- Konu Sahibi Sweet_Brave
cnm haklısın doktor da söyledi zaten..deneyip görmek lazım ameliyatta die..hangisi güzel durursa onu takıcak.senin gösterdiğin 300 cc yi çok beğendim.büyük durmuyor.hatta o sitedeki 400 cc ler bile büyük gelmedi gözüme:)cnm ben 90 derken göğüs altı ölçüsünden bahsetmiyorum.göğüs ölçümü söylüyorum.göğüsümün üstü yani.o 90 olsa yeter diyorum.hani 90 nıda geçerese bende büyük durabilirim diye düşünüyorum..olsamda kurtulsam artık.böyle düşün düşün nereye kadar.bi ara vazgeçecek gibi oldum sırf boyut yüzünden.artık hayırlısı olsun diyorum..hayırlısıyla olsun bitsin..son 4 günnn..
ayy canımm artık son zamanlar.. belki en iyisi düşünmemek, ben son 2 gün öyle yapmıştım. her şey olucağına verıyor, nasılsa artık dr la konuştun anlaştınız güveniyorsun. ameliyattan öncede en son söylersin aklındakini fırsatın olur merak etme :). benim 275cc ile kas altı 87cm oldu. 300 bencede seni mutlu edebilir. tabii insan yaşamadan anlayamıyor inan bana. hep hayal ediyoruz. umarım sana fikir verebilmişizdir. bence dr una da güvenmelisin. mesela ben 275cc ten bu kadarını beklemezdim .. daha küçük sanıyordum. belki vücuta göre göğüs genişliğine bağlı kiloya bağlı herkeste farklı duruyor. bundan sonra kendine iyi bak, ameliyata güçlü gir :))) sevgiler...