yeni dosluklara merhaba

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

slm topram benim nasilsin canim yeni hayirli cumalar diliyorum
herkesin yeni yili kutlu olsun

hihoyyythihoyyyt arkadaşlar hepinizi çoook seviyorum.hayatımız hep böyle güzelliklerle ve iyiliklerle geçsin inşallah.böyle güzel dostluklarla acıyı,tatlıyı paylaşarak geçsin.iyiki kadınlar kulübü var.biz kadınlar çok şanslıyız dimi.bizlerin isteyipte başaramayacağı hiç bir şey yoktur.hadi arkadaşlar hep el ele ileri .hepinizi candan selamlıyorum. sevgilerimle..hihoyyythihoyyyt

günaydın herkese ben varım burdayı m nasılsınız yeni yılınız hepimize aşk sevg mutluluk sağlık para getirsin:1hug::1hug::1hug:a.s.:1hug::asigim:

slm topram benim nasilsin canim yeni hayirli cumalar diliyorum
herkesin yeni yili kutlu olsun

a.s.tşr iyim toprağım sen nasılsın yeni yılın kutlu olsun evt görüşemyoz ö:sm_confused::1hug:zledim vallaaa :1hug::1hug:ŞenizŞeniz

l arkadaşlar hepinizi çoook seviyorum.hayatımız hep böyle güzelliklerle ve iyiliklerle geçsin inşallah.böyle güzel dostluklarla acıyı .!.:
a.s.a.s.a.s.tşr ler iyi dileklerin için canım hoş geldin ŞenizŞeniz:1hug::1hug:

Selam kızlar nasılsınız canım ya pek zamanım olmuyo bu aralar esım kızım evdeler esım § hafta kızımda " hafta evdeydı esımın ! Haftası var daha ondan sonra yıne daha sık görüsürüz ınsallah öpüyorum senı

herkese merhaba h.içi çalıştığım için h.sonları bende artık burdayım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…