• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evime buyurun :)

çok güzel bir ev maşaallah diyelim nazar değmesin..:16: darısı bizim başımıza... :21:

eksiklerini tamamlarsın zaten zamanla insan mobilyalarına baktıkça daha çok fikir geliyor aklına.. şu lazım falan diye.. öyle şuraya şunu koy buraya bunu koy demekle pek olmuyor.. zamanla olacak şeyler..

mutlu huzurlu oturmanızı dilerim.. :71:

eviniz çok şık çok güzel Allah sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

antreye uzun diktörgen talolardan yada alt alt veya çapraz olarak konulan küçük tablo gibi reism çerçevesi gibi bir şeyler alabilirsin aslında.. salonada ben senin yeirnde olsam hani şu kahveli tablonun yerine 5li canvas tablolardan alırdım.. hem baya bi duvarı dolduruyor onlar.. bide lambader alırdım salona.. bide büfe ve masaya koymak içinde takım halinede birkaç obje aldın mı oh tamamdır mis gibi mis...:21: ama salonun tam her yeninden çekilmiş remi yok gibi sanki tam hayal edemedin kafamda da... bide antreye yerden yüksek bi vazo alıp içine bi kaç dal çiçekte atabilirsin.... baya geniş biyer biraz daha dolu gözükür en azından.. birde mutfağa tezgahın üzerine koymak içn birkaç aksesuar yada takım gibi birşeyler lazım bence çok boş durmuş gibi sanki dolapların felan şahane gerçi insan gözlerini onlardan alamıyor ama..:9:

pek öyle orjinal fikirler değildi ama kusura bakma..:3:

inşallah gönlüne göre olur....

Son düzenleme:
evinize bayıldım tek kelimeyle muhteşem....... Allahım ağız tadıyla mutlulukla oturmayı yaşamayı nasip etsin inşAllahh :34::34:

En beğendiğim ev sizinki oldu. Yani benim zevkime uygun. Ben storlarımı düz, perdelerimi daha sade seçerdim herhalde. Mutlulukla oturun.

eksik kalan kısımları da anca ekleyebildim..

Eklentiler

• $DSCF2149.webp
    $DSCF2149.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 148
  • $DSCF2146.webp
    $DSCF2146.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 139
  • $DSCF2143.webp
    $DSCF2143.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 150
  • $DSCF2141.webp
    $DSCF2141.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 147
  • $DSCF2140.webp
    $DSCF2140.webp
    9 KB · Görüntüleme: 130
  • $DSCF2147.webp
    $DSCF2147.webp
    11 KB · Görüntüleme: 154
  • $DSCF2153.webp
    $DSCF2153.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 141
eviniz cok guzel cok ferah cok begendim ALLAH AGIZ TADIYLA OTURMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

çok güzel döşenmiş bir ev..evin iç mimariside çok güzel ve bakımlı olduğundan eşyalar kendini göstermiş ve eşyalar eve çok yakışmış..

oturma odasındaki kanepeyi çok beğendim..markayı okuyamadım..nerden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim???

huzurla oturun..

bebeğiniz kaç yaşında bilmiyorum ama sade döşenmiş evinizde güvenlik açısından çok rahat edeceksiniz/ etmişsinizdir...

çok güzel döşenmiş bir ev..evin iç mimariside çok güzel ve bakımlı olduğundan eşyalar kendini göstermiş ve eşyalar eve çok yakışmış..

oturma odasındaki kanepeyi çok beğendim..markayı okuyamadım..nerden temin ettiğinizi öğrenebilir miyim???

huzurla oturun..

teşekkrler canım, oturma odamın markası doğtaş..

bebeğiniz kaç yaşında bilmiyorum ama sade döşenmiş evinizde güvenlik açısından çok rahat edeceksiniz/ etmişsinizdir...

bebeğim 20 aylık henüz evet çok rahat ediyoruz , fazlalık eşya yok evimizde (eşim fazlalıkları çatıya kaldırdı :) ) ben böyle sade seviyorum..

Back
X