• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evime buyurun :)

sebul43

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
266
1
318
tüm yorumlar için teşekkür ederim....

Eklentiler

• $salon3.webp
    $salon3.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 422
  • $salon1.webp
    $salon1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 491
  • $salon.webp
    $salon.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 471
  • $antre.webp
    $antre.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 446
  • $antre1.webp
    $antre1.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 439
  • $antre2.webp
    $antre2.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 390
  • $banyo.webp
    $banyo.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 497
  • $banyo1.webp
    $banyo1.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 436
  • $mutfak.webp
    $mutfak.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 489
  • $mutfak3.webp
    $mutfak3.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 429
  • $o.odasý.webp
    $o.odasý.webp
    27 KB · Görüntüleme: 455
  • $o.odasý1.webp
    $o.odasý1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 448
  • $DSCF2128.webp
    $DSCF2128.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 429
  • $mutfak2.webp
    $mutfak2.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 470
  • $ç.odasý2.webp
    $ç.odasý2.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 470
  • $ç.odasý1.webp
    $ç.odasý1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 416
  • $ç.odasý.webp
    $ç.odasý.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 488
  • $DSCF2132.webp
    $DSCF2132.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 379
  • $DSCF2108.webp
    $DSCF2108.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 300
  • $DSCF2029.webp
    $DSCF2029.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 289
Son düzenleme:
Ah canım o kadar sade ve şıkki.. özellikle mutfağına bayıldım. Güle güle oturun inşallah,huzur ve mutlulukla:nazar:

allah güle güle oturtsun tatlım yanlız. banyona bayıldımm. bide oturma odanda yogun turuncu olmus biraz değişik açık renkli objeler kullanarak tamamlayabilirsin. süper ama evin.. hep güleryüzlü ol kapıdan girdiğinde inşallah

allah güle güle oturtsun tatlım yanlız. banyona bayıldımm. bide oturma odanda yogun turuncu olmus biraz değişik açık renkli objeler kullanarak tamamlayabilirsin. süper ama evin.. hep güleryüzlü ol kapıdan girdiğinde inşallah

saol hayatım,daha iyisi senin olsun inşallah, yakında düğünün var sanırım.. oturma odam turuncu değil, kırmızı ve siyah, fotoda öyle çıkmş..

evin çok güzel güle güle otur fazlası var eksigi yok bence
yanlız salona bakarken aklıma ilk kruvaze perdelerini nasıl yıkayacagın geldi:1::1:

Cok guzel olmus arkadasim gule gule otur. Yeni ev yeni esya kokusuna bayilirim oh mis gibi kokuyordur evin saglicakla oturun insallah

Çok güzel evin canım.
güle güle oturun mutlu sağlıklı ve huzurlu günlerde inşallah..

her şey o kadar yerinde ve güzelki çok beğendim benimde tarzım bu sade göz yormayan şıklık güle güle oturun mutluluk ve sağlıkla..:nazar:

Çok güzel evin saglikla oturmayı nasip etsin Rabbim parkelerimiz aynı ben çok memnunum bir senedir kullanıyorum sende memnun kalırsın temizliği kolay açık renk olduğu için tozu çok belli etmiyo benimde eksiklerim bitsin bide telefondan fotograf gonderebilmeyi öğreneyim bende gondericem evimin fotolarını

Evin o kadar sade ve şıkki.. Her odasını beğendim fakat antredeki dolapla banyonu ayrı bir beğendim.. Güle güle mutluluk ve huzurla iyi günlerde otur inşallah..

resimlere bakarken benim de aklımdan geçen aksesuar eksikliği oldu. güzel objeler alırsan bu güzel evin kusursuz görünür :34:

resimlere bakarken benim de aklımdan geçen aksesuar eksikliği oldu. güzel objeler alırsan bu güzel evin kusursuz görünür :34:

antre ve salonun duvarları boş henüz, ne tür tasarlamalar yapabilirim diye düşünüyorum, fikrin varsa sevinirim..

Çok güzel olmuş ağzınızın tadıyla oturun. Perdeler çok güzel. Ben de bu tarzları beğeniyorum ama nasıl kullanıyorsunuz evin içi görünüyor tamamen sıkıntı olmuyor mu? Ben azıcık açık olsa oturamıyorum odada.

eviniz gerçekten çok hoş olmuş özellikle salondaki üçlü koltuğun rengine ve banyo paspasının rengine bayıldım .bu rengin adı nedir?çok sade ferah tertemiz çok şık bir ev .en güzel günleriniz bu evde olsun ALLAH ağız tadı versin.

Back
X