- 5 Haziran 2014
- 178
- 389
- Konu Sahibi Masummasum123
Cok tskler evet tr degil canimÇok güzel.gule.gule oturun.
Ev Türkiye'de değil, hemen kendini belli ediyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tskler evet tr degil canimÇok güzel.gule.gule oturun.
Ev Türkiye'de değil, hemen kendini belli ediyor
Cok tsklerCok güzel olmus ♥
Amin Insallah cok tsklerÇok beğendim huzurla oturun❤❤
Daha istedigim haliyi bulamadim mutfagima bu hali gecici canim. TsklerBen cok begendim gercekten mutfagin cok guzel sadece halilar biraz kucuk gibi geldi
Evinizin dekarasyonuna ve iç açıciligina özellikle bahçe kısmına bayıldım masaallh diyyeimSelam kizlar :)
Evimize 1 ay önce tasindik Daha eksikleri var ama Ben sizinle paylasmak istedim dekorasyon vs. Sizce Nasil ve neler farkli olabilir? Eki Görüntüle 2571977 Eki Görüntüle 2571978 Eki Görüntüle 2571979 Eki Görüntüle 2571981 Eki Görüntüle 2571982 Eki Görüntüle 2571983 Eki Görüntüle 2571985 Eki Görüntüle 2571986 Eki Görüntüle 2571988 Eki Görüntüle 2571990 Eki Görüntüle 2571994 Eki Görüntüle 2571995 Eki Görüntüle 2571996 Eki Görüntüle 2571997
Amin Insallah canim benim cok cok tesekkür ederimEvinizin dekarasyonuna ve iç açıciligina özellikle bahçe kısmına bayıldım masaallh diyyeim
Güle güle daima sağlıcakla mutlu huzurlu oturun canım.♥
Ev hosta eşyalar biraz sıradanDedigim gibi kizlar henüz hersey bitmedi yatak odam ve banyom istedigim gibi degil henüz o yüzden eklemedim :)
Zevk meselesi. Allah size Daha iyilerini nasip etsin nediyimEv hosta eşyalar biraz sıradan
Cok tesekkür ederim canim Amin Insallahçok güzel yurt dışı mı bu acaba valla tr de böyle güzel işçilikli evler nadir güle güle oturun
Cok Sagol canim benim Insallah hayirlisiyla hayalindeki eve kavusursun AminHayalimdeki ev cnm güle güle ve huzurla oturun cnmm senin adına çokk sevindim evin neşesi de pencereden dışarıya bakıyor maşallah
cok tsk ederim evet duvarlara tablolar asilacak ama Daha hosuma giden Bisey bulamadim yemek odasi icin ve Evet salona Bencede gerek YokBence her şey gayet güzel ve kullanışlı; az, öz eşya var güle güle, sağlıkla oturun.
Duvar ya da dolaplarınızın üstüne ailenizin fotoğraflarını koyabilirsiniz ek olarak kitaplık da olursa daha sıcak bir ortam olur bence. Tam halihazirda olanlardan biraz daha büyük tablolar da olabilir diye düşünürken salon manzarasını gördüm, salonda tabloya hiç gerek yok zaten
İnşallah canımmm benimmCok Sagol canim benim Insallah hayirlisiyla hayalindeki eve kavusursun Amin