yeni dosluklara merhaba

GÜNAYDIN GÜNÜN ŞEN OLSUN DOSTUMMM
--------------------------۞Hadis-i Şerif۞
Üç Dua Vardır ki , Bunlar Şüphesiz Kabul Edilir.
Mazlumun Duası , Misafirin Duası Ve
Anne ,Babanın Evladına Duası.

nasılsınız bugün arkadaşlar ben çok yorgunum temizlik falan yaptım ancak oturabildim

dostluğu ne güzel anlatmış kelimelerin ,dost dos doğru kalbe hitab eder sıcak sımsıcak sarar kişileri kederde tasada sevinçte zor bulunur bulmaktan çok onu elde tutmak önemli dileğim ben dahil herkes senin tanımladığın dostlukları kurup yaşayalım ağzına sağlık.

merhabalar nasılsınız bakalım ben çok sinirliyim ya msj sayım 4.065di en son ve şuan gördümki 3,665 deli oldummmmmmmmmmmmmm senağlamasenağlamasenağlama...

günaydın herkese nasılsınızzzzzz ben biraz kötüyümmmmmmmmm

Selam Bayanlar, herkese merhabalar.... Ya keşke şöyle toplaşıp konuşsak, dertleşsek ya... Kışın kasvetide var. Ben de iyi değilim..

Selam Bayanlar, herkese merhabalar.... Ya keşke şöyle toplaşıp konuşsak, dertleşsek ya... Kışın kasvetide var. Ben de iyi değilim..

slm hemşerim bilmmki havadan galliba kötü hiisttim kendimi birazda şu boynum acıyo hala sen nasılsın melekberke:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…