- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
Çünkü benden gelene alışıp benim sorumluluklarımı üstlenmez diye düşünüyorum bu yüzden de çalışmak istemiyorum bir müddet bakalım ne yapacak nasıl karşılıcak beni
Çünkü benden gelene alışıp benim sorumluluklarımı üstlenmez diye düşünüyorum bu yüzden de çalışmak istemiyorum bir müddet bakalım ne yapacak nasıl karşılıcak beni
Çalış kardeşim çalış. Evliliklerde ilk yıl borç yüzünden çok sıkıntı yaşanıyor zaten. Bu dönemi biraz daha rahat atlatırsınızEvet kızlar ben de tabiki bu çerçevenin içine dahil olmuş durumdayım düğünüm 17 Eylül ve günler kala beni bir heyecan sardı sormayın gitsin, çeyizlerim gitti eşyalarım gitti gelinliğim hazırlanıyor, evim tutuldu kiralık hemde tammm kv karşısına tutuldu herkes kurban bayramı dolayısıyla bir yerlere kaçtı gitti nişanlım ve ailesi köye, kendi ailem de tatile gitti ben ise tek başıma o çeyizleri dizdim temizlik yaptım falan filan çok yorucu oldu gerçekten gece yarılarına kadar tek başıma çabaladim ama başardım sonunda... Ev hazır o hazır bu hazır ama benim içimde hala bir korku var çözemediğim??? Acaba sorumluluk konusunda neler yaşayacagim bilemiyorum. Bekar zamanımda çalıştım hep kendi ihtiyacımı kendim karşıladım ama durum şimdi farklı artık çalışmayı düşünmüyorum... bu cuma da nikahım var dış çekime gideceğim bu yüzden gelinliğimi de giyeceğim nikah günümde hem dış çekim hem nikah olmuş olacak... Her türlü fikirde ihtiyacım var sizden yorumlar bekliyorum teşekkürler şimdiden
Bu mantıkla sizde eşinizden geleni yiyeceksin. Ee kvnin oğlu olduğuna göre sizin yediklerinize de laf etmeye başlayacak oğlumun parası sonuçta diyerekten! dünyanın binbir türlü hali var boşanmaya karar verdiğinizde nafaka alır mıyım diye konu açmak zorunda kalmazsınız umarım. Ben çalışmanızı ve kendi paranızı kazanmanızı tavsiye ederim. Mutluluklar.Çünkü benden gelene alışıp benim sorumluluklarımı üstlenmez diye düşünüyorum bu yüzden de çalışmak istemiyorum bir müddet bakalım ne yapacak nasıl karşılıcak beni
Doğru bu yazdıklarımız gerçek hayatta olmuyor zatenMune konumu kapatır mısınız rica etsem, arkadaşlar iyice abarttılar.
_____________________Mune konumu kapatır mısınız rica etsem, arkadaşlar iyice abarttılar.