonda değil oturma odasında duracak. salona tv ünitesi koyanlar oturma odasına ne koyuyo 2 televizyon mu var?

Kesinlikle. ben de evleneli 1 yıl olacak inşaallah. o büfe denen aynalı şeyi aldığıma o kadar pişmanım ki.
Gözüme batıyor şimdi. Nasıl elden çıkarsam acaba CADIARZU

Bende evlilik hazırlığında biri olarak tv ünitelerini çok beğeniyorum ama salon için tv ünitesi alamam hem yer yok hemde tv salonda değil oturma odasında duracak. salona tv ünitesi koyanlar oturma odasına ne koyuyo 2 televizyon mu var?

evet evde 2 tv oluyor.evde tv olmayan oda olması bana çok garip geliyor.benim yatak odamdada var inş. ilk fırsatta mutfagada alaıcam:)

:hooray:Bizde tv ünitesi altık ama bizimkindede konsol hariç herşey var 6 kişilik yemek masası ve sandalyeside dahildi 2.450 tl ye çok uygun aldık :lepi:

çokta hoş duruyor ortaya duvara plazmayı montelettik fıstık gibin oldu resim ekleyemiyorum ipek mobilyanın zenith ünitesi bakın

Son düzenleme:
ben de zebrano dan anello duvar ünitesi aldım çoook şık..ama gümüşlük de aldım kaşıklık da..aldığım yemek odası takımının içinedydii...2050 liraya aldım...sanırım hata ettim hemde siyah renklerde aldım iiyimi..yandık valla..

Merhabalar zabranoda anello takimini bende sordum sdece tv uniteaine 6500 diyorlar acaba siz nerden aldini ve fiyati dogrumu anladim acaba 2050 tl?? Bu konuda bana bilgi verwbilrseniz cok sevinirim tesekkurler..

Back
X