- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
Evet ben kendi kendimi gayet güzel çevirdim bu zamana kadar ama o zamanlar zarfında eve geldiğimde hazır bir tabak yemek hazırlanmış temizlenmiş bir ev vardı şimdi ise durum böyle olmayacak yüküm birken iki hatta üç olacak bu yüzden çalışma konusunda korkularım var
Kayinvalideyle karşılıklı ev tutmak,
Evlenir evlenmez isten ayrilip, maddi sorumlulugumu karislayacak mi diye beklentiye girmek,
Daha evlenmeden evin temizlik ve duzen sorumlulugunu tek basina ustlenmek...
Siz evlilige 3-0 kayipla baslamissiniz zaten, gecmis olsun.
Ben de bu konu da eşimle uzlaşma konusunda sorun yaşayacağım diye düşünüyorum yani tam emin değilim kv ben size yemek yapamam evde dur çalışma evine bak kocanla ilgilen açta açıkta kalmazsın diyor ee şimdi ben bu zamana kadar çalıştım yemek dahi yapmayı bilmeyen biri olarak ne kadar büyük göründüğünü düşünsenize benim için
İtici derken ben onu gayet ciddi sormuştum çünkü emin olmadan evlenmesin aklında soru işareti kalmasın sonra vah tüh demesin diyeAlınmayın hanımefendi, bazı yorumlar gerçekten çok itici.
yemek yapmak bulaşık yıkamak senin görevin değil ama çalışmazsan senin görevin olacak.Ben de bu konu da eşimle uzlaşma konusunda sorun yaşayacağım diye düşünüyorum yani tam emin değilim kv ben size yemek yapamam evde dur çalışma evine bak kocanla ilgilen açta açıkta kalmazsın diyor ee şimdi ben bu zamana kadar çalıştım yemek dahi yapmayı bilmeyen biri olarak ne kadar büyük göründüğünü düşünsenize benim için
Ozel diye birşey kalmiyor ne kadar mesafeli olsanda yeri geliyor gunde 20 kere kapı çalıniyor dısarı çıksanız hesap vermelerini istiycekler eşinizle çıktığınızda bile onlara soyleyip gitmenizi isterler arkadaş gelse ona laf ederler kapim çalınsa bende önce bakarlar misafiri olsa evinde işin olsa bile bırakıp gitmeni beklerler beklentinin sonu yok yani daha varda var çok uzar kiramı kendi evinizmi
Tam aklımdan geçenler. Sonuna kadar katılıyorum.
Canım cuma günü nikahı var, emin olmasa neden evlensin.İtici derken ben onu gayet ciddi sormuştum çünkü emin olmadan evlenmesin aklında soru işareti kalmasın sonra vah tüh demesin diye
Bişey daha yaa çok pardon evlilik karşıtı olduğumu nerden çıkardınız ki siz 6 yıllık evliyim gayet mutluyum ben
Evlilik karşıtısınız demedim hanımefendi, konu sahibinin emin olup olmadığını sorgulamanız tuhaf :)Bişey daha yaa çok pardon evlilik karşıtı olduğumu nerden çıkardınız ki siz 6 yıllık evliyim gayet mutluyum ben
Tamam canım haklisin da emin olmayan insan ilk baştaki soruları niye sorsun bende isterim evlensin çoook mutlu huzurlu olsun benim sormak istediğim eşinden emin mi nikahim var aynı gün dış çekim var gelinligimi giycem diyor sendede aklı fazlaca karışık degilmi bu arada bunları sadece ev işi yemek bulaşık için söylüyorsa kuruntu yapıyor üstesinden gelir bence ama başka konular varsaCanım cuma günü nikahı var, emin olmasa neden evlensin.
Evlilik karşıtı bir grup var demişsinizEvlilik karşıtısınız demedim hanımefendi, konu sahibinin emin olup olmadığını sorgulamanız tuhaf :)
Konu sahibi arkadaşım, evliliği ve mutluluğu fazlasıyla hakediyor, bana diğer bazı üyeler evlilik karşıtı gibi geldi, karşı değilim diyorsanız ne mutlu, Allah daha da mutlu etsin eşinizle.Tamam canım haklisin da emin olmayan insan ilk baştaki soruları niye sorsun bende isterim evlensin çoook mutlu huzurlu olsun benim sormak istediğim eşinden emin mi nikahim var aynı gün dış çekim var gelinligimi giycem diyor sendede aklı fazlaca karışık degilmi bu arada bunları sadece ev işi yemek bulaşık için söylüyorsa kuruntu yapıyor üstesinden gelir bence ama başka konular varsa
Normalde karı koca çalışıyorsa evde yemek, temizlik ikisinin ortak görevidir.Ben de bu konu da eşimle uzlaşma konusunda sorun yaşayacağım diye düşünüyorum yani tam emin değilim kv ben size yemek yapamam evde dur çalışma evine bak kocanla ilgilen açta açıkta kalmazsın diyor ee şimdi ben bu zamana kadar çalıştım yemek dahi yapmayı bilmeyen biri olarak ne kadar büyük göründüğünü düşünsenize benim için
Yanliş yazdınız sanırım ben konu sahibi değilim1 gün çıkmasan lafını yaparlar o da yetmez surat yaparlar.
Kira değil kendi eviniz bile olsa yol yakınken başka bir ev istediğinizi belirtin.
Bir de tüm gün evde olucaksınız sizden beklentileri hat safhada olacak. Elti var mı?
Bir erkek ve annesi tarafından yine bu şekilde büyütülmüş bir erkek kalkıp temizlik ve yemek yapar mı yaa hiç bilemiyorum