Yaaa gözüm çok korkuyor kendi ailem bile bu konuda biraz rahatsız oldu sizce de çok zor bir durum mu yani ne kadar kötü bir durum olabilir ki ?Hayırlı olsun şimdiden ama büyük geçmiş olsun diyim k.valideyle karşılıklı oturcakmışsin
Evet maalesef ama köye giderken arabayı kullanacak başka kimse yoktu diğerleri uzun yolda araba kullanacak durumda değiller mecburen gitmek zorunda kaldı hemde tek başıma benimle beraber kalsaydı gitmeseydide bu sefer daha kotu bir laf olur diye düşünüyorumİnşallah mutlu bir evliliğiniz olur ♡☆♡☆♡ ama nişanlının seni yalnız bırakıp gitmesini doğru bulmadım =/
Çoğumuzun vereceği en büyük öneri çalışın demek olacak.Yani yorum olarak evlilik için mutlaka şu konular da dikkat et böyle yap söyle yap diyerekten yorum bekliyorum kendi tecrübelerinizi aktarmanizi istiyorum ,
8 senelik evliyim ilk günden beri karşılıkli oturuyoruz eşimi sevmesem boşanmayi bile düsunürdüm evliliğimdeki en büyük sorun ayni apt oturupta mutlu olanına rastlamadım hiçYaaa gözüm çok korkuyor kendi ailem bile bu konuda biraz rahatsız oldu sizce de çok zor bir durum mu yani ne kadar kötü bir durum olabilir ki ?
Tövbe yarabbi yaaHahahah emin değilim ben bu işten vazgeçeyeyim en iyisi
Ee yoksa vakit kalmayacak diğer işlerim ile kim uğraşacak gelinlik provası alışveriş su bu bitmiyor ki dert herkes de kendi aleminde ne denir ki?Koyde ne işi varmis nisanlinizin da siz kendiniz yerlestiriyorsunuz? Ailenizin tatile gitmesi de bi garip böyle vakitte. Yada siz de gitseydiniz tek başınıza ugrasmak neden ?
kuzum o zaman eşin gelince temizlik yapsaydın çünkü tek başına tüm ev çok zor olmuşturEvet maalesef ama köye giderken arabayı kullanacak başka kimse yoktu diğerleri uzun yolda araba kullanacak durumda değiller mecburen gitmek zorunda kaldı hemde tek başıma benimle beraber kalsaydı gitmeseydide bu sefer daha kotu bir laf olur diye düşünüyorum
Yaa ama neden ben bence bunun için ayrı bir konu acmaliyim...8 senelik evliyim ilk günden beri karşılıkli oturuyoruz eşimi sevmesem boşanmayi bile düsunürdüm evliliğimdeki en büyük sorun ayni apt oturupta mutlu olanına rastlamadım hiç
Siz evlendikten sonrada arabayı kullanacak kimse olmadığı için hep eşinize bağımlı olacaklar. Keşke evi uzakta tutsaydınız.Evet maalesef ama köye giderken arabayı kullanacak başka kimse yoktu diğerleri uzun yolda araba kullanacak durumda değiller mecburen gitmek zorunda kaldı hemde tek başıma benimle beraber kalsaydı gitmeseydide bu sefer daha kotu bir laf olur diye düşünüyorum
Tatlım herkes bu konuda aynı fikirde, karşılıklı olursa ev muhakkak sorun yaşayacaksın...Yaa ama neden ben bence bunun için ayrı bir konu acmaliyim...
Böyle düşünüp koca evi tek başınıza yerleştirmeniz çelişki bana göreÇünkü benden gelene alışıp benim sorumluluklarımı üstlenmez diye düşünüyorum bu yüzden de çalışmak istemiyorum bir müddet bakalım ne yapacak nasıl karşılıcak beni
Ozel diye birşey kalmiyor ne kadar mesafeli olsanda yeri geliyor gunde 20 kere kapı çalıniyor dısarı çıksanız hesap vermelerini istiycekler eşinizle çıktığınızda bile onlara soyleyip gitmenizi isterler arkadaş gelse ona laf ederler kapim çalınsa bende önce bakarlar misafiri olsa evinde işin olsa bile bırakıp gitmeni beklerler beklentinin sonu yok yani daha varda var çok uzar kiramı kendi evinizmiYaa ama neden ben bence bunun için ayrı bir konu acmaliyim...
Çünkü benden gelene alışıp benim sorumluluklarımı üstlenmez diye düşünüyorum bu yüzden de çalışmak istemiyorum bir müddet bakalım ne yapacak nasıl karşılıcak beni
Evet bir başka sorun da bu olabilir, yakın mesafelerde kayınbabam kullanır ama yine de çoğunlukla nişanlım kullanıyor nereye gitseler arabayı, hatta bazen kendisi bile öf şoför oldum resmen diye sayıklarSiz evlendikten sonrada arabayı kullanacak kimse olmadığı için hep eşinize bağımlı olacaklar. Keşke evi uzakta tutsaydınız.
Zaten bende bir müddet için diyorum evlendikten sonra 3 aylık bir deneme yanılma süresi tanıyacağım daha sonra baktım olmuyor çalışacağım zaten mecburen...Bu mantıkla o da senin hergün annesine gitmenina yardım etmeni kendisinin karşısında el pençe divan durmanı talep eder
Kimse senin sorumluluğunu üstlenmemeli zaten
Ayrıca evi neden tek diziyorsun eşin de o evde yaşayacak
Zaten kendi annem bile eğer annesi seni yorarsa ona çalışmak ve karşılığında para almamak yerine kendine çalış en azından para kazanmış olursun ihtiyacını karşılarsin demiştiZaten bende bir müddet için diyorum evlendikten sonra 3 aylık bir deneme yanılma süresi tanıyacağım daha sonra baktım olmuyor çalışacağım zaten mecburen...