• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evime hoş geldiniz

seda nerelerdesin sen

evin çok geniş gerçekten
güle güle otur inş

düğün resimlerini de bu bahane ile görmüş olduk

canm evin çok güzel eşinle de birbirinize çok yakışmışsınız :nazar:

çok yakışmışsınız canım
bu güzel evinizde mutluluğunuz hiç tükenmeden bir ömür boyu oturmanız dileklerimle

evin mis gibi
renkler genel anlamıyla çok uyumlu
anlaşılan ev dekorasyonunda kahverengiyi çok seviyormuşsunuz
neredeyse her oda kahverengi döşenmiş, çikolata gibia.s
oturma odası kırmızı hoş olmuş
sadece bir önerim olacak
salondaki gelin çiçeği oraya pek olmamış gibi, yatak odandaki komodininin üstünde çok daha güzel olur benceyerimseniben
tabi ki senin zevkin senin evin ama sadece bir öneride bulundum

mutlu huzurlu yaşayın güzel evinizde ailecea.s.

Salonun duvarlari ciplak, bence tablo yada resim istiyor:). Bir sorum var, bir kac evde daha gordum burada, yatk odanizin kapisina havlu asmanin bir ozel anlami mi var? Cevaplarsan sevinirim. Hayirli olsun.

Salonun duvarlari ciplak, bence tablo yada resim istiyor:). Bir sorum var, bir kac evde daha gordum burada, yatk odanizin kapisina havlu asmanin bir ozel anlami mi var? Cevaplarsan sevinirim. Hayirli olsun.

hayır canım anlamı yok sadece ismimizin baş harfi yazıyor onun için onu bohçada koymuştuk biz okadar yani

valla çok hoş bir evin var
kapıların ve mutfak dolapların çok güzel
mutfağın çok geniş
sağlıkla otur inşallah

gülerek huzurla yaşayın çok olmuş ekleyeli ....mutfak halısının modası geçti lakin ben çok seviyorum bu tarz ortası düz kenarı desenli halıları ..Allah ağız tadı geçim versin.:71:

canım öncelikle güle güle oturun...
salondaki koltuk takımına bayıldım tam benim istediğimden...çok şık...artı bu arada masan gümüşlüğün konsolun benimkiyle aynı...:)
ama bi kaç nacizane bişeyler söylemek isterim..
öncelikle salondaki zigon sehpanın üzerindeki ıvır zıvırları kaldır bence sade daha şık olacaktır...
mutfaktaki perde de ekstra duruyor gibi...kenardaki o kırmızılı fonları çıkarsan sanki daha şık olacak gibi..
onun dşında herşey güzel, allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin..

Back
X