- 20 Mart 2017
- 812
- 659
- 103
- Konu Sahibi Su_perisiiii
-
Topa tutacak ne varmis ki. Bazi kkcilarin durumu hic iyi degil. Cocugunla ilgili bi dert paylassan demek ki niye doğurdun diyecekler tövbeler olsunBende 2,5 Aylık evliyim güneydoğuda hiç tanımadığım ve kimsesizin olmadığı çok küçük bir şehire geldik . Mecbur alışıyor insan . O zaman buraya konu açmıştım herkes beni topa tuttu ailemi özlüyorum dedim evlenmeseydin filan dediler o zaman para sorunumuz vardı yine neden evlendin dediler ağlattılar beni o yüzden bu tarz şeyler yazmıyorum buraya . Haftada Birgün hamur işi Birgün et bir gün tavuk bir gün bakliyat Birgün sebze bu şekilde bir plan yap kendine ben öyle yaptım . Temizlik konusunda Pazartesi Çarşamba cuma temizlik günlerim haftada Birgün de çamaşır yıkıyorum öyle işte
Deniyor zaten.Topa tutacak ne varmis ki. Bazi kkcilarin durumu hic iyi degil. Cocugunla ilgili bi dert paylassan demek ki niye doğurdun diyecekler tövbeler olsun
Valla bak niye evlendin o zaman dediler bana neler neler yA millete sert cevap yazıyormuşum abuk subuk şey yazanlara tabi cvp yazarım burada anca kocan seni aldatacak kv ile kavga edeceksin ki öyle düzgün cvp yazılsınTopa tutacak ne varmis ki. Bazi kkcilarin durumu hic iyi degil. Cocugunla ilgili bi dert paylassan demek ki niye doğurdun diyecekler tövbeler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?