YENİ EVLENECEK OLANLAR DA BUGÜNNNN

Çünkü benden gelene alışıp benim sorumluluklarımı üstlenmez diye düşünüyorum bu yüzden de çalışmak istemiyorum bir müddet bakalım ne yapacak nasıl karşılıcak beni

Eşine daha evlenmeden güvenmiyorsun yani..
Gerçi biz güvendik de ne oldu boşver..
Ay konu bana efkar yaptı

Mutluluklar.
Kv ile iyi geçimler.

Işini bırakacaksan bile 1 sene sonra fln bırak. Evlendiğin kişiyi tanımadan bırakma derim.

kaynana evinin tam karşısında yaşayacak biri olarak asıl senin çalışmayı çok istemen lazım
dakika başı bugün misafir gelecek gelin yardıma gel
yemek yapmayın ayrı evde ne olacak iki tabak bugün burada yiyelim gel yemek hazırla
bulaşık yıkanacak çay servis edilecek
evde temizlik var gel bir işin ucundan tut
konserve yapılacak erişte yapılacak sizinki de yapılsın bizimki de

dakika başı gözlemlenme
yine mi annesi geldi bu kadının bu ay kaçıncı gelişi surat yapmalar laf sokuşturmalar
evde olduğun halde bir rahat oturamazsın iş yapılacak denildiği zaman gitmezsen tembel iş bilmeyen olacaksın gidersen alışılacak sürekli çağrılacaksın

en azından sen çalışırsan olabildiğince az görürsün

Kiminle karsilikli oturdugun yada evi tek basina temizledigine takilmadim ama nasıl işi bırakıp ev hanımı olmayı göze alıyorsun bunu anlamadim

Kocamın bir lafı vardır " sakin isten ayrilma, dunya hali bana bisey olursa kendi ayaklarinin uzerinde durmalisin "

Çünkü benden gelene alışıp benim sorumluluklarımı üstlenmez diye düşünüyorum bu yüzden de çalışmak istemiyorum bir müddet bakalım ne yapacak nasıl karşılıcak beni

Niye sizin sorumluluğunuzu alsın ki koskoca yetişkin insansınız evlenmeyi biliyosunuz da çalışmayı mı bilmiyosunuz size başkası çocuk/bebek/evcil hayvanmışsınız gibi bakıp sorumluluğunuzu almak zorunda mı?

Tavsiye istediysen al sana tavsiye kimseye güvenme, kimsenin de bi kuruşuna tenezzül etme kendi hayatını kendin kur ve idame ettir

Ondan gelene de sen alismis oluyorsun ama...

Evlilikte esitlik onemli, iki maasta harcamalara esit bi sekilde bolunur zaten. Kendi maasina kendin alis o yeter.

Burasi sagolsun evlilik sanilan gibi canim cicim gecmiyor. Cogu kadinin esine maddi olarak bagli olmasi kanayan yarası. Ne olur bilinmez, dayak yese de maddi gucum yok bosanamam yazilarini okudu bu gozler ne yazik ki.

Umarim maddi konudan kotu deneyimler yasamazsiniz ama bu garantiyi esinizden degil kendinizden almalisiniz. Size para verirken laf etmesinden tutunda, takintigi tavira kadar takilirsiniz belki bir sure sonra.

Bu kadar kadin calisin diyorsa vardir bir bildikleri, hepsinin ayri ayri tecrubeleri var cunku. Hic bir evliligin garantisi yok, 20 yillik insanlar bosaniyor, maddi olanaksizliklar yuzunden kotu olaylara katlanmak zorunda kalirsaniz cok vurursunuz basinizi.

Yazdiklarimi lutfen yanlis anlamayin, evleneceginiz insana guvenmeyin vs demeye calismiyorum. Olgun bir insana daha rahat bir yol gostermeye calisiyorum. Umarim "kemalim yapmaz oyle sey, o oyle bir insan degil" cilerden degilsinizdir...

Çalış kardeşim çalış. Evliliklerde ilk yıl borç yüzünden çok sıkıntı yaşanıyor zaten. Bu dönemi biraz daha rahat atlatırsınız

Bu mantıkla sizde eşinizden geleni yiyeceksin. Ee kvnin oğlu olduğuna göre sizin yediklerinize de laf etmeye başlayacak oğlumun parası sonuçta diyerekten! dünyanın binbir türlü hali var boşanmaya karar verdiğinizde nafaka alır mıyım diye konu açmak zorunda kalmazsınız umarım. Ben çalışmanızı ve kendi paranızı kazanmanızı tavsiye ederim. Mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…