Yeni evimiz

lacey

Nirvana
Pro Üye
18 Eylül 2008
2.372
176
688
Ankara
Önce koridordan başlayalım
image.jpg

image.jpg

Salon
image.jpg

image.jpg

Yatak odamız
image.jpg

image.jpg

Kızımın odası
image.jpg

image.jpg

Banyomuz
image.jpg

image.jpg

Mutfağım
image.jpg

image.jpg

image.jpg

Balkonum
image.jpg

foto_raf.jpg

Son düzenleme:
maşallah çok güzel bir eviniz var allah huzurunuzu ve sağlıgınızı bozmadan oturmaya nasip etsin :)

yanlız şunu söylemeden gecemicem tabii kızmazsanız eger keşke halılarınız yada perdeleriniz düz olsaymış ozaman koltuklarınızı gösterişi daha güzel olurmuş :))

Evınız cok hos pırıl pırıl gorunuyor valla agız tadıyla oturun

yanlız şunu söylemeden gecemicem tabii kızmazsanız eger keşke halılarınız yada perdeleriniz düz olsaymış ozaman koltuklarınızı gösterişi daha güzel olurmuş :))

Ben de cok begendim, guzel gunlerde agız tadıyla otururn ınsallah :)

bu yoruma ben de katılıyorum ama belki de aksam cekılen bır fotograf oldugu ıcın boyle gozukmus olabılır :)

halıları çok beğenmiştim koltuklarımla da takım oldu sanki teşekkür ederim canım :16:

mutfağa bayıldım dolaplar şahane köşe takımı hep hayalimdir zaten kahve tonları harika çocuk odası çok hoş balkona bittim ne güzel olur orda çay içmesi :nazar::nazar:Allah ağız tadıyla huzur ve sağlıkla oturmanızı nasip etsin ...Maşallah :nazar:

şahane ablamın, şahane tertipli düzenli güzel evi, ablacım henüz evini göremedim burdan görmek nasip oldu ama bayıldım senin zevkinin eseri olduğu çok açık :16::16::16: güle güle sağlıklı mutlu günler geçirirsiniz inşallah
ama balkonuna bayıldım :21:

salondan mutfağa her odayı çok beğendim
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:nazar::nazar:

yeni ev ..ne güzel bir heyecandır. hayırlı olsun güle güle oturun. ben çook yalınlıktan hoşlanıyorum ki salon biraz kalabalık geldi bana. amaaa balkona bayıldığımı söylemek istiyorum. perdesinden koltuğuna çiçeğine çerçevesine herşey süper olmuş. her bayanın hayali bi balkon olmuş.yani en azından benim hayalimde...

çoooook beğendim... Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
her şey yerli yerinde olmuş .. ama en çok balkona bayıldım ... hatta br keresinde bir yemek programında ankaradan bir bayanın evindeydiler.. balkonu görünce acaba o bayan lacey mi diye aklımdan geçti :)
darısı btüm ev isteyenlerin başına inşaallah...

çoooook beğendim... Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin...
her şey yerli yerinde olmuş .. ama en çok balkona bayıldım ... hatta br keresinde bir yemek programında ankaradan bir bayanın evindeydiler.. balkonu görünce acaba o bayan lacey mi diye aklımdan geçti :)
darısı btüm ev isteyenlerin başına inşaallah...

çok teşekkür ederim canım , ben değilim malesef canım:3:

bir sorabilir miyim deyip soruma geçeyim :)
ankastre fırının markasını öğrenebilir miyim? bir de memnun musun?
set üstü fırınım 5 yıllık ve artık son demlerinde ..eşimin tayini bursaya çıktı ve biz yine taşınacağız.. yeni bir fırına ihtiyacım var ve uzun süre kullanayım diye ankastre fırın düşünüyorum..

bir sorabilir miyim deyip soruma geçeyim :)
ankastre fırının markasını öğrenebilir miyim? bir de memnun musun?
set üstü fırınım 5 yıllık ve artık son demlerinde ..eşimin tayini bursaya çıktı ve biz yine taşınacağız.. yeni bir fırına ihtiyacım var ve uzun süre kullanayım diye ankastre fırın düşünüyorum..

helinciğim benim bütün ankastrelerim siemens ,kirada oturduğum evimdeki ankastreler de sıemens di çok memnun kalmıştım özellikle istedim. bulaşık makinam son modeli. gerçekten çok memnunum . tavsiye ederim :16:

Back
X