Yeni evimiz

laceyim evim çok güzel ve sıcak olmuş canım ,agız tadıyla otur inşallah.:nazar:
ayrıca balkonuna bayılldım . tam benlik olmuş :9:

Herşey çok güzel ve sade, salon konusunda ben de diğer arkadaşlara katılıyorum , biraz daha sade olabilirdi, güle güle oturun

Evini çok beğendim, güle güle otur. Hele balkonun insanın içini açıyo maşallah ferah ferah..
Yalnız bi öneride bulunayım..Mutfağındaki masaörtünle halının alacalı olması çok göz yorar. Halın güzel duruyo, ama masaörtünü daha düz, sade bir şey yaparsan daha güzel durur eminim..

tek kelime ile harikaaaaaaa....nazar değmesin maşallah deyin..

balkon seven biri olarak balkona bayıldım ben olsam hiç eve girmem:1:çok güzel:16:bişey soracam avizeyi nerden ve kaça aldınız bende o tonlarda avize arıyorumda:26:

keyif insanı olarak balkona bayıldım. güle güle oturun :nazar:

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. çok güzel bir evvv :) bir şey sormak istiyorum . balkonunuzdaki cam mı yoksa cam görünümlü plastik mi temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz. çok hoş duruyor.

ya var yaa yer ayır bana ben o balkonda kalayım:)
gell canım beklerim :)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. çok güzel bir evvv :) bir şey sormak istiyorum . balkonunuzdaki cam mı yoksa cam görünümlü plastik mi temizlemeyi nasıl yapıyorsunuz. çok hoş duruyor.
balkonumdaki cam balkon canım ,temizliğini 15 günde bir sirkeli su ile siliyorum :3:
balkon seven biri olarak balkona bayıldım ben olsam hiç eve girmem:1:çok güzel:16:bişey soracam avizeyi nerden ve kaça aldınız bende o tonlarda avize arıyorumda:26:
aynen canım vaktimiz orada çay içip kitap okuyarak geçiyor,avizemi ANK sitelerden aldım 1300 liraya

yatak örtünüz dışında heeer şeyi çok beğendim. güle güle huzurla oturun.

gell canım beklerim :)

balkonumdaki cam balkon canım ,temizliğini 15 günde bir sirkeli su ile siliyorum :3:

aynen canım vaktimiz orada çay içip kitap okuyarak geçiyor,avizemi ANK sitelerden aldım 1300 liraya

offff çok fahalı değilmi canım yaaa:31:

Back
X