elifciiimm bikaç gündür giremiyorum nete, girsemde kalamıyorum fazla. ewet dün gittim barış beye. Barış beyi gerçekten sewdim çok mütevazi we beyfendi bir adam :))
bana zayıfsın we göğüs kafesin dar, dedi, diğer doktorların dedği gbi
( ilk dediği : sen kas altı yuwarlak proteze uygunsun ,oldu. (Hasan bey de bana bunu uygun görmüştü) . ben kas altı yapmıyorum çnkü kası kesmek istemiyorum, ama ben senin gbi zayıf bayanlarada kas zarı altı damla yapıorum gayet de iyi sonuç alıorum dedi. amaa bana en yakın vücutlu bayanın göğsünü gösterince hüsrana uğradım
( çnkü memesi baya küçük olmuş , 1 cup tek büyümüş yani. ancak bu meme kadar olur göğsün dedi. o göğüslü bayana da 270cc yada 280 cc takmış, bana da bunları denicekmiş. ama hiiçte büyük değiller yaa, yani dedim bu göğüste çook küçük , tamm bnde çok büyük istemiyorum ama bukadrda olmasın... bişey demedi, adam napsın kafesimiz daarr
bu arada arion markayı bana uygun gördü.
yani düşünüyorum o büyüklükteki göğüs beni memnun etmicek, tatmin olmayacağım belli yani... zaten kendiside hasan bey gbi , bana uygun gördğü yöntemi söyledi. bende kendime kas altı yuwarlak'ı uygun görüyorum, hasan beye tekrar bi gidip detaylı konuşmayı istiyorum, bakalım neler olacakk bnde merak ediyorumm