• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenı evım (tasındıkda)

canım herşey çok güzel...düzenleyen ellerine saglık...
mutfak renkli benim sevdigim gibi..:)))
ALLAH agız tadıyla oturmak nasip etsin..güle güle oturun canım:nazar:

güle güle otur bence çok güzel evin de eşyaların da
hatta koltuk takımlarımız neredeyse aynı
fazla rengi ben de sevmiyorum
ama salonun genelde kahve ve kremden oluşuyor
aynı benim ki gibi
aksesuarlarla bir renk daha katabilirsin mesela sıcak bir renk o zaman çok daha güzel olacak
bu arada insanın eşyaları yeni olunca evi de yeni olsun istiyor
ama kısmet inşallah ilerde kendi evimiz olur yepyeni olur

valla eski meski demişsin ama gayet güzel görünüyor ev.belki mutfak dolaplarını şu yapışkan folyolarla kapalayabilirsin.onun dışında her şey harika görünüyor.
güle güle mutlulukla huzurla otur...

cnm zevkine göre renk hareket verebilirsin kalabalık olmasına gerek yok,

nası örnek versem ki CADIARZU toprak renkler hakim ufak tefek detaylarla bi kaç aksesuarla vb evin karakteristiğini koruyarak farklılık yaratabilirsin diye düşündüm.. yoksa renk vermekten kastım bi dolu renkli eşyayı doldurmak değil ..

saol cnm ne gıbı ornek verıırmısın pek falza kalabalıgı sevmıorumda

çok temiz güzel bi evin var.ama canım duvar boyasının rengi eşyalara pek uygun gelmedi bana.Alllah güle güle sağlıkla oturmak nasip etsin içinde

huzurla mutlulukla otur cnm şekerim kayınlarımı severim deyip resimlerinide koymuşun kk dan kısmet filan çıksında gitsinler diyemi koydun yoksa kızzz :roflol:

çok temiz güzel bi evin var.ama canım duvar boyasının rengi eşyalara pek uygun gelmedi bana.Alllah güle güle sağlıkla oturmak nasip etsin içinde

saol cnm ama ev bızım degıl kırada oturuyoruz bırde boya ısıne gırmek ıstemedık ıdare edelım dedık on senelık boya ama hıcde on senelık gıbı gozukmuyor o yuzden sorun etmedım bennnnn yakın gorunce ole resımdekı gıbı gozukmuyor

huzurla mutlulukla otur cnm şekerim kayınlarımı severim deyip resimlerinide koymuşun kk dan kısmet filan çıksında gitsinler diyemi koydun yoksa kızzz :roflol:

:) boyle yakısıklı cocuklar bosmu kalır cnm zaten sefgılılerı var bılekaydirigubbakcemile3

kızlar eksık cok ama almakda bır yandan ıstemıyorum kalabalıgı sevmedıgım ıcın zıgon almam lazım salona su yenı cıkan derı gıbı bırde ortaya koca bır sehpa almam lazım aynı sekılden ama alamıyorum bıraz paramız yokda :(

canımcım mutfak dolaplarımı sevmiorum demişsin.bnde kiradaydım ve sevmiordum.bnim konuma bi bak gör mutfak dolaplarımı.sende yapışkan yapabilirsin.süpr oluo.ve senin dolapalrada harika olur.düz çünkü.

Back
X