Canım bende evimi yeniledim ve evlenirken kullandığım eşyalarımdanda tecrübe edindiğim için fikir vereyim .beyazı ben sdece mobilya kısmında kullandım mobilyada beyaz koyu renge göre daha az toz gösteriyor .koltukta beyaz güzel görünyor ama kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk koltuklarım beyazdı ilk zamanlar güzel oluyor ama çocuk falan olduktan sonra kesinlikle kullanışlı değil
ben oturma odam için beyaz tv ünitesi,kolları siyah deri minderleri füme 2 üçlü koltuk,beyaz sehpa.düz kırmızı renk sagy ye benzer bir halı (saray -avangard)ile kırmızı avize aldım.beyaz tv ünitesinede siyah beyaz kırmızı aksesuarlar aldım.oraya siyah bir deri pufda düşünüyorum
Salonumda ise ;beyaz kahve ve turkuaz renklerini kullandım.Mobilyam beyaz-abanoz lake bir takım,
benim koltuklarım kahve spor dikişli-üzerinde turkuazlı minderler var,halım açık renk sagy tarzı yine sarayın aynı seriden.perdem bakır-dore gibi aksesuarlarımıda öyle düşünüyorum .
yatak odam akçaagaç gibi.nevresimler mor. örtülerim mor..yatak örtüm krem .mor bir avize ve mor cam mumluklar .böyle işte
Tavsiyem mobilyaların renkli olmasından ziyade aksesuarlarla eve renk verilmesi.çünkü mobilyalardaki renk bir süre sonra sıkıcı oluyor ve herşeyi birbirine uyduramıyorsun ..