- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
-
- Konu Sahibi birkedilianne
Evethala devam edıyor mu sorun
Yani ıslanamıyorum bile. Önsevişmeden zevk almıyorum. Çünkü birleşmeye gelince yine olmayacak düşüncesi oluyor ondan zevk alamıyorum ıslanamıyorum.Eşim oraya dokununca da kasılıyorumBende bir yıldır bu sıkıntıdayım. Ama birazı eşle alakalı. Ben kendimde sıkıntı var sanıyordum ama ön sevişmeyi uzun tutunca gerçekten kadında o özel anı yaşıyormuş. Erkeklerin kadınlara çok sabretmesi gerekiyor. O an gelince canın yansa bile sende çok istiyorsun ve canın hazır olduğunda çok az yanıyor. Ve sürekli deneme yapmak gerekiyor . Arayı uzun tutunca hep başa sarıyor
Neden kendini kasıyorsun? Eşin oral yapmıyor mu sana?Kızlar açıkçası 1 haftada adet dönemimde dahil 3 kez denedik. Birinde bekaretim bozuldu ve gerçekten acıdı. Diğerlerinde kısa kestik olmayınca bıraktık daha da denemedik. Açıkçası o kısımda yine olmayacak diye önsevişme bile içimden gelmiyor
Neden kendini kasıyorsun? Eşin oral yapmıyor mu sana?
Bunun için hergün sevişmelisiniz. Cidden o duygu bambaşkaYani ıslanamıyorum bile. Önsevişmeden zevk almıyorum. Çünkü birleşmeye gelince yine olmayacak düşüncesi oluyor ondan zevk alamıyorum ıslanamıyorum.Eşim oraya dokununca da kasılıyorum
oralda işe yaramadı gevşememdeNeden kendini kasıyorsun? Eşin oral yapmıyor mu sana?
Psikolojik evet ama rahatlama başka türlü nasıl sağlanacak.kendini eşine teslim edip kendini gevşetmesi gerekiyor nasıl gevşeyebilir sizce başka?Bunun oral ile ne alakasi var kadinin durumu tamamen psikolojik siz oral diyorsunuz
Bilinçaltınızda korku düşüncesi canınızın yanma düşüncesi mi mevcut?oralda işe yaramadı gevşememde
Oral ne?oralda işe yaramadı gevşememde
Katılıyorum. Erkekler acele ediyorArkadaşlar eşler sürekli sevişmeli. Bu kadının gerçekten rahatlamasını sağlıyor. Birde gerçekten farklı bir haz var onu sağlıyor. O olmadan zaten canınız acıyacak. Ama o hazzı bir kere aldınız mi korku gidiyor ve cesaret geliyor. Ve kadın da cinsellik arzusu uyanıyor. Ben bunu bir yıl sonra keşfettim. Ve bu eşlerle alakalı. Cinsel birleşme olarak değil de sevişme olarak başlayın ve uzun tutun. Erkekler bunu anlamadıkları için hemen yapmak istiyor
Oralın sözlük anlamı ağız yoluOral ne?
Valla sözlük anlamı ağız yoluyla olan demek bunu cinsellikle birleştirebilirsinizOral ne?
ÖğrendimOralın sözlük anlamı ağız yolu
Valla sözlük anlamı ağız yoluyla olan demek bunu cinsellikle birleştirebilirsiniz