slm kızlar kimseler yokmuş..
mandalina evin çok güzel gule gule sağlıcakla oturursun inş.içinide görürüz inş...
kızlar tebrik edin beni artık ipoteklide olsa bir tapum var
mandalinacımm tebriklerrr güle güle otur canım:)
kızlar ben herşeyi topladım evde tabak çanak ne var ne yok koliledim ama hala taşınamadım off sinirim bozuldu yaa 1 ay olacak yakında evi alalı ama ev sahibi yani eski ev sahibi oldu şimdi:)çıkmadılar hala evden birşeyde soramadık ayıp olur diye onlarda da hiç ses seda yok bizde sormaya çekiniyoruz eşimle bende haftaya izne ayrılıyorum ondan sonrada ramazan zaten eğerki çıkmazlarsa 1 ay daha kira vermek zorunda kalacağım ve ramazanda nasıl taşınacağım
kızlarrr taşındımm ben ohh mis gibi oldu evim bu akşam ilk defa yeni evimde yatacağım çok güzel bir duygu :)
darısı diğer arkadaşların başına öpüyorum sizii
ben de varım kızlar, geçen yıl haziranda evlendik şimdi evimizi alıyoruz. bugün ekspertiz gelecek haftaya kredi çıkarsa sanırım hafta sonu da taşınırız. taşınmak bana çok zor geliyor. evden eve taşıyanlara vereceğiz ama ev taşımanın püf noktaları nelerdir? kolaylaştırmak için ne yapmamız gerekir?
kuzenim çekmecelerini falan hiç boşaltmadan streç filmle kaplamıştı taşınınca hemen aldı yerine koydu gayet rahattı[/
hadi hayırlı olsun o zaman canım inşallah biran önce onaylanır taşınırsın.
çokkk zor hemde taşınmak ben mafoldum valla çok yoruldum bütün yıllık iznim ev taşımakla geçti ben nakliyatcı felan tutmadım çok zedeliyorlar onlar yamasraflı geldi bana zaten elde avuçta ne varsa gidiyor onada para vermeyelim dedik zaten yakındı taşındığım yer arkadaşlarımız geldi hep birlikte taşıdık hiç de bişe olmadı eşyalarıma güzelce sardım özellikle beyaz eşyalırımı çizik bile yok valla.
ben de varım kızlar, geçen yıl haziranda evlendik şimdi evimizi alıyoruz. bugün ekspertiz gelecek haftaya kredi çıkarsa sanırım hafta sonu da taşınırız. taşınmak bana çok zor geliyor. evden eve taşıyanlara vereceğiz ama ev taşımanın püf noktaları nelerdir? kolaylaştırmak için ne yapmamız gerekir?
kuzenim çekmecelerini falan hiç boşaltmadan streç filmle kaplamıştı taşınınca hemen aldı yerine koydu gayet rahattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?