- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi Masummasum123
benim evimde dubleks dediğiniz konuda bir şikayetim yok üst katlarda yatak odaları var sadece işten geldiğimde ve gece çıkıyorum zaten temizlik yaparken mi inip çıkmak kastınızEviniz çok çok güzel mutfağınıza ve yemek odanıza ayrı bayıldım, sadece oturma odasında TV'nin cam tarafinda durması güzel olmamış tv duvar tarafında koldukta cam önünde olsaydı daha hoş olurdu naçizane tavsiye
Eviniz dubleks benimde öyle ev işine nasıl yetişiyorsunuz benim için merdiven inip çıkmak çile oldu da 2 senedir
eviniz çok güzel maşallah huzurla oturun sanırım türkiye de yaşamıyorsunuz buralarda böyle ev bulmak çok zorSelam kizlar :)
Evimize 1 ay önce tasindik Daha eksikleri var ama Ben sizinle paylasmak istedim dekorasyon vs. Sizce Nasil ve neler farkli olabilir? Eki Görüntüle 2571977 Eki Görüntüle 2571978 Eki Görüntüle 2571979 Eki Görüntüle 2571981 Eki Görüntüle 2571982 Eki Görüntüle 2571983 Eki Görüntüle 2571985 Eki Görüntüle 2571986 Eki Görüntüle 2571988 Eki Görüntüle 2571990 Eki Görüntüle 2571994 Eki Görüntüle 2571995 Eki Görüntüle 2571996 Eki Görüntüle 2571997
Malesef iki kata ayrı Vileda süpürge koymak istemem kalabalıktan hoşlanmıyorum temizlik bezleri detarjanlar vs hem alt WC de hem üst banyoda mevcut. Ama temizliğe başlayınca he iki katıda yapmıyormusunuz beni yoran bu bunun içinde gunde en az 10 kere merdiven inilip çıkılıyor yani aksini söyleyen dubleks evde oturup yardımcısı olan sadece yatmak için yukarı çıkan insandir, çevremde de bu böyle her kata ayrı vileda süpürgesi olan görmedim şahsenbenim evimde dubleks dediğiniz konuda bir şikayetim yok üst katlarda yatak odaları var sadece işten geldiğimde ve gece çıkıyorum zaten temizlik yaparken mi inip çıkmak kastınız
benim iki katta da temizlik malzemelerim var vileda seti süpürge bezler deterjanlar iki banyoyada koydum bişi taşımıyorum temizlik yaparken o şekilde yapabilirsiniz belki
ben dubleks evi çok seviyorum tüm dağınıklık yukarıda kalıyor çocuk odası özellikle :)) bir de eşime özel oda yaptık atölye tarzı tüm ıvır zıvırını koyduk oraya süper oldu
Anladım canım benim iki katta da banyo var o yüzden rahat oluyor sıkıntı olmuyor bir de benim ev çok büyük değil temizliği yormuyor beni çalıştığım halde temizliğe hiç kadın almadım daha ama gerektiğinde alırım tabiiMalesef iki kata ayrı Vileda süpürge koymak istemem kalabalıktan hoşlanmıyorum temizlik bezleri detarjanlar vs hem alt WC de hem üst banyoda mevcut. Ama temizliğe başlayınca he iki katıda yapmıyormusunuz beni yoran bu bunun içinde gunde en az 10 kere merdiven inilip çıkılıyor yani aksini söyleyen dubleks evde oturup yardımcısı olan sadece yatmak için yukarı çıkan insandir, çevremde de bu böyle her kata ayrı vileda süpürgesi olan görmedim şahsenbirde iki kattada banyo var mı vileda kovasini nerde yıkıyorsunuz benim alt katta sadece WC olduğu için mecbur üst kata çıkıp kovayı yıkayın tüm bezleri makinaya vs atıyorum yani sadece günde bir kere yatmaya çıkılmiyor yukarı
Güle güle oturun göz yormayan sade ve cok şık cok güzel bir ev olmuş masallahDedigim gibi kizlar henüz hersey bitmedi yatak odam ve banyom istedigim gibi degil henüz o yüzden eklemedim :)
Orasi oglumun odasi cnmO mutfaktan bende isteriiimm.
Cok guzel bence gule gule otur.
Oturma odasindaki koltugn yanindaki arabali yatak neden?
Ayrilar cnm Elektrikci bi arkadasimiz yapti ama nasil yapti hic bilmiyorumYemek masası bölümüne ve özellikle avizelere bayıldım..ben de salonuma bu tarz düşünüyorum.ayrı sarkıtlar mı yoksa üstten birleşikler mi acaba? Ayrı ayrıysa montajını nasıl yaptınız acaba
Almanya canimhangi sehir burasicok hos masallah, boyle bahceli bi mustakil ev istedim hep ama istanbulda ne yazikki imkansiz