Yeni evlenecekler için örnek olması ümidiyle..

o dediğin evlendikten sonraki değişmeleri yaşamamam beni çok mutlu etti canım
etrafımda duyduğum şey ''sen bi evlen bak o zaman işler nasıl değişiyor'' oluyo
oysa benim umudum var,aşka inanıyorum ben, aşkın gerçek hayat arkadaşlığını,gerçek sevgiyi,gerçek saygıyı beraberinde getirdiğine inanıyorum
sayende umutlarım daha da arttı
ömür boyu böyle mutlu olmanızı diliyorum
her şey gönlünüzce olsun canım opuyorumnanaktan

Maşaallah
Umarım mutluluğunuz hiç eksilmez, katlanarak artar...:asigim:

okadar güzel anlatmışsınki soluksuz okudum diyebilirim..mutlulğunuz hiç bozulmasın inşallhh..etrafımda yeni evlenen bi çok arkadaşaım var.5kişiden 2sinden duyduğum şu: ''evlen görücem seni ''..yani heves kırmaya ne gerek var demii.önemli olan ruh ikizini bulmak..

ayy canım ne güzel anlatmışsın ölee allah bir ömür mutlu etsin canım :1hug: şimdiden hevesimizi kıran insanlarada kapak olsun bu yazı klava: yok evlenince görürüm ben seni evlenince herşey bitiyor diyip evlilikten soğutuyolar lmaz: yazınızı okuyunca aşkıma bin kat daha aşık oluverdim :asigim: aşk diye gerçekten bişi var o hep yerinde durur ama onu insanların kendisi öldürür evlilik değil!!!!!!!!

allah mutlulugunuz daim etsın ve tüm bekarlara böle evlılik nasip etsin:) aminnn

Son düzenleme:
MaaşAllah SubhanAllah Mutluluklaaarrr!!=)

cok guzel ya allah daım etsın oldumu oluyor bende cok dua edıyordum allahım karsıma ne olur asık olacagım senınde rızanın oldugu bır es cıkar dıye suankı erkek arkadasıma oylesıne asıgım kı meger yıllarca onu aramısım cok sevıyorum onu fakat asıl sorun askerlıgı bıtınce acaba yenıden devam edermıyız dıye ılıskımız cok taze ve arkadas vasıtasıyla tanıstık o farklı sehırde ben farklı sehırde fakat aklımın almadıgı tek nokta agzım dılım kıtlenıyor sankı yanı ılk defa bır erkege bu denlı sessızım... allah sonumu hayır etsın ve tum genc kızlara bızeee hayırlı esler nasıp etsın

çok güzel anlatmışsın duygularını allah mutluluğunu daim etsin darısı bizlere

Ne yalan söyleyeyim kötü sonuç bekliyordum.
Sona gelince rahatladıım. Sevindim:)
Allah daim etsin mutluluğunuu

cok guzel mutlulugnuz daim olsn insallah darsı bnm basma hayırlisi ıle okl bıtseydi şu dugnu yapsaydkk bana duaa edınnn lutfenn

Konu eskiymiş ama cidden yeni evleneceklere örnek. Dualardan asla vazgeçmemeli. Mutluluğunuz daim olsun inşallah ilelebet. Sanırım avatarınızdaki de oğlunuz. Maşallah sübhanallah diyorum. Bizlerede nasip olur inşallah.
Sevgiler.

aynen bende senin gibiyim... benimde yaşım 25 ama kimse dedi diye olmaz ben isteyeceğim ve zamanı gelince o beni bulacak... inş.. bekliyorum hep...

Allah bozmasın.Ne kadar güzel anlatmışsınız.Ben zaten aşkın beklenmedik anda geleceğine inanlardanım.Olsun demekle ha oldu ha olacak demekle gelen bir şey değil.Hiç ummadığın an da ummadığını yaşadığın bir güzellik.Mutluluğunuz hiç bozulmasın.Daha da artarak devam etsin o mutluluk,huzur.

Allah bir ömür mutluluklar nasip etsin inşallah.. bende çok vakit geçirmeden evlenmeden yanayım. evlendiğinde yeniden birbirinizin farklı yönlerini keşfetmekten yanayım... Allah'ın sevgili kullarısınız ne güzell..
Sevgiler..

Allah mutluluğunu daim etsin kardeşim.bende senin gibi onca kişinin arasından birini seçtim aynı durumdaydım çevre basıkısı.bir anda çıktı karşıma nişanlandık.ama mutlumusun de?_HAYIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…