- 21 Eylül 2011
- 388
- 293
-
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Ben zaten öyle saatlerimi temizlikle geçiren bi insan değilim ama başkasının pisliğinden çok çok çok iğrenirim. İlla pislik olmak zorunda da değil başkasının saçı, su içtiği bardak, yemek yediği çatal vs. Ben sadece sabahları 5 dakika klozeti fırçalıyorum onun dışında sadece akşamları kendi odamı toparlıyorum 10 dk öyle detaylı temizlik yapmıyorum bile. Her gün düzenli yapınca pislenmiyo da zaten. Arkadaşlarım da banyodan çıktıklarında yerlerdeki saçları toplasalar küvete 5 dk su tutsalar ora da kirlenmeyecek..Bende üniversitedeyken titiz takılıyordum ama şimdi geriye döndüğümde ayy hiç gerek yokmuş diyorum.
Üniversite kendini geliştireceğin, okuyacağın, yazacağın, gezeceğin bir dönem olmalı. Temizlik ise yaşanabilir düzeyde olması yeterli.etrafı ovmaya ayıracağın zamanı dil öğrenmeye ayır, kursa git, dışarı çık. Arkadaşlarını da kibarca uyar. Hiç yapamıyorlarsa haftada bir yarım gün kadın tutun gelip yapsın.
Üniversite dönemindeki zaman öylece heba edilmemeli.
ay siz bunlardan rahatsız olmaz mısınız, normal mi yani bunlar?Sende ama titizmişsin hastalık derecesinden evlilik hayatın nasıl olacak merak ettim sanırım asla huzurlu ve mutlu olamıyacaksın
Ortak yaşamda sorun mu? Allah aşkına o klozete her gün 3 kişi en az 1 kez kaka yapıyor ve defalarca kez çişini yapıyor. 3 kişinin her gün poposu değiyor oraya.. bi cif döküp fırçalamak çok mu olağan dışı??
aslinda yazdiklarina dikkat edin titizlik degil normal insan davranisi. dusununsene sabah yeni uyanmissiniz kopuklu ve yiyecekli dis fircasi artigi. hatta kanli bile olabilir. cinnet sebebi. neden gorsunki baskasinin pisligini. ayni sekilde giderde kil olmasida o kili alsa vicik vicik sulu saclar eline degcek. almasa orasi kil yumagi olucak. ben titiz degilim ama IGRENC. bence tam tersi bunlari pislik olarak gormese o zaman mutsuz bi yasantisi olurdu. hatta mutsuz ve pasakliSende ama titizmişsin hastalık derecesinden evlilik hayatın nasıl olacak merak ettim sanırım asla huzurlu ve mutlu olamıyacaksın
Ya ben öyle evdeki toza dağınıklığa vs takılmam. Ama tuvalet bence muhakkak her gün temizlenmeli her gün temizlemeyen de ben hiç görmedim hayatımda. Hadi onu geçtim o saçlarrr o diş macunu ööğğğkkkbak hayatım sen böyle görmüş alışmış olabilirsin
burada bir çok konuda yazarız
kimi nasıl bir hafta evde temizlik yapmıyorsunuz iğrenç der kimi ne var temizlikçi gelirse temizlenir haftada bir der
bunun bir standardı yok
lakin klozette su bunun için var 3 kaka 10 çiş ile klozete bir şey olmaz
çekersin sifonu gider
bu kadar çok kimyasal vs zararlı
benim çevremde de var başkasının poposu deydi deyip kendi evindeki klozete oturmayan
ben bu kadar hijyen istemem mesela bu nedenle de değişmem benim çocuğum da benim gibi olur muhtemelen
bu nedenlerle ev arkadaşların da kolay kolay değişmez
ya kendine bu konuyu daha az dert etmeye başlamalısın ya da canını daha sıkmadan arkadaşların ile bir konuşma yapıp olmuyor ise de yeni ev bulma yoluna gitmelisin
zira yıpranan her durumda da sen oluyorsun