- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
Gereksiz temiz değil. diğerleri pis olduğu için göze batiyorSen gereksiz temizsin bence,ağlatacak kadar olan mevzu ne. Bu şekilde çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gereksiz temiz değil. diğerleri pis olduğu için göze batiyorSen gereksiz temizsin bence,ağlatacak kadar olan mevzu ne. Bu şekilde çok zor
Ortak yaşamda sorun çıkaracak kadar temiz hangi öğrenci evinde her sabah klozet temizlenir? Ölçü bu olduğu sürece evet gereksiz temizGereksiz temiz değil. diğerleri pis olduğu için göze batiyor
Her sabah klozet temizlenmez buna katılıyorum. Ancak diğerlerinde haklı gibi..Ortak yaşamda sorun çıkaracak kadar temiz hangi öğrenci evinde her sabah klozet temizlenir? Ölçü bu olduğu sürece evet gereksiz temiz
Allahtan sifon çekme huyları var klozetin kapağını falan da kapatıyolar şu saçları toplatsam bi derdim kalmayacak da.. neyse kanımın son damlasına dek mücadele edicem
Beni ağlatan aynı konuda defalarca uyarmam ve asla takılmamamSen gereksiz temizsin bence,ağlatacak kadar olan mevzu ne. Bu şekilde çok zor
Okulun bitmesine 1,5 yıl mesleğe başlamama 2,5 yıl var daha..El alemin pisliğiyle uğraşmak çok zor.
Daha doğrusu el alemle uğraşmak zor. Temiz insan bulursun, bu sefer de başka derdi çıkar.
Zamanla daha umursamaz olursun.
Okul ne zaman bitiyor?
Allah düzgün ev arkadaşı versin, ne diyelim. :)
Ay gerçekten zaten odamdayım full ders çalışıyorum bi ihtiyaç gidermeye lavaboya gidiyorum ora da pislik içindeAğlayacak ne var diyen arkadaşlar...
Final döneminde, insanın kafası zaten takılacak yer arar. Bir de iğrenç bir evde yaşıyorsan, önünde uzun bir eğitim dönemi de varsa... Buna ağlanılmaz da neye ağlanılır?
Ortak yaşamda sorun mu? Allah aşkına o klozete her gün 3 kişi en az 1 kez kaka yapıyor ve defalarca kez çişini yapıyor. 3 kişinin her gün poposu değiyor oraya.. bi cif döküp fırçalamak çok mu olağan dışı??Ortak yaşamda sorun çıkaracak kadar temiz hangi öğrenci evinde her sabah klozet temizlenir? Ölçü bu olduğu sürece evet gereksiz temiz
Böyle bir durumda aynı eve çıkmak çok sağlıklı bir fikir gibi gelmedi..
Aynı tarak mıAy benim ev arkadaşım da öyleydi, bi de benim tarağımı havlumu kullanırdı pislik. Kendisinin de vardı yani benimkileri kullanmasına gerek yoktu.
Evden çıkmadan temizlemeyin tuvaleti bence siz kullanacağınız zaman temizleyin.
Aynı tarak mı
Yuh yuh iğrenç karıEvet ve ben saklamıştım onu sonra. Her şeyimden tiksiniyordum. Ben kendi dağınıklığımdan tiksinmem ama başkasınınkinden iğrenirim. Aynı bardaktan su içemem. Bu kıza kalmıştım.
Asıl en iğrenci adet kanını koltuğa bulaştırmıştı. Temizlememişti. Daha fazla konuşmıycam.
Ne yazık ki onlara param yetmez gerçekten şu son bikaç aydır hayatımda her şey o kadar iğrençleşti kiBöyle insanların bedenleri temiz olsa ne olur...
Ne kadar iğrenç banyodan çıkıp kılını almamak..
Dişlerini beyazları o artığını lavaboda bırakmak ... Bunun neresi titizlik boyutu pardon da?
Çok fazla diyen kişiler olmuş yok artik...
Keşke tek eve çıksaydın ya da özel yurtta tek kişilik oda.
İşin zor. Herşeyi sen yapma sana yıkarlar bu sefer..