- Konu Sahibi Sweet_Brave
derinmavi koptum burda yaa....naci beyin muayene odası ,fotograf odası ve görüşme odası ayrı...
Arkadaşım kalem müşterilerimden birinin tavsiyesiyle naci beyden randevu alıp caddedeki yerine gittim.Beni masası ve bilgisayarı olan muane yatağı bulunmayan bir odaya aldı..yanında sivil kıyafetiyle duran sanırım sekreteryadan bir bayan vardı.Bana evet nedir konu dedi..durumu anlattım..soyun çıkar üstündekini dedi..E bende çıkarttım..Açıkçası kendimi çoook kötü hissettim..Ama kendisini tercih etmeme sebebim bu değildi asla..Bana dikleştirme operasyonu ile birlikte protez yapacağını söyledi..Tercih etmedim..Şimdi konu böyleyken sen neden şen kahkahalar atarak benimle dalga geçiyorsun ben işte bunu anlamıyorum..Ayrıca benim Naci beyle bir husumetim yok ki onu yereyim..Açıkçası ne bir kişiye düşmanlığım var nede bir düşmanım...Hayata sevgiyle bakan bakmaya çalışan bir insanım ben..İnan bana bu hayat böyle güzel....[/QUOTE]
Naci beyin ofisinde muayenehanesi bile yok demişsin o komik geldi bana,seninle ilgili bir durum değil,lütfen yazdığım tek satırlık bir şeyi üzerine alınma
Son düzenleme: