Yeni evlendim ilk birleşme olmadı neden?

Kızlar açıkçası 1 haftada adet dönemimde dahil 3 kez denedik. Birinde bekaretim bozuldu ve gerçekten acıdı. Diğerlerinde kısa kestik olmayınca bıraktık daha da denemedik. Açıkçası o kısımda yine olmayacak diye önsevişme bile içimden gelmiyor

Bende bir yıldır bu sıkıntıdayım. Ama birazı eşle alakalı. Ben kendimde sıkıntı var sanıyordum ama ön sevişmeyi uzun tutunca gerçekten kadında o özel anı yaşıyormuş. Erkeklerin kadınlara çok sabretmesi gerekiyor. O an gelince canın yansa bile sende çok istiyorsun ve canın hazır olduğunda çok az yanıyor. Ve sürekli deneme yapmak gerekiyor . Arayı uzun tutunca hep başa sarıyor
Yani ıslanamıyorum bile. Önsevişmeden zevk almıyorum. Çünkü birleşmeye gelince yine olmayacak düşüncesi oluyor ondan zevk alamıyorum ıslanamıyorum.Eşim oraya dokununca da kasılıyorum

kızlar bu arada kendim parmakla denediğimde 2. boğuma kadar 2 parmak bile girdi ama eşimle kasılıyorum galiba

Kızlar açıkçası 1 haftada adet dönemimde dahil 3 kez denedik. Birinde bekaretim bozuldu ve gerçekten acıdı. Diğerlerinde kısa kestik olmayınca bıraktık daha da denemedik. Açıkçası o kısımda yine olmayacak diye önsevişme bile içimden gelmiyor
Neden kendini kasıyorsun? Eşin oral yapmıyor mu sana?

Arkadaşlar eşler sürekli sevişmeli. Bu kadının gerçekten rahatlamasını sağlıyor. Birde gerçekten farklı bir haz var onu sağlıyor. O olmadan zaten canınız acıyacak. Ama o hazzı bir kere aldınız mi korku gidiyor ve cesaret geliyor. Ve kadın da cinsellik arzusu uyanıyor. Ben bunu bir yıl sonra keşfettim. Ve bu eşlerle alakalı. Cinsel birleşme olarak değil de sevişme olarak başlayın ve uzun tutun. Erkekler bunu anlamadıkları için hemen yapmak istiyor

Arkadaşlar eşler sürekli sevişmeli. Bu kadının gerçekten rahatlamasını sağlıyor. Birde gerçekten farklı bir haz var onu sağlıyor. O olmadan zaten canınız acıyacak. Ama o hazzı bir kere aldınız mi korku gidiyor ve cesaret geliyor. Ve kadın da cinsellik arzusu uyanıyor. Ben bunu bir yıl sonra keşfettim. Ve bu eşlerle alakalı. Cinsel birleşme olarak değil de sevişme olarak başlayın ve uzun tutun. Erkekler bunu anlamadıkları için hemen yapmak istiyor
Katılıyorum. Erkekler acele ediyor

X