Yeni evlendim zorlanıyorum

Bende çalışmaya başlayacagım ama akşamfan yapayım diyorum birgun sonrasının yeneğini çünkü açlığa eşim dayanırda ben zorr

Bence sen iş bak kendine deli misin evde oturup ne yapacaksın. Allah aşkına ben deli gibi iş arıyorum şuan bunaldım hergün aynı şeyler . Böyle yorgunluktan ağzım açık uyumayı özledim yAni

Bende küçük bir şehirdeyim ve ailemden uzakta 3 sene oldu evnleneli ama evde oturnaya alışık değilseniz çalışma inkanınız varsa çalışın derim hem çevreniz olur hem de daha düzenli oluyor bana göre belki ben ev işi sevmediğim iiçimdir bilemem çalılıyorum diye daha derli toplu oluyorum

Bende sizin durumdaydım tek fark yemek konusunda çok iyidim.Sıkıntımı yemek pasta börek yaparak giderirdim.İnternetten araştırın çok güzel siteler var zamanla öğrenirsiniz kimse anne karnında öğrenmiyor.Benim annem hiç bişlmezmiş yemek yapmayı babam öğretmiş.Şimdi maşallahı var en zor yemekleri dahi yapar.Gidebiliyorsanız yemek kursuna da gidebilirsiniz.

Yemek konusunda menü oluşturmakta mi zorlanıyorsun yoksa yemek yapmayı mi bilmiyorsun ?

Ben bu ev işlerini hala oturtamadim 3 yillik evliyim. Temizligi oyle herAllahin gunu yapmam sadece ev supurur, toz alirim ama dip kose temizlige 2 gunde bir girişemem oyle zaten iki kisiyiz kirlenmiyor.
Yemegide 2-3 gun yapiyorsam gerisini yapmiyorum disari cikiyoruz. Eşin sıkıntı yaratmıyorsa veya sen illa ben yemek yapmak istiyorum demiyorsan çok kendini sıkmana gerek yok.
Kendimle ilgilenmeye usenmiyorum sadece Spora gidiyorum musait oldugum saatte, sacimla basimla ugrasiyorum, cilt bakimi, vucut bakimi, tirnak, ojeydi bunlari gun icine yayyyaa yayaa yavas yavas yapinca evde oldugun vakitler can sıkıntısınada birebir geliyor.

Çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız icin
Aslında sorunum yemek yapmasını biliyorum ama pek fazla yapmazdım bekarken, ev işleri için hiç zaman bulamazdım hem okuyup hemde çalışdım şimdide bi süre evde olmak istiyorum. Galiba biraz fazla kafaya taktım ben bu işleri. Cok güzel önerileriniz oldu hepsini not ettim

Nefis yemekler uygulaması var orayı indir bak çok kolay olacak herşey yaZıyor zaten yapa yapa alışırsın ben mükemmel yemek yapmam ama işte takılıyoruz öyle ne yapacaksın başka çare mi var haha

Zamanla alisirsiniz. Nefis yemek tarifleri sitesinin uygulamasini indirin. Menude " bugun ne pisirsem" adli bi tus var. Orya basip cokta guzel menuler cikarabilirsiniz ortaya deneye deneye elinizin lezzeti yerine gelir. Esinizede ilk bska soyleyin " yemekte iddiali degilim, ama senden ricam kotu olsa bile tadi, hoslandigini soyleki bana benim hevesim kirilmasin. Ve ye. Ancak ben sana eksigi varmi diye sordgumda cevap ver kirmadan" de.

Yemeği sorun yapmayın öyle böyle alışıyorsunuz şimdi herşey elimizin altında
Liste yapın birgün bakliyat ertesi gün sebze sonraki gün balık et vs.
2 senelik evliyim daha ben bile alışamadım hala özlüyorum ailemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…