Yeni Evim İçin fikirleriniz :)

daisyc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.095
11
158
Kızlar Merhaba,

Eylül ayında düğünüm olacak evim için mobilyada ve koltuklarda falan kullanacağım renge karar veremedim.Açıkçası beyazı çok sevmeme rağmen annemin ve damat beyin çabuk kirlenir vs.telkinleriyle beyaz kullanamıycam.

Yardımlarınızı bekliyorum.

karbeyazı olmayacaksa krem bej sütlükahve tercih edebilirsin. ayrıca şimdi leke tutaz kumaşlar var.
bunlar da açık geldiyse ozaman gri antrasit gibi bir renk olabilir bence.....kırmızı siyah gibi renkleri koltuk yerine aksesuarlarda kullanmaktan yanayım...
şimdiden hayırlı olsun......

karbeyazı olmayacaksa krem bej sütlükahve tercih edebilirsin. ayrıca şimdi leke tutaz kumaşlar var.
bunlar da açık geldiyse ozaman gri antrasit gibi bir renk olabilir bence.....kırmızı siyah gibi renkleri koltuk yerine aksesuarlarda kullanmaktan yanayım...
şimdiden hayırlı olsun......

Teşekkür ederim canım.

ben de yeni evli sayılırım 9 ay oldu
ben salonumda
bej ve lacivert kullandım
perdelerim ise bej üzerinde lacivert ve pembeli cicekler var
bana da annem cok ısrar etti lacivert kullanma diye
ama ben az ve öz kullanarak cok hosuma giden bir kombin yakaladım

Canım lacivert aklıma gelmemişti bile çünkü nereyi dolaştıysak beyaz krem ağırlıklı, kahve tonları falan çok var ama kahveyi açıkçası annemin evinde çok gördüğüm için pek de istemiyorum. Lacivert değişik bi fikir oldu ve asil bi renk..

canım bende yaklaşık 2 yıllık evliyim..benimde mobilyalarım beyaz..bana da herkes kullanması zor demişti ama ben kimseyi dinlemedim aldım.ama keşke almasaydım.gerçekten kullanması zor..çok çabuk kirleniyo..benimkide leke tutmayan kumaş üstüne bişey dökülünce siliyosun çıkıyo ama zamanla koltukların rengi beyazdan griye dönüyo canım..ama yine de sen bilirsin..

eğer oturma odası ve salon takımını ayrı ayrı alacaksan salon takımını beyaz alabilirsin.oturma odanda kullanma derim ben..

ben beyaz ve siyahi sevmiyor nedense herkesin sevmesine ragmen ben bi türlü sevemiyorum beyaz cabuk kirlenecek diye syahta cok koyu geldiginden o yüzden benim hayalimde hep sütlü kahve ve krem tonlari var herseyimi öyle alcam salon icin yatak odasinda obilyada kahveli kremli tonlar olcak oturma odasi ya kirmizi-siyah ya da mürdüm(mor) tonlarinda olcak :34:

cnm evimde sadece mutfak halım beyaz oda perdemle uyumlu oluyor diye aldım pişmanım en kısa zamanda deiştircem..
salon koltuklarım komple siyah gümüş yastıklar eklettim ,yemek odam ise beyazheryerii..
oturma odam kahve kol kısımları beyaz derii..
kısacasııı salonda yemek odam beyaz ve süper duryor siyahla uyumu sahane..ben çiçekli desenli koltuk sevmiyorum ondan herşeyim düz renk..hala aldıgım gün gibi yepyeni 1 sene oldu alalı..
benle aynı dönemde arkadaşım oturma odasına beyaz köşe takımı ve beyaz halı aldı inan şimdi sarımsı renge döndü..beyaz koltukları istedigin kdr temiz kulannn sararıyoo..keisnlikle uzak dur
siyah kahve gri kırmızı mor tonlarına bak derim:)

benim kuzenimde silinebilir beyaz kumaştan koltuk aldı canım ama o kadar çok kirlendiki kumaşlarını değiştirdi hemen. ama halamın koltukları ise tamamen beyaz deri. ve beyaz deri koltuğu alalı yıllar oldu. ilk günkü gibi çok şıkk

Kızlar sizin de tavsiyelerinize göre galiba en mantıklı olan beyazdan uzak durmak, kahveyi de istemiyorum. Çiçekli falan karışık modelleri ben de sevmiyorum. Aslında aklımda bi de bordo var mesela perde bordo koltuklar bordo olsa minderleri krem falan uygun da bi halı, yemek masasında da uygun açık bi renk kullanılırsa güzel olur diye düşünüyorum.

Canım bende evimi yeniledim ve evlenirken kullandığım eşyalarımdanda tecrübe edindiğim için fikir vereyim .beyazı ben sdece mobilya kısmında kullandım mobilyada beyaz koyu renge göre daha az toz gösteriyor .koltukta beyaz güzel görünyor ama kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk koltuklarım beyazdı ilk zamanlar güzel oluyor ama çocuk falan olduktan sonra kesinlikle kullanışlı değil
ben oturma odam için beyaz tv ünitesi,kolları siyah deri minderleri füme 2 üçlü koltuk,beyaz sehpa.düz kırmızı renk sagy ye benzer bir halı (saray -avangard)ile kırmızı avize aldım.beyaz tv ünitesinede siyah beyaz kırmızı aksesuarlar aldım.oraya siyah bir deri pufda düşünüyorum
Salonumda ise ;beyaz kahve ve turkuaz renklerini kullandım.Mobilyam beyaz-abanoz lake bir takım,
benim koltuklarım kahve spor dikişli-üzerinde turkuazlı minderler var,halım açık renk sagy tarzı yine sarayın aynı seriden.perdem bakır-dore gibi aksesuarlarımıda öyle düşünüyorum .
yatak odam akçaagaç gibi.nevresimler mor. örtülerim mor..yatak örtüm krem .mor bir avize ve mor cam mumluklar .böyle işte
Tavsiyem mobilyaların renkli olmasından ziyade aksesuarlarla eve renk verilmesi.çünkü mobilyalardaki renk bir süre sonra sıkıcı oluyor ve herşeyi birbirine uyduramıyorsun ..

Erenn evini çok güzel tarif etmişsin teşekkürler canım.

Açıkçası mobilya bakmanın, seçmenin çok zevkli bir durum olacağını düşünüyodum ama bakmaya başlayınca gerçekten sıkıldım. En büyük sıkıntım çok kararsız olmam zaten. Hani aklımdaki modeli bulsam bile bunu alsam mı diye bikaç defa düşünürüm. Onun haricinde tüm evi aynı tonlarda döşemek istiyorum onda da mobilyaları uydurmak konusunda çok sıkıntı var. Mesela salonum için yemek masası ve dolaplı bi tv ünitesi düşünüyorum ama bi türlü uyduramıyorum, keza koltuk takımı da her zevke hitap eder diye düşünüp bellonaya gittik geçen gün orda bile bi koltuk takımı beğenemedim nedense çok hantal göründü hepsi gözüme.

Renk konusunda da galiba biraz şansa kalıcak, alışverişe gittiğimizde ne zaman dolaşmaktan bıkarsak uygun bi modeli alıp çıkıcaz ama sanırım koltuk takımlarında koyu tonlar, diğer mobilyada da tamamlayabilecek renkler olacak muhtemelen beyaz:9:

Zaten beyaz bişey almazsam çok içimde kalacak..

Zor bir süreç .allah kolaylık versin .bir kere alınıyor diyede insan daha bir kararsız oluyor.Bende öyleydim
Aynı mobilyacıya haftalarca gidip geldiğimi bilirim karar veremediğimden artık oturp çay kahve içer hale gelmiştik .dükkan sahipleriyle. :1::1:

canim benim bende beyaz istemiyordum kir götürmez diye.. gez gez en sonunda yorulduk vakitte kisitliydi en sonunda biseye karar vermem gerekti koltuk takimimi beyaz aldim deri ama oturcak yerleri silinebilir kumas.. tv sehpam beyaz siyah lake orta sehpamda öyle. salonumda kirik beyaz ve altin sarisi ile kombine ettim yatak odasi ise beyaz ve gümüs rengi hepsi bembeyaz oldu..
görümcemde diyoki senin evine galos ile gircez artik :)

umarim kullanisli olur...

sende en son yoruldugun yerden alirsin mobilyani:D

bende yeni evime alıcam beyaz istiyorum çok seviyorum şimdiki koltuklarım yastıklı krem kahve ablam krem deri koltuk kullanıyor yıllardır çok memnun silince tertemiz oluyor çocuklu evler için ideal diyo hep ben oval koltuk istiyorum napcam bilmiyorum kullanışlı ve modern birşeyler arıyorum :30:

canım bence klasik takımları tercih et.hiç bir zaman modası geçmez.ama tabiki modası geçince yenilerim diyosan başka..eğer salonda oturmayı düşünüyosanda asla beyaz alma..yarın çocuk olunca çok zor olur..
şimdeden kolay gelsin...

Konu icerik nedeniyle Sorular,Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler basligina alinmistir.
Bilginize.

Back
X