Yeni ev kuruyorum...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar nişanlandım Allahın izniyle şimdide yavaş yavaş sıkışmadan tüm eşyalarımı almak istiyorum...büyük eşyalar evimiz bittikten sonra alınacak bende onlar alınana kadar küçük eşyaları gerekli ne varsa onları alayım diyorum.mesela mutfak için yemek takımı ,çatal-kaşık vs gibi aklıma bişey gelmiyor.sizler bana yardım etseniz bi liste yapsak olurmua.s.tüm ev için...

mutfak robotu,yemek takımı, çatal kaşık bıçak takımı
günlük yemek takımı, günlük çatal kaşık bıçak takımı
su ısıtıcısı, cezve takımı, cezve takımı, trabzon bıçak seti, narenciye sıkıcağı, bardak takımları, kepçe takımı, tel çıpıcı, sarımsak ezici, ceviz kıcaağı, tribüşon, kevgirler süzgeçler ve leğenler,
çelik tencere tk, teflon tencere tk,
yumurta sahanları, saklama kapları, rende, doğrama tahtası, tepsi meyve tabakları, kek kalıpları
bunlar mutfak için olanlar canım unuttuğum vardır mutlaka

mutfak robotu,yemek takımı, çatal kaşık bıçak takımı
günlük yemek takımı, günlük çatal kaşık bıçak takımı
su ısıtıcısı, cezve takımı, cezve takımı, trabzon bıçak seti, narenciye sıkıcağı, bardak takımları, kepçe takımı, tel çıpıcı, sarımsak ezici, ceviz kıcaağı, tribüşon, kevgirler süzgeçler ve leğenler,
çelik tencere tk, teflon tencere tk,
yumurta sahanları, saklama kapları, rende, doğrama tahtası, tepsi meyve tabakları, kek kalıpları
bunlar mutfak için olanlar canım unuttuğum vardır mutlaka

canım benim teşekkür ederim bende düşünüyorum bi yandan....hihoyyythepsini anladım fıstığım ama trabzon bıçağını anlamadım tatlım bilmediğim bişeymi anlamadım da kusuruma bakma:içelim:

8-9 13 sayısı değişen bıçaklar saplanmış bir tahta blok. trabzon seti netten ararsan bulursun çok güzel kesiyorlar

8-9 13 sayısı değişen bıçaklar saplanmış bir tahta blok. trabzon seti netten ararsan bulursun çok güzel kesiyorlar

anladım canım...yine aklına bişey gelirse benimle paylaşırsan sevinirimyerimseniben

gercı arkadas yazmıs ama bunlarda benım aklıma gelenler.baharatlık,ekmek sepeti,tost makinası,blenderlar,kahve fıncanları,baklagileri koymak için cam kavonozlar,kızarma için fritöz,mikrodalga fırın,çöp kovası... aklıma geldıkce yazarım cnm yine...

sağol canım paylaşımın için...aklına geldikçe paylaşırsan sevinirim...dün gittim günlük yemek takımı ve çaycı aldım cok güzel bi hazırlık ya...:1hug::1hug:

Back
X