Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah hep böyle mutlu olursunuz...:) bi yerde kısmet herşey yaşanıcakların önüne geçilmiyor...annem derdi hep bu dünyada sen varsan eğer senin gibi biride mutlaka vardır diye...ve gün geliyor o biri er geç seni buluyor ...hemde en ummadığın anda...:)
ALLAH sizi iki cihandada ayirmasin mutlulugunuz daim olsun :)))
28 yas oyle gec bir yas degil ki neden 28 yasindan sonra bile asik olabildim falan yazdin ki
yani normal bi yasta evlenmissin, cevrenin de o kadar telasa kapilmasina gerek yokmus zaten
ben 29 u da gectim 30 a geliyorum
Ya inanmıyorum tamda bu konu üzerinde yoğunlaşmış ve isyan gibi olmasın ama acaba dualarım kabul olmuyormuki diye düşünürken bu hikayeyle (hikaye diyorum çünkü hikaye gibi anlatmışsın) karşılaştım...
İnan şuan senin bekarlık durumundayım her geçen gün dua ediyorum, çünkü çok sıkıldım artık...
Kahretsinki işte bu!! diyebileceğim bir erkek arkadaşımda yok malesef(
size ömür boyu mutluluklar....
O bahsedilen evlilikte erkeğin değişmesini bekledim, aşkın bitmesini bekledim, bir terslik çıkmasını bekledim, büyük kavgayı bekledim, birbirimizden sıkılmayı bekledim, bekledim de bekledim.. Öyle böyle derken 1 seneyi doldurduk evlilikte, ama bu beklediklerim hiç olmadı kızlar, aksine sevgimiz günden güne büyüdü, birbirimizi daha iyi tanıyıp hassasiyetlerimizi öğrendik ve ona göre davranmaya başladık ve bu evlilikte tek amacımız birbirimizi nasıl mutlu edeceğimizi düşünmek ve bunun için çırpınmaktı.
Geriye bakınca düşünüyorum da bazen, O'na diğerlerinden farklı davranmamıştım, yani hani taktik, oyun, tavır falan derler yaaa, öncekiler için hiçbir anlamı olmayan ben, O'nun için eşsiz, bulunmaz bir kraliçe oluverdim. İşte kısmet dediğimiz şey de burada başlıyor arkadaşlar. O benim kısmetimdi, ben daha yaratılmadan çok önce alnıma yazılandı O. Ama ben O'nun gibi birisinin gelmesi için çok dua ettim kızlar, yıllarca hep onu tasvir ederek dua ettim, fiziksel ve zihinsel olarak ne istediğimi biliyordum ve hep onun için Allah'a yakardım, zamanı geldi ve birbirimizi bulduk.
Yaşım geçti evlenemiyeceğim diye düşünen arkadaşlarıma örnek olur umarım yaşadıklarım. Dua etmekten hiç vazgeçmeyin. Bir gün eşim de bana yıllarca dualarında hep beni çağırdığını söyledi, bende onu çağırmıştım. Ondan da bunu duyunca Yüce Rabbimin ne kadar büyük olduğuna yeniden hayret ettim.
Sizde dualarınızı esirgemeyin ve hiç vazgeçmeyin. Hayırlısını isteyin hep Allahtan inanın O en hayırlısını bulup önünüze getiriyor..
ALLAH sizi iki cihandada ayirmasin mutlulugunuz daim olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?