- 27 Aralık 2010
- 107
- 0
-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
Canim nerelerdesin ??? Baris Beyle görüstün mü, merak ettim.
elifciiimm bikaç gündür giremiyorum nete, girsemde kalamıyorum fazla. ewet dün gittim barış beye. Barış beyi gerçekten sewdim çok mütevazi we beyfendi bir adam :))
bana zayıfsın we göğüs kafesin dar, dedi, diğer doktorların dedği gbi( ilk dediği : sen kas altı yuwarlak proteze uygunsun ,oldu. (Hasan bey de bana bunu uygun görmüştü) . ben kas altı yapmıyorum çnkü kası kesmek istemiyorum, ama ben senin gbi zayıf bayanlarada kas zarı altı damla yapıorum gayet de iyi sonuç alıorum dedi. amaa bana en yakın vücutlu bayanın göğsünü gösterince hüsrana uğradım ( çnkü memesi baya küçük olmuş , 1 cup tek büyümüş yani. ancak bu meme kadar olur göğsün dedi. o göğüslü bayana da 270cc yada 280 cc takmış, bana da bunları denicekmiş. ama hiiçte büyük değiller yaa, yani dedim bu göğüste çook küçük , tamm bnde çok büyük istemiyorum ama bukadrda olmasın... bişey demedi, adam napsın kafesimiz daarr bu arada arion markayı bana uygun gördü.
tabanı dar ama memeeyı daha fazzla one goturen sılıkon tercıhınde bulunabılırsın..
yanılmıyosam bu tarz sılıkonlar var..
yani düşünüyorum o büyüklükteki göğüs beni memnun etmicek, tatmin olmayacağım belli yani... zaten kendiside hasan bey gbi , bana uygun gördğü yöntemi söyledi. bende kendime kas altı yuwarlak'ı uygun görüyorum, hasan beye tekrar bi gidip detaylı konuşmayı istiyorum, bakalım neler olacakk bnde merak ediyorumm
tabanı dar ama memeeyı daha fazzla one goturen sılıkon tercıhınde bulunabılırsın..
yanılmıyosam bu tarz sılıkonlar var..
cerrah konusundada hangısı aklına yatarsa senın beklentılerıne daha ıyı cevap verıyosa onda karar kıl..
elifciiimm bikaç gündür giremiyorum nete, girsemde kalamıyorum fazla. ewet dün gittim barış beye. Barış beyi gerçekten sewdim çok mütevazi we beyfendi bir adam :))
bana zayıfsın we göğüs kafesin dar, dedi, diğer doktorların dedği gbi( ilk dediği : sen kas altı yuwarlak proteze uygunsun ,oldu. (Hasan bey de bana bunu uygun görmüştü) . ben kas altı yapmıyorum çnkü kası kesmek istemiyorum, ama ben senin gbi zayıf bayanlarada kas zarı altı damla yapıorum gayet de iyi sonuç alıorum dedi. amaa bana en yakın vücutlu bayanın göğsünü gösterince hüsrana uğradım ( çnkü memesi baya küçük olmuş , 1 cup tek büyümüş yani. ancak bu meme kadar olur göğsün dedi. o göğüslü bayana da 270cc yada 280 cc takmış, bana da bunları denicekmiş. ama hiiçte büyük değiller yaa, yani dedim bu göğüste çook küçük , tamm bnde çok büyük istemiyorum ama bukadrda olmasın... bişey demedi, adam napsın kafesimiz daarr bu arada arion markayı bana uygun gördü.
yani düşünüyorum o büyüklükteki göğüs beni memnun etmicek, tatmin olmayacağım belli yani... zaten kendiside hasan bey gbi , bana uygun gördğü yöntemi söyledi. bende kendime kas altı yuwarlak'ı uygun görüyorum, hasan beye tekrar bi gidip detaylı konuşmayı istiyorum, bakalım neler olacakk bnde merak ediyorumm
Cubur arkadaşımızın da göğüs kafesi darmış Doktoru onada bu tarz silikonu Özel Yapım Silikonu Yurt dışından getirtmiş Bana Cubur öyle anlatmıştı Cuburdan bilgi alabilisin senle aynı oda kafes kısmı dar ve zayıf özel Yapımmış Silikonu
CNM benim senin icin en hayirlisi neyse o olur insallah... En kisa zaman en dogru karari alirsin ve sende ( bende ) bu yaz güzel cicislere sahip oluruz
Kafesin dar ise high profil kullanilabilinir bence, daha dolu dolu olur... tabi doktorun verecegi bir karardir
Ben kararimi verdim sana özelden yazacagim CNM
Cubur arkadaşımızın da göğüs kafesi darmış Doktoru onada bu tarz silikonu Özel Yapım Silikonu Yurt dışından getirtmiş Bana Cubur öyle anlatmıştı Cuburdan bilgi alabilisin senle aynı oda kafes kısmı dar ve zayıf özel Yapımmış Silikonu
canımcım sakin ol gerilme acele etme. çok istiyorsun olucaksın bu operasyonu tabiiki eninde sonunda..rahatla ve sonuna kadar araştırıp sağlıklı karar ver arkadaşım zamanın kısıtlı diğil ameliyatı olduktan sonra sorun çıkmassa 10 gün gibi bir zaman diliminde toparlanıyorsun zaten..boyut konusuna gelince kafes ve omuz genişliğin az ise büyük protezler komik durabilir tatlım ayrıca kas zarı altı tekniğini ben hiç sevmedim dezavantajı ağrısız kolay iyileşme süreci oluyor ama dokunduğunda silikon eline geliyor dışarıdan belli oluor..o yüzden arkadaşım kafesin dar olduğu için kas üstü yapılırsa ben burdaım die bağrır silikonlar doğal olmaz diye düşünüyorum
miksim özelden atamıorum!! ben başından beri oreletin reklam olduğunu düşünüyorum ve benim gibi düşünenlerde vardır mutlaka.çünki orelet çok pot kırıyor ve çok açık ortada herşey.miks seni seviyorum güzel seviyeli yorumlar yapıorsun.takibim de bu konu hakınnda herkese yardımcı olduğunu gördüm bu formda olman gerek diye düşünüyorum arkadasım.
oralet yaşadığı süreci en ayrıntısına kadar anlatıp,ameliyat olan insanları hastanede ziyaret edecek kadar ince düşünüyorken reklam yapıyor şeklinde bir yakıştırmayı çok üzücü buluyorum.amacı güzel bir ameliyat süreci geçiren bir insanın tüm ayrıntıları ameliyat olmayanlar ile paylaşması veya destek olmasının karşılığı bu olmamalıydı bence.miksim özelden atamıorum!! ben başından beri oreletin reklam olduğunu düşünüyorum ve benim gibi düşünenlerde vardır mutlaka.çünki orelet çok pot kırıyor ve çok açık ortada herşey.miks seni seviyorum güzel seviyeli yorumlar yapıorsun.takibim de bu konu hakınnda herkese yardımcı olduğunu gördüm bu formda olman gerek diye düşünüyorum arkadasım.
miksim özelden atamıorum!! ben başından beri oreletin reklam olduğunu düşünüyorum ve benim gibi düşünenlerde vardır mutlaka.çünki orelet çok pot kırıyor ve çok açık ortada herşey.miks seni seviyorum güzel seviyeli yorumlar yapıorsun.takibim de bu konu hakınnda herkese yardımcı olduğunu gördüm bu formda olman gerek diye düşünüyorum arkadasım.
kızlar bu ameliyata nasıl karar verdiniz ben çok korkuyorum bi karar verebilsem hemen gidip yatıcam masaya ama karar veremiyorum yaa dün yine çamaşır magazasında alt üst oldum oofff offf akıl verin nolur çıldırcam.
derinmavi koptum burda yaa....naci beyin muayene odası ,fotograf odası ve görüşme odası ayrı...[hem ben naciyede gitmiştim..onun bir muane odası bile yok..yazıhanesinde hadi soyun diyooo..
mikcim kapsama alanı dışında kalmak ne demek bilmiyorum ama anladığım kadarıyla haksızlığa uğramışsın arkadaşım site yönetimi özelden gelen mesajları görebiliyorsa miksin özellikle doktorunu övmekten kaçınan biri olduğunu bilmeleri gerek hatta ben ona keşke doktorunu övseydin hatta övmelisinki ameliyat öncesinde bilinçsiz olanlara ışık olasın bile demiştim bu mesajlar hala bende kayıtlı nedir bu anlamadım haksızlık hiç iyi bişey değil umarım bu sorun düzeltilirNezaketin ve asaletin için Teşekkürederim arkadaşım...
Merhaba herkeze,
Bende ayni ameliyat oncesi tum gerginlikleri yasiyorum doktor anlaminda. Ameliyat korkum cok yok acikcasi yeterki su is bi bitsin fakat ben Bursada yasiyorum ve burda cok fazla sayida yok sanirim butun siteyi arastirdim ama az sayida doktordan bahsedilmis...
Bursada ameliyatini olan arkadaslardan fikir vermeleri icin yardim bekliyorum cunki yakin zamanda bu isi artik halletmem lazim kizlar...
Bursada kimi onerirsiniz?