• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evime buyurun :)

stor perdeler çok hoşuma gitti doğrusu nereden yaptırdınız acaba

Eviniz çok şık ve zarif:nazar:
Güle güle sevgiyle mutlulukla oturun evinizde

çok güzel evin canm. güle güle otur. mutfağın benimkine çok bensiyo. tam benim düşündüğüm gibi yaptırmışsın tek fark seninkini çok daha geniş sanırım. ölçülerini ve ne kadara mal olduğunu söyleyebilirmisin.

canım ölçülerini hatırlamıyorum fakat 10.000 tl. civarı tuttu..

çok çok güzel canım güle güle huzurla otur inşallah benim de perdeler çok hoşuma gitti cevap verdin mi ara ara okudum yorumları ama nerden aldın ve ne kadara mal oldu acaba canım?

ohh miss :)) gezmiş gibi oldum vallahi içim açıldı o ne ferah ev öyle Allah bana da nasip etsin inşaAllah koridora bile bayıldım çok güzel :) Allah yuvanızı nazarlardan saklasın :))

çok şık ve sade bir eviniz ar.Ağız tadıyla oturun.Amin.Rabbim dileyen herkese böyle ferah evler nasip etsin...

canım çok sade ve şık bir evin var.zevklisin gerçekten...hiç göz yoran birşey göz tırmalayan bi detay yok...Allahım hep mutluluk versin güle güle oturun.:16:

çok çok güzel canım güle güle huzurla otur inşallah benim de perdeler çok hoşuma gitti cevap verdin mi ara ara okudum yorumları ama nerden aldın ve ne kadara mal oldu acaba canım?

canım tüllerim fransız grek diye geçiyor ama yabancı bir ismi vardı, tam hatırlamıyorum. salon + mutfak + o.odası toplam 3.000 tl.tuttu, storlarım delik işi olduğu için düz storlara nazaran 3 kat daha pahalı oldu.

oturduğunuz ev kendinizin ise düşünmeden yaptırın derim, ama kiracıysanız sakın yaptrmayın gerçekten baya pahalı oluyor.

güzel dileklerin için çokk teşekkr ediyorum..

canım ölçülerini hatırlamıyorum fakat 10.000 tl. civarı tuttu..

anladım canım. baya tuzlu olmuş.
ama tıpkı benim mutfağım. baca yerine kadar aynı. çok güzel denk geldi bende herkeze tarif edip duruyodum. yapılmışını görmek hoş oldu izninle dolap yaptırıken mutfak resmini usataya göstermek istiyorum. bide davlumbaz bacaszımı. yada baca yeri benimki gibi biraz uzakta kalmış oraya görünmeden hortumu nasıl verdiniz.
ayrıca keşke şöyle yaptırsaydım dedğin bişey oldumu.

ama tıpkı benim mutfağım. baca yerine kadar aynı. çok güzel denk geldi bende herkeze tarif edip duruyodum. yapılmışını görmek hoş oldu izninle dolap yaptırıken mutfak resmini usataya göstermek istiyorum. bide davlumbaz bacaszımı. yada baca yeri benimki gibi biraz uzakta kalmış oraya görünmeden hortumu nasıl verdiniz.

canım dolapların en üst köşesnde baca var , bacanın hortumu oradan geçiyor duvara dayalı gözükmüyor bu yüzden.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasib etsin çok güzel evin özellikle mutfağına bayıldım rabbim bizede nasib eder inşş :))

Tatlım çok güzel bir evin var sade şık fazla kalabalık değil göz yormuyor ve uyumuda çok güzel mutlu günlerde oturmanı dilerim :3:

canım tabi ki gösterebilirsin resmi , daha da memnun olurum :1:
açıkcası şu an için çok memnunum mutfağımdan, keşke şöyle yaptrsaydım dedğim küçük bi raf gibi bişey olabilirdi belki, oraya 1-2 obje koyardım ama dolapları yaptırırken rafı koyacak uygun bir yer bulamadık.. öylece kaldı.. onun dışında hani şu uzun dolap var ya hemen bulaşık makinesinin yanında tüm erzaklarımı o dolaba koyuyorum , en büyük kurtarıcım diyebilirim..

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Ben yemek odasını ve banyoyu çok beğendim. Çok şık ve insana huzur veren bir ev olmuş.

Güle güle oturun

eviniz çok sade ve şık
perdeleriniz çok hoş gözüküyor
gülegüle oturun:nazar::nazar:

Back
X