- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
-
- Konu Sahibi birkedilianne
İlk gece insan düğün,nikah telaşından hem yorgun oluyor hem de farkında olmadan kendini kasıyor. Biz de öyle olmuştu. İkinci veya üçüncü gün deneyin çok zorlamadan. Kafanızda çok büyütüp de neden olmuyor diye takarsanız büyük ihtimal hiç olmaz.Kızlar ilk ilişkiye girme denemesiydi. Çok afedersiniz ön sevişme de uzundu ama birleşmeye gelince sanki orada bir duvar var ilk kısım yerleşsede ileriki duvarı geçemiyor gibi ve canım acıyor. Bir türlü olmadı vajina darlığı ile mi ilgili nasıl olacak bilmiyorum
Yani aslında orada duvar gibi bir şey yok değil mi o kadar küçük olamazİlk gece insan düğün,nikah telaşından hem yorgun oluyor hem de farkında olmadan kendini kasıyor. Biz de öyle olmuştu. İkinci veya üçüncü gün deneyin çok zorlamadan. Kafanızda çok büyütüp de neden olmuyor diye takarsanız büyük ihtimal hiç olmaz.
Tamamen psikolojik Korkma Kendini kasma orada duvar falan yokKızlar ilk ilişkiye girme denemesiydi. Çok afedersiniz ön sevişme de uzundu ama birleşmeye gelince sanki orada bir duvar var ilk kısım yerleşsede ileriki duvarı geçemiyor gibi ve canım acıyor. Bir türlü olmadı vajina darlığı ile mi ilgili nasıl olacak bilmiyorum
Tabii ki yok. İlk ilişkinse eğer, kızlık zarından dolayı o duvar hissi oluyor. Kendini kasma illa ilişkiye girmeliyim diye zorlama,eşin de anlayışlı olsun. Bir kaç gün içinde olur merak etmeYani aslında orada duvar gibi bir şey yok değil mi o kadar küçük olamaz
Tamamen psikolojik Korkma Kendini kasma orada duvar falan yoktam hazır olduğunuzda yavaş yavaş devam edin afedersiniz ıslaklık olsun iyice kendinizi rahat bırakın canım acıyacak diye düşünmeyin Devamı gelir zaten
Güzel açıklama yaparak yardımcı olmuşsun o yuzden begendim aciklamani
Yani aslında orada duvar gibi bir şey yok değil mi o kadar küçük olamaz
O vajina kasınız. Idrarinizi tutup birakmayi saglayan sey o. O sebeple kasınız güçlü. Cok cocuk doğuran kadinlarda bu kas gevşediği icin idrar kacirma oluyor. Birlesme esnasinda ıkının kas açılsın. Esiniz de biraz kontrollü olsun. Hizlanmasin. Bir sorun olmayacaktir insallah.Yani aslında orada duvar gibi bir şey yok değil mi o kadar küçük olamaz
Vajinismus değilim.Bu durum devam ederse vajinismus ihtimalini düşünmeni öneririm.
hala devam edıyor mu sorunKızlar ilk ilişkiye girme denemesiydi. Çok afedersiniz ön sevişme de uzundu ama birleşmeye gelince sanki orada bir duvar var ilk kısım yerleşsede ileriki duvarı geçemiyor gibi ve canım acıyor. Bir türlü olmadı vajina darlığı ile mi ilgili nasıl olacak bilmiyorum