• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evime buyurun :)

Evini bende çok beğendim Allah iyi günlerde oturmayı nasip etsin. Nacizane fikrim evine gereksiz aksesuarlar alıp bu sade şıklığı bozma canım ne kadar az aksesuar ve eşya kullanırsan o kadar asil durur evin.:nazar:

evin çok ferah canım sade ama sıcak bir ortam güle güle otur içinde.:emir_bebek:

çok çok güzel eviniz maşallahhh...
Allah huzurunuzu eksik etmesin...

maaaşşallah canım evineeee çokkkk güzel sıcak şık asil vs rabbim sağlıkla sıhattle mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah herkese nasip etsin kafasını sokacak bir yuva :)))))

Çokkk sade ve de çok şık bir ev.Mis gibi,çok fresh kokusu burnuma geldi resmen.
Sağlıcakla-huzurla-mutlulukla oturun .Allah bana da böyle güzel bir ev nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun yeni eviniz.İçaçıcı bir ortam oluşturmuşsunuz yuvanızda.Perdelerinize bayıldım... Kırmızının yoğun olarak kullanıldığı odada turkuaz renkli objelerle enerji dengesi sağlanabilir.

ay canım bayıldım evine tam benim zevkim renkler mükemmel hele tül perden bayıldım resmen çocuk odası eşyalrı bile ayrı bir şıklık var güle güle otur canım

Canım Evin çok şık ve ferah görünüyor..

Rabbim mutlulukla ve huzurla oturmayı nasip etsin:16:

Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin...
Oturma takımın ve mutfağın fayansları çok güzel :16:

gerçekten çok güzel olmuş çok beğendim ALLAH güle güle oturmayı nasip etsin eksiklerinde yavaş yavaş alınır zaten merak etme ................

herşey 10 numara maşallah güle güle oturun canım ..yaaa bende istıyorum ev yaaa ..banada dua edermısn :)

yeni evin hayırlı olsun güle güle otur.bir şey merak ettim banyo renkleri tam anlaşılmıyor ne renk acaba?

Back
X