Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel evin canm. güle güle otur. mutfağın benimkine çok bensiyo. tam benim düşündüğüm gibi yaptırmışsın tek fark seninkini çok daha geniş sanırım. ölçülerini ve ne kadara mal olduğunu söyleyebilirmisin.
çok çok güzel canım güle güle huzurla otur inşallah benim de perdeler çok hoşuma gitti cevap verdin mi ara ara okudum yorumları ama nerden aldın ve ne kadara mal oldu acaba canım?
canım ölçülerini hatırlamıyorum fakat 10.000 tl. civarı tuttu..
anladım canım. baya tuzlu olmuş.
ama tıpkı benim mutfağım. baca yerine kadar aynı. çok güzel denk geldi bende herkeze tarif edip duruyodum. yapılmışını görmek hoş oldu izninle dolap yaptırıken mutfak resmini usataya göstermek istiyorum. bide davlumbaz bacaszımı. yada baca yeri benimki gibi biraz uzakta kalmış oraya görünmeden hortumu nasıl verdiniz.
ayrıca keşke şöyle yaptırsaydım dedğin bişey oldumu.
anladım canım. baya tuzlu olmuş.
ama tıpkı benim mutfağım. baca yerine kadar aynı. çok güzel denk geldi bende herkeze tarif edip duruyodum. yapılmışını görmek hoş oldu izninle dolap yaptırıken mutfak resmini usataya göstermek istiyorum. bide davlumbaz bacaszımı. yada baca yeri benimki gibi biraz uzakta kalmış oraya görünmeden hortumu nasıl verdiniz.
ayrıca keşke şöyle yaptırsaydım dedğin bişey oldumu.