• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim bin pişmanım yaa lanet olsun

Konu sanki özellikle açılmış, kelimeler özenle seçilmiş, herkesin sinirlerini zıplatmak için.
Konu gerçek değildir inş.
Diyecek birşey bırakmamışsın konu sahibi, karşı taraf ne kadar pişman anlaşılıyor.

sevgili konu sahibesi arkadaş,
sana bu satırları yazarken sen ziyaretçi modülünden okuyor olacaksın,bi zahmet online olda 2 lafın belini kıralım

gelmiyom, gitmiyom,aramıyom,konuşmuyom :ssz: bu ne dedim okurken dahası üslubunuz kötü insanların arkasından hakaret üstüne hakaret, sizi görende Romanov hanedanı nın kızı Anastasia zanneder:37:...Bence eşinizin ailesinin konu açması daha uygun olurdu malum sizden yana epey dertli olmalılar...

bayanin sinirleri bozulmus icini dokmus ne var bunda fazla abartiyorsunuz
basinda 1 evlilikgecmis buda2inci evliligi demekki aradigi mutlulugu yakalayamamis nerden bileceksiniz icinde neler yasadigini
insanlar konuyu aciyor hangi psikolojiyle aciyor hic dusunuyormusunuz kafasini dagitmaya gelmis belli yazdiklarindan birde siz derdinin ustune dert yukluyorsunuz

yazınızı okurken,uslübunuzdan "bu şekilde yazanın söylemide bu şekildedir eşi haftasonları dırdırından kaçıyordur "diye düşünmekten kendimi alıkoyamazken;yazınızdada zaten belirtmişsiniz.ailesi gerçektende kötü bile olsa,söylemleriniizden ötürü inanın benim gözümde şuan kötü olarak nitelendirilendirilemiyorlar..

Canım kusura bakma ama,

sen bu halinle kendini sütten çıkma ak kaşık mı sanıyorsun?

Sen burda böyleysen, o ortamda nasılsın çok merak ediyorum.

3 yaşındaki çocuktan böcek gibi bahsetmişsin, çok ayıp.

hadi görümcen dediğin gibi de, sen etrafındaki herkes için öylesin; 3-6 yaşındaki ÇOCUK için böyle düşünüyosan sana nasıl inanalım biz?

Sorun bende mi acaba diye hiç sordun mu kendine?

bence sor:36:

sen eşinle de böyle çemkirerek konuşuyosan 6 ay sonra boşanırsın zaten.

Bi de neden sevmeden evlendin ki?
sevmezsen böyle her şeyleri gözüne batar ve katlanmazsın tabi ki.

Eşine ve ailesine de üzülüyorum, onlar da erkandan öyle düşünüyodur merak etme.

3 yaşındaki çocuk seni görünce şeytan görmüşe dönüyodur :36:

gelmiyom, gitmiyom,aramıyom,konuşmuyom :ssz: bu ne dedim okurken dahası üslubunuz kötü insanların arkasından hakaret üstüne hakaret, sizi görende Romanov hanedanı nın kızı Anastasia zanneder:37:...Bence eşinizin ailesinin konu açması daha uygun olurdu malum sizden yana epey dertli olmalılar...

bende eşimle bazen esprisine konuşurum "yapıyom,ediyom"diye

başladı bizim kibariye der hep :1:

gerçekten atlaya atlaya okudum çoğunu yaa..
üslup çok önemlidir eğer bir hikaye anlatılacaksa ki karşıdaki okuyucu sıkılmadan yardımlarını sunsun..

ALLAH ESINE VE AILESINE SABIR VERSIN...

34 yasindasin 3 ve 6 yasindaki cocuklara bile kulp takmissin peh pehh..

yorum yapmaya bile gerek yok aslinda..

Allahım bu nasil bir usluptur ya :50:bu evlilikte çok sürmez bakalım başka kimin basını yakacaksın!

tövbe estafurullah ya ben 8 senelik evliyim ve her gün kayınvalideme giderim bunu eşimd ister kaynanamlarda
ama hiç bir zaman daha sizin konuştuğunuz üslupla birşeyler demedim madem yaş 34 biraz daha olgun olmanız gerekmezmi
ayrılık her insanın başına gelebilir bunu eleştirmiyorum ancak ayrılığı paratonel hesabı kendine çekmekten başka bişey değil sizinki

valla üslubunuz beni çok şaşırttı tamam eşler evlendikten sonra ailelerine daha düşkün oluyor ya da görümcenizin kına gecesinde kırmızı giymesi vs yanlış ama çocuklara asalak şeytan falan demişsiniz bence silkelenin ve kendinize gelin siz bu kadar sevgisiz,anlayışsız olursanız ayrılık zaten kaçınılmaz olur....

Ben senin hayatını yaşadıklarını psikolojini falan bilemem ama yazdıklarını okuduğumda biraz daha fedakarlık etmen gerektiğini düşündüm...

Mesela ben kendi evliliğimi düşündüğümde ilk evlendiğim gece eşimin arkadaşları evimize çay içmeye gelmişlerdi. Ben içeride gelinliğimle kafamdaki yarım kiloluk tokalarla uğraşırken eşim de arkadaşlarına çay ikram ediyordu. Ertesi akşam görümcemler ve kaynım çay içmeye geldiler. İlk ay 3-4 kez yemek davetim oldu. geldiklerinde en az 15 kişi falan oluyorlar ve ben aslında yemek yapmayı yeni öğreniyorum. 8 kardeşler birsürüde yiğen.Yiğenleri ara sıra bana kalmaya geliyorlar.Eşimin babası köyde yaşıyor bizde fırsat buldukça yanına gidip bikaç gün kalıyoruz. Yani eşimde ailesine aşırı derecede düşkün, birbirlerini görmeden yapamıyorlar. Ama ben bunları sorun olarak görmüyorum öyle görseydim ailelerimizde bizde mutsuz olurduk.O insanları eşimin hayatından çıkaramam buna ne hakkım var ne de gücüm yeter. Bende aralarına karışmayı tercih ettim ve mutluyum. Hatta ailesini ailem gibi benimsemeye başladım bu insana inanılmaz huzur veriyor.. Bence biraz daha sabırlı olup mükemmel ve kusursuz evlilik olmadığını aklından çıkarmazsan sende daha mutlu olabilirsin.

Son düzenleme:
Evet haklisin yazdiklarinda yeni evlisin surekli gitmenin heleki bu zamanda yatiya kalmanin bir manasi yok bence yada milletin yaramaz cocuklarini cekmek zorundada degilsin. Sevmiyor olabilirsin cocuk

Sadce herkesin dedigi gibi uslup yanlis biraz sakinles bu kadar izdirap veriyorsa bu evlilik bosanirsiniz
Esinlede bole konusma ama , sonucta ailesi dunyanin en kotu aileside olsa ona oyle gelmez...belkide gercekten kaciyor siz daha yumusak ve biraz politik olursaniz belki gitmek istemez...

Son düzenleyen: Moderatör:
farklı birşey söyleyeceğim biraz önce 12 kişilik misafirimiz vardı. yeni gittiler. sabah saat 12 den akşam yediye kadar 6 tane çocuk evde durdu. ben ne yaptıklarını anlatmıyorum siz tahmişn edin. eee şimdi onlara kötümü diyeyeim çocuk bu gittiği yerde durmaz evde durmaz ağlar yaramazlık yapar döker kırar varmı bundan farklısını gören... öyleyse öncelikle çocuklara hoş görün ondan sonra birçok şey düzelir. haa ben nemi yaptım mşsafilerimizle oturdum yedim içtim çocuklarada 2 oda verdim tv açtım kırılacak dökülecekleri ayırdım bir odaya koydum kapısınıo kiltledim. fazla yaramazlık yaptıklarında uyardım anneleride uyardı. onlar gidincede evimi topladım.bu kadar.

saf, salak, görgüsüz, şeytan, hizmetçi kılıklı, şımarık, asalak, mal, boş konuşan vsvsvs..
maşallah hakaret dağarcığınız bayağı geniş.. yazık..

Back
X