Yeni doktor arayışındayım yardımlarınızı bekliyoruuum!!

canım bir kaç doktoru araştırıyorum. aklımda tam biri yok. çoook doktor war yaaa... Senin aklında biri war mı? sen kimlerle görüştün canımm? Sadullah Karun, tuğrul turan'ı filan araştırıyorum şimdilk.

ben izmirdeyim cnm.sımdıye kadar bırtek cenk tokatla görüştüm bu hafta da cemil tugayla görüşcem.birde papatyanın göğüslerini çok begendım cemil beyle de görüştükten sonra birde onunla görüşcem.yani 3 şiş dısına cıkmayı dusunmuyorum :)

Zekeriya Kul ile Dilek Avşar'a ameliyat olan bayanlaaarrr !!! yorumlarınızı bekliyorummm , lütfen bu doktorlar hakkındaki bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaşırmısınız??? :KK16:

kıızlaaaaar bu arada sizlere söylemek isteyipte unuttuğm bir şey waar. 4ay önce sağ göğsümde sert bir kitle oluştu, doktora gittik, ultrasona grdim, içi iltihaplanmış bir kist oldğnu söylediler,şırıngayla iltihabı aldı doktor,çook piis acımıştıı :KK43::KK43: labaratuwara götürüldü we sonuç olarak, kötü bir kist olmadğnı söyledi doktor çook şüküür:KK64: ama hala ufak bir sertlik şeklinde içimde yaşıor bu canawar :KK53: hasan beyede söyledim, eğer biraz büyükse alınması lazım dedi, ilerde tekrarlarmı dedim olablr dedi, silikona zarar werirmi wermez dedi, zarar wermez dimiiiii kızlaaarrr:84::84:

canım...iyi huylu kistler bende de var.benimkiler çok fazla ağrı yapıyor.düzenli kontrollere gidiyorum.ama sorun yok.ben aldırmaktan yana değilim.özellike menepoz döneminde tamamen yok oluyor.annemde de vardı.o göğüslerine dokunamıyordu bile.düzenli kontrol olduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.ben de 1-2 tane değil.birsürü hemde

canım...iyi huylu kistler bende de var.benimkiler çok fazla ağrı yapıyor.düzenli kontrollere gidiyorum.ama sorun yok.ben aldırmaktan yana değilim.özellike menepoz döneminde tamamen yok oluyor.annemde de vardı.o göğüslerine dokunamıyordu bile.düzenli kontrol olduktan sonra sorun olmaz diye düşünüyorum.ben de 1-2 tane değil.birsürü hemde

yapma yaaaa... ama bir arkadaşımzla da konştum onunda kisti zararsızmış ve küçükmüş, snradan büyümüş we aldırmış. aldırıncada büyük oldğu için bir göğsü baya küçülmüş...
hani diorum ilerde böyle bişey olmadan, ahzır ameliyata yatarken onu da aldırayım :44:

tabii doktorda uygun görürse, belki de alınacak kdar büyük değildir bilmiorum.

sweet_brave canavar mıı :KK9: kıs allahta seni güldürsün gülmeye ihtiyacım vardı :KK70:
benimde var öle canavarlarım fibrokist deniyor sanırım,2 cm genişliğinde
benim kontrolerim yapıldı kötüye dönme olasılığı yokmuş
ama sizinki farklı sanırım
iyice tetkikleriniz yapıldığında sorun olmıcaktır
benimki ameliyatta alınacak sanırım genel cerrahta girecek duruma göre alacak yada bırakacak
inş sende doktorunu bulursun tarihin belli olur :KK16:

sweet_brave canavar mıı :KK9: kıs allahta seni güldürsün gülmeye ihtiyacım vardı :KK70:
benimde var öle canavarlarım fibrokist deniyor sanırım,2 cm genişliğinde
benim kontrolerim yapıldı kötüye dönme olasılığı yokmuş
ama sizinki farklı sanırım
iyice tetkikleriniz yapıldığında sorun olmıcaktır
benimki ameliyatta alınacak sanırım genel cerrahta girecek duruma göre alacak yada bırakacak
inş sende doktorunu bulursun tarihin belli olur :KK16:

bnde komiklk olsun die diorum ,canavar'ı :KK53: çok saol canım :KK34: ewet bir çok bayanda warmış yaa korkulcak bir şey değil çok şükür. ama ilerde büyür mü die de endişelenmior değilim. bakalım yaa hele bir doktorumuzu bulalım :KK53:

yapma yaaaa... ama bir arkadaşımzla da konştum onunda kisti zararsızmış ve küçükmüş, snradan büyümüş we aldırmış. aldırıncada büyük oldğu için bir göğsü baya küçülmüş...
hani diorum ilerde böyle bişey olmadan, ahzır ameliyata yatarken onu da aldırayım :44:

tabii doktorda uygun görürse, belki de alınacak kdar büyük değildir bilmiorum.

aldırmayı hiç düşünmedim.zararsız olduğunu sadece sitres sıkıntı yapmamamı.söyledi.ben onları çok seviyorum.eşim yanımdayken poşet bile taşıtmazdı ağıracak diye.ağzından çıkan kelimelere dikkat ederdi.üzülmesin de göğsü ağırmasın diye.menepoza girince hormon çalışması durunca onlar yok oluyor hanımlar.doktorlar söylüyor.annemde en güzel örnek benim fibrokistlerim için.allah başka dert vermesin hanımlar.

ameliyatı DUAL PLANE olan arkadaşlar!! size yuwarlak mı damla protez mi takıldı? ağrılarınız kaç gün sürdüü? hiiç göğüs dokunuz warmıydı? yorumlarınızı bekliyoruumm :92:

ameliyatı DUAL PLANE olan arkadaşlar!! size yuwarlak mı damla protez mi takıldı? ağrılarınız kaç gün sürdüü? hiiç göğüs dokunuz warmıydı? yorumlarınızı bekliyoruumm :92:

benim dual plane oldu cnm.ve yuvarlak protez takıldı.az bişey vardı göğüsüm(hatta doktora sordum yaklaşık kaç cc dir benimkiler diye 120 cc kadar demişti:) çok fazla ağrım olmadı ama ilk günler yataktan birilerinin yardımıyla kalkmıştım..çoğu kişi gibi ben de göğüs ağrısından değil de sırt ağrısından çok çektim.sabahları tutuluyordu aynı pozisyonda yatmaktan..allah gönlüne göre versin..

benim dual plane oldu cnm.ve yuvarlak protez takıldı.az bişey vardı göğüsüm(hatta doktora sordum yaklaşık kaç cc dir benimkiler diye 120 cc kadar demişti:) çok fazla ağrım olmadı ama ilk günler yataktan birilerinin yardımıyla kalkmıştım..çoğu kişi gibi ben de göğüs ağrısından değil de sırt ağrısından çok çektim.sabahları tutuluyordu aynı pozisyonda yatmaktan..allah gönlüne göre versin..

:)) anladım cnmm geçti gitti ağrılar kurtuldun çok şükür:KK34: peki kol hareketlerinde zorlanıyormuydun? klasik kas altı yönteminden farklı bir yöntem bu dual plane ama ağrısıda ,kol hareketleri de klasik kas altı kadar zorlamıyor galiba değil mi?

elifciiimm bikaç gündür giremiyorum nete, girsemde kalamıyorum fazla. ewet dün gittim barış beye. Barış beyi gerçekten sewdim çok mütevazi we beyfendi bir adam :))

bana zayıfsın we göğüs kafesin dar, dedi, diğer doktorların dedği gbi :KK43:( ilk dediği : sen kas altı yuwarlak proteze uygunsun ,oldu. (Hasan bey de bana bunu uygun görmüştü) . ben kas altı yapmıyorum çnkü kası kesmek istemiyorum, ama ben senin gbi zayıf bayanlarada kas zarı altı damla yapıorum gayet de iyi sonuç alıorum dedi. amaa bana en yakın vücutlu bayanın göğsünü gösterince hüsrana uğradım :KK43:( çnkü memesi baya küçük olmuş , 1 cup tek büyümüş yani. ancak bu meme kadar olur göğsün dedi. o göğüslü bayana da 270cc yada 280 cc takmış, bana da bunları denicekmiş. ama hiiçte büyük değiller yaa, yani dedim bu göğüste çook küçük , tamm bnde çok büyük istemiyorum ama bukadrda olmasın... bişey demedi, adam napsın kafesimiz daarr :KK59: bu arada arion markayı bana uygun gördü.

yani düşünüyorum o büyüklükteki göğüs beni memnun etmicek, tatmin olmayacağım belli yani... zaten kendiside hasan bey gbi , bana uygun gördğü yöntemi söyledi. bende kendime kas altı yuwarlak'ı uygun görüyorum, hasan beye tekrar bi gidip detaylı konuşmayı istiyorum, bakalım neler olacakk bnde merak ediyorumm :KK1:

ofh Allahım daraldım iyice yaa :KK59: bana da bu zayıflıkla kesin aynı şeyleri söyleyecek Barış bey :KK14: hangi doktoru istediğine karar vermekte de bitmiyor iş :KK14: randevuma kadar kesin bunalımlığım ben! :44:

son sayfaya kadar dayanamayıp daha konunun ortalarındayken dalmışım olaya :KK9:

sweetcim karar verebildin mi doktora? yönteme?? bende aynıyım omuzlarım pek dar değil ama.. pöff Barış beyi çok istiyordum :84: onunla görüşmeye geleceğim mayısın 9 unda randevum. Eğer bana da kaszarı altı yapamayız sana derse ; var mı İstanbul'a gelmişken git görüş diye tavsiye edebileceğin bi doktor???

Son düzenleyen: Moderatör:
son sayfaya kadar dayanamayıp daha konunun ortalarındayken dalmışım olaya :KK9:

sweetcim karar verebildin mi doktora? yönteme?? bende de sıfır meme dokusu, omuzlarım pek dar değil ama.. pöff Barış beyi çok istiyordum :84: onunla görüşmeye geleceğim mayısın 9 unda randevum. Eğer bana da kaszarı altı yapamayız sana derse ; var mı İstanbul'a gelmişken git görüş diye tavsiye edebileceğin bi doktor???

ahh canmm sormaa barış beye karar wermiştim bnde, ama yöntemi bana uygun olmadığı için olamıyorum malesf :KK5: arayışlarım dewam ediyor canım. inşallah iyi bir doktor bulursam sana da tawsiye edicem :KK34:

içine sinen biri varken yeniden doktor arayışına girmek zorunda kalmak da çok kötü bişey ya :KK59: onca doktor arayışından, araştırmalarda, o ameliyat öncesi sonrası yaşananlardan sonra da insanın göğsü istediği büyüklükte şekilde olmazsa yıkım olur :KK53: Allah korusun!

hadi inşaallah bu yaza memeli ve mutlu gireliiiiimmm :92:

inşallah canıımmm DURMAK YOK ARAYIŞA DEWAM ! :92: haberdar ederim senii:KK34: ewet bu yaza memişlerimzle girelim inşallah:KK66:

sevgili sweet brave ,malum ben de dr arayışındayım :KK1: barış bey de ihtimaller içerisinde. sana uygun olmayan yöntemi neydi arkadaşım ben kaçırdım sanırım kusura bakma . ben de ilk fırsatta barış beyle be 1-2 dr la daha görüşmeyi düşünüyorum inşallah herşey hepimiz için iyi olur En Büyük KK

sevgili sweet brave ,malum ben de dr arayışındayım :KK1: barış bey de ihtimaller içerisinde. sana uygun olmayan yöntemi neydi arkadaşım ben kaçırdım sanırım kusura bakma . ben de ilk fırsatta barış beyle be 1-2 dr la daha görüşmeyi düşünüyorum inşallah herşey hepimiz için iyi olur En Büyük KK

merhaba cnmm, Barış bey'i gerçekten çok sewdim çok kibar beyfendi biri. sorduğum tüm sorulara çook güzel açıklamalar getirdi. ideal bir doktor! kullandığı marka silikonlarda benim en beğendiğim silikonlar. Natrelle,nagor,arion..

ancakk, Barış bey sadece kas zarı altı yöntemini yapıyor. bu yöntemin avantajlarının çok olmasndan dolayı. ancak barış bey beni muayene ederken ilk söyledği, sen kas altı yuwarlak proteze uygunsun ,oldu. ama kas zarı altıylada güzel sonuçlar alablrsn dedi. olablecek büüyklüğü bir hastasnın göğüslerini göstererk söyledi. ama o büyklük bana çook küçük geldi.. çok az büyümüştü göğsü .. daha büyük bir protez takılırsa kenarlardan belli olur dedi.

bnde bu büyüklüğün beni tatmin etmeyeceğini düşündüm we malasef barış beye ameliyat olamıcam. bnde doktor arayışlarındayım cnm. eğer barış bey kadr iyi bir doktor bulursam sana da söylerim inşallah :KK34:

X