Yeni evimiz

Benden önce soran olmuş,okudum şimdi,bende almalıyım tam aradığımım gibi birşey:)tşk ederim.

helinciğim benim bütün ankastrelerim siemens ,kirada oturduğum evimdeki ankastreler de sıemens di çok memnun kalmıştım özellikle istedim. bulaşık makinam son modeli. gerçekten çok memnunum . tavsiye ederim :16:
aynen laceye katılıyorum siemens olsun çamurdan olsun siemenseden memnun kalmayan var mı ki ????

öncellikle çok zevkli döşenmiş ev. Bayıldım :69:

Yatak odanız, mutfağınız özellikle balkonunuzu çok beğendim. İyi günlerde oturmak nasip etsin Allahım.

:16:

Çok güzel bir eviniz varç Saglıcakla mutlulukla oturun avizenizi nerden aldnız Bende buaralar avize bakıyorum

balkonunuza bakmaktan evınıze cok dıkkt edemedm vala tamda hayalımdekı balkon bızde ev alıcaz yakında ama balkonu guzel ev butceme gore bulamıorm o nedenle ertelıorum :(nerde oturuosunuz birde o sandalye takımını nerden ve nekadara aldınız acaba

balkonunuza bakmaktan evınıze cok dıkkt edemedm vala tamda hayalımdekı balkon bızde ev alıcaz yakında ama balkonu guzel ev butceme gore bulamıorm o nedenle ertelıorum :(nerde oturuosunuz birde o sandalye takımını nerden ve nekadara aldınız acaba
ankara koçtaş dan aldık canım . fiyatı 600 lira civarıydı galiba

Çok güzel bir eviniz varç Saglıcakla mutlulukla oturun avizenizi nerden aldnız Bende buaralar avize bakıyorum

avizemi ank sitelerden aldım canım:3:

canım ablacığım benim allahım huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin sıcacık yuvanda. ben bu evi canlı canlıda gördüm o zamanda bayılmıştım resimlerdede çok beğendim balkonun müthiş olmuş :)

Güzel sağlıklı huzurlu mutlu günler geçirin inşallah balkon tam benim istediğim gibi bayıldım çiçekleriniz harika görünüyor

herşey çok güzel çok şık görünüyor... mutlulukla oturunn..

maşallah :) Allah ailenizle birlikte bir ömür mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin inş :16:

Öncelikle balkonuna bayıldım.balkonlu eve bayılırım.sizde balkon keyfi yapanlardansınız bizim gibi demekki.cam balkon oluşuda çok iyi olmuş.her mevsim tadını çıkarabiliyorsunuz.bende balkonuma yaptım katlanır cam çokta memnunum.istanbulun malum havası belli olmuyor.
Hol,banyo,kızının odası tertemiz sade çok hoş.mutfağın harika.dolapların,perdelerin,köşe takımın mis gibi.salonunda çok güzel ama bişeyler fazla gibi.bence perdelerde fon olmamalıydı,tekli koltuk bir tane olmalıydı.duvar kağıdı tek duvar ve daha farklı olmalıydı.ama tek bir hamle yapma hakkın varsa o fonları bi çıkar daha sakin olacak bence.salon mobilyalarında çok güzel.huzurla,mutlulukla,sağlıkla otur evinde inşallah.

Çok güzel eviniz Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin :nazar:

Balkon harika özellikle...

Back
X