Yeni ev alanlar buyrun beraber taşınalım...

Hayırlısı olsun tatlım ev ocak sahibi olalım yeterki alınır altın.Ne güzel sorumluluklarının farkında bak seni hiç kırmadan alıyorlar üstüne düşenleri dilerim hepsi güzel olur.

eşimle bende inşaatken almayı düşündük ama çok masraflı geldi hem kira vereceğiz hem evin içini yaptıracağız çok zorlar bizi diye düşündük.iyikide diyorum öyle yapmamışım tam aradığım gibi bir ev buldum:)öyle tabii canım altın böyle günlerde lazım boşver ev sahibi olda tek altında neymiş.10 senede ödeyeceğiz biz krediyi öyle çektik ama allahtan bişe olmazsa okadar çok uzatmayı düşünmüyoruz 10 sene öde öde bitmez.
Darısı başına canım daha güzelleri senin olsun öptümmm

Hayırlısı olsun tatlım ev ocak sahibi olalım yeterki alınır altın.Ne güzel sorumluluklarının farkında bak seni hiç kırmadan alıyorlar üstüne düşenleri dilerim hepsi güzel olur.

Evet canım herkes için hayırlısı olsun inş.

10 sene dediğin gibi çok uzun canım biz de hani birkaç sene geçsin de o zaman kadar bir birikim olursa biraz toplu ödeme yaparız diyoruz ya da kredi yapılandırması gibi birşey düşünüyoruz. Hele bir başlayalım da Rabbim yardım eder inş.
günaydın bayanlar...... kayifler nasıl bakalım

Günaydın canım Eşşim tapu işlemleri için evrakları hazırlamaya gitti ayy az kaldı
amin cnm.seninde hamiş haberlerini duyarız yakında inş.içimden bi ses senin kendın gıbı guzel bi kızın olucak dıyo.

ayy canım sağolasın öyle bir haberi duyurmak için sabırsızlanıyorum

60.000 çektik bizde 94 oldu canım ama buğün çok fazla olmuş faizler çok yükselmiş abim bankada çalişiyor aradı beni az önce tam zamanında çekmişsiniz diyor.

Aynen canım bize de öyle söylediler hem de dosya masrafları vs onlar da çok yükselmiş iyi ki acele etmişiz valla :18:

hadi hayırlı olsun cyd86 sanırım adın ceyda canım
hayırlı olsun güle güle kullan evini
darısı başımıza
bizde kredi çekecez ama
ayvalıkta evler 175000 den aşağı değil 1 ay önce falan gittik bikaç ev baktık en ucuzu 175000 lira
bakalım bu hafta tayinimiz kesinleşecek ona göre bizde gidip bakıp ALLAH ın izniyle alacaz
hayırlısıyla inş

Evet canım ismim Ceyda
Sağolasın, Allah razı olsun.. Ev almak isteyen, ev alıp borç ödeyen herkese Allah kolaylık versin

amin tatlım amin evin neredeydi senin 70000 liraya aldım dediğini hatırlıyorum

Benim evim istanbul Sultangazi'de canım. Evimin fiyatı 80-85 civarında canım ama benim kayınpederim inşaat sektöründe olduğu için müteahhit ile çalışıyor o sebeple bize 70.000tl ödeme düştü kalan parayı kayınpederim malzeme ve işçilik vs oalrak saydı müteahhite normal anaparadan da indirim yaptırdı zaten tanıdık diye. Dairenin gerçek ederi 112.000 tl çok akrışık oldu sanırım

olsun canım güle güle oturun herkese kısmet olur inş iyi almışsınız gerçekten ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…