Yeni evlenecekler için örnek olması ümidiyle..

Allah daim etsin darısı bana..

Maaşallah, Allah bu mutluluğunuzu daim etsin inşallah, oğlunuz da analı babalı büyüsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah.

Allah herkesin mutluluğunu daim etsin..

Son düzenleme:
MEVLAM mutluluğunuzu bozmasın.. darısı bizim başımıza..

Ben henüz evlenmedim ama, sanki kendi hikayemi okudum... benim de dualarım vardı sizinki gibi... acaba ne yaptım da o dualarım kabul oldu diye düşünüyorum... başkalarının sevgisini okudukca ona daha da cok aşık oluyorum.. Allah hem dünya hem de ahirette ayırmasın sizi.. Allah yuvanızın güzelliğini bozmasın.... Allah bize de evlendiğimzde huzurlu bi yuva nasip etsin. Allah sizden razı olsun

Çok Güzel Bir Hikayeniz Varmış, Rabbim Bir Ömür Daim Etsin Mutluluğunuzu..

canım bende nişanlıyım.çok dua ediyorum.ALLAH'IM pişman etmesin inşallah kimseyi.ALLAH herkesin mutluluğunu daim etsin.

Allah mutlulugunuzu bozmasin:)

ne güzel bi hikaye :) maşallah diyelim de nazar değmesin :) ben de hep duyduğum ya da burdan okuduğum gibi olur mu diye hep korktum ama şükür ki bizim evliliğimiz de çoooook güzel gidiyo yakında evleneli iki yıl olacak ama biz hala cicim aylarındayız :) rabbim bozmasın inşallah iyi ki evlenmişim diyorum :)

Rabbim İnşallah dualarımızda çağırdığımız eşimizle buluştursun bizleri:123:

Merhaba..

Yazını daha önce okumuştum.. Ama şimdi yaşadıklarımdan sonra yazmak istedim.. Benim ablam 23 yaşında dün görücü geldiler bi tanıdık vesilesiyle ablam önce yok falan dedi sonra tamam bi kere görüşeyim dedi... Bugün görüştüler bizdede misafir var dört gözle ablamın gelmesini bekliyolar acaba noldu diye meraklandılar.. Ablam geldi çok temiz bi insan saygılı efendi hatta bi tane gül almışta gelmiş ama benimle olmaz dedi... Şimdi evdekiler şaşırdılar tabi aa bi kere daha görüşseydin belki ikincide elektrik alırsın falan dediler ablam yok istemiyorum Allah onada banada hayırlısını versin dedi.. Vee sonra örneklemeler başladı birisi diyo işte benim gelinimin ablası bilmem kaç yaşına geldi bekar hala, ondan küçük kardeşleri evlendi o gelene hayır diyo evlenmedi hala.. Öteki başka örnek yok şu kız da evlenicekmiş bu yaz falancanın kızınında nişanı olacakmış falan filan.. Ablamı bırak benim bile moralim bozuldu... Neden böyle oluyo anlamıyorum herkes aynı yaşta evlenmek zorunda değil ki evlilik bu bi günlük iki günlük bişey de değil ömür geçireceksin o insanla ama insanların lafı bezdiriyo insanı...

Hala bu mutluluğu yaşıyor musun merak ettim ?

Allah kısmetıne onu yazmıs, bak nasıl ayagına geldı kısmet :) Takdiri İlahi Allah mutluluğunu daim etsin :) bizlere de senin gibi mutlu evlilikler nasip etsin inşallah :)

Ayy hikayen çok güzel canım, evlenmeden önce uzun yıllar flört etmen gerek düşüncesini yıkıp geçmişsin. Kesinlikle bu işler kısmet işi, 10 yıl flört edip ayrılanlar var üstelik o kişiye kendinden onlarca ödün vererek. İşin özü hevesine uyup yıllarca tanışalım diyenlere ibret olmalı hayatın :) ayrıca sanırım endişen yaşın büyüdükçe çocuk sahibi olma şansı azalıyor, o yüzden endişelenmişsindir. Gönül isterki çocuğunu evlendirmek, torununu büyütmek hatta onun düğününü bile görmek. O yüzden 20den itibaren eğer şartlar uygunsa insan evlenmeyi düşünmeli ve kısmeti için dua etmeli bu benim fikrim tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…