Yeni doktor arayışındayım yardımlarınızı bekliyoruuum!!

kıızlaaaaarrrr eweett şmdii nsl büyüklükte meme istedğime aşağı yukarı karar werdiiimmm:KK52: iştee bunun için istiordum , 300cc büyükmü olur derken, elifcim dedğin gbi braz daha büyük olabilrmiş bu kıza :KK70: ama doğal olurmuydu bilemeyiz:KK1:

xxxxxxxxx bak bu hastaya 300cc protez kas altına koyulmuş.Önceki ve sonraki hali var.

arzumcuuummm, bana başka fotoğraflarda gösterdin çoook saol canıım beniiiimmm:KK54::KK54: çookk yardımcıı olduuuuunn:KK52: senin favori memen wardı ya, benim de favori meme bu attığn kız galiba diğer memelerde güzeldi ama sanki bu en iyisii:KK52::KK52:

bu arada 300cc B cup mı oluyor? yani benim bedenim 75, 75 B oluyor dimi bu kız. B cup olur sana dedi hasan bey bana. mesela 275,280cc ler B cupı tam doldurmamış mı oluyor? :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
MİKS SEN KİME AMELİYAT OLMUŞTUUN?

BU ARADA kızlar bende uzun zamandr düşünüyordum ve barış çakıra ameliyat olmaya karar verdim
ankarada yaşıyorum 7 mayısta görüşmem 10 mayıstada ameliyatım var inşallah poisa ve oralet gibi bnde mutlu olurum.

kurtulalım şu minicik şeylerden dimi:KK1:

MİKS SEN KİME AMELİYAT OLMUŞTUUN?

BU ARADA kızlar bende uzun zamandr düşünüyordum ve barış çakıra ameliyat olmaya karar verdim
ankarada yaşıyorum 7 mayısta görüşmem 10 mayıstada ameliyatım var inşallah poisa ve oralet gibi bnde mutlu olurum.

kurtulalım şu minicik şeylerden dimi:KK1:

Hiç düşünmedim çocuk olunca zaten büyümüyor mu bunlar

clara83 Ben İzmirliyim ve burada oldum prof.dr. Ahmet Seyhan Yaptı Güzel Cicişlerimi Bu mutluluğu Bahşetti bana Sağolsun Usta Elleri :81:

hulyabektaş tatlım 20 yada 30 kilo kadar alırsan Hamilelikte Yada Vücut yapın zaten balık etli falansa ve kilo almaya müsyitse Belki Büyür memelerin Bekle Hamilelikte Benim İçin Böyle Bir durum Söz konusu Değil Çünkü Hep Belli bir kilodayım ..

kızlar size hem çok iyi hem de ünlülerin doktorlarında tavsiye edebilirim.hatta size indirimde yaptırırım üzülmeyin.isteyenlerin sorularını bekliyorum.bu arada bende ameliyathane hemşiresiyim.

arzumcuuummm, bana başka fotoğraflarda gösterdin çoook saol canıım beniiiimmm:KK54::KK54: çookk yardımcıı olduuuuunn:KK52: senin favori memen wardı ya, benim de favori meme bu attığn kız galiba diğer memelerde güzeldi ama sanki bu en iyisii:KK52::KK52:

bu arada 300cc B cup mı oluyor? yani benim bedenim 75, 75 B oluyor dimi bu kız. B cup olur sana dedi hasan bey bana. mesela 275,280cc ler B cupı tam doldurmamış mı oluyor? :44:

Canim evet 300cc ile dolu dolu b cup olursun.Buda seni kesinlikle tatmin eder arkadaşım.:92::92:

eweettt yaaa arzumcuum werdiğin sitedeki diğer fotolara da baya baktıım, fawori fotom bu foruma attığın foto :KK52: en güzel memeyi koymuşsun yanii :KK52:

aayyyyy inşallah onun kadar güzeeel oluuurr , ben de 300cc oolsun istiyoruumm inşalllaaahhhhh:KK52::KK52::KK52:

Sweetciiiiiiim her sey gönlünce olur insallah bir an önce kararini verir ve diledigin Cicislere kavusursun güzelim...

Resimdeki büyüklük cok dogal duruyor hatta biraz daha büyük olabilir gibi... tabii zevk meselesi.:26::26:

CNM Baris Beyle görüsecek misin daha ??? Merak ettim :44::44: ve Hasan Bey en erken ne zaman ameliyat icin gün veriyor ??? :97::97:

elifciim ewet barış beyle bu önümzdeki çarşamba gnü görüşmeye gideceğim. bakalım o neler diyecek, ppooff utanmam sıkılmam yine inşallahh:KK17::KK17: :18:

Yaa Hasan beye sormadım ameliyat için gün filan, kendisi zaten bana ailenle git konuş iyice düşün kendini hazır hissettğin zaman ararsın isteren yne gelrisn dedi, ben de tmm dedim :KK61:

yaa ben de 300 istiyorum ama korkuyorum da büyük durur die:KK43: şöle 90 olsa süper olur( şuan 80-81 im)

Canım ni,ye bu kadar endişe ediyorsun yahu,ben forumda hiç gögsü olmayan bir hastaya takılmış 300cc lik protez resmi paylaşmıştın,sende bu resmi görmüştün,eger o resimdeki büyüklük sana büyük geldiyse 300cc nin aşşagısını taktırırsın,ama güzel olmuş,benim tam istedigim boyut diyorsan 300cc takar doktorun.Yaa aslında biz ne kadar araştırırsak araştıralım,belki ameliyatta gögüs dokun 300cc yi almayacak,doktor görüntüyü begenmeyecek.Bence sen seçtigin doktora güven,istedigin gögüs büyüklügünü doktoruna iyice anlat,doktorun en iyisini yapacaktır zaten.Bak forumda yeni resimler paylaşılmış,Pıtpıt resim koymuş 300cc den daha düşük,onun resmine bak,İbis koymuş resmini onunkide 300cc den daha küçük,sonra benim sana gönderdigim resim ile karşılaştır,aklında bir fikrin olması lazım sende nasıl duracagı hakkında.Güzelim sana link de gönderdim,oradanda iyice araştır,bak resimlere.Ben 400cc taktırdım canım yaa:KK52::KK52: Sen 300cc büyük olurmu diyorsun yanii...:KK53::KK53:Gögüs dokun gerçekten eger azsa 300cc ile dolu dolu b cup olursun.90 olayım yeter demişsin,90 beden sırt ölçündür,90 beden olman için kilo alıp sırtını genişletmen lazım :KK9::KK9:Tavsiyede etmem yani,neden narin vücudunu genişletesinki.Sen hep Allahına dua et,Allahım hakkımda hayırlısını ver,diye,kendini Allaha emanet et,sonrada seçtigin doktora emanet et.Allahın izniyle ameliyatını olup kurtulursun inşallah canım..:KK70::KK70:

Hiç düşünmedim çocuk olunca zaten büyümüyor mu bunlar

canımcım valla ikitane dogurdum ikisinide emzirdim emereken iyiydi sonra fos diye indi özellikle ikinci çocuktan sonra resmen içi boşaldı zaten hep kucuklerdı ama dırıydı en azından şimdi hiç bişi kalmadı o yuzden cocuk olunca buyur dıye hıç bekleme.

Canım ni,ye bu kadar endişe ediyorsun yahu,ben forumda hiç gögsü olmayan bir hastaya takılmış 300cc lik protez resmi paylaşmıştın,sende bu resmi görmüştün,eger o resimdeki büyüklük sana büyük geldiyse 300cc nin aşşagısını taktırırsın,ama güzel olmuş,benim tam istedigim boyut diyorsan 300cc takar doktorun.Yaa aslında biz ne kadar araştırırsak araştıralım,belki ameliyatta gögüs dokun 300cc yi almayacak,doktor görüntüyü begenmeyecek.Bence sen seçtigin doktora güven,istedigin gögüs büyüklügünü doktoruna iyice anlat,doktorun en iyisini yapacaktır zaten.Bak forumda yeni resimler paylaşılmış,Pıtpıt resim koymuş 300cc den daha düşük,onun resmine bak,İbis koymuş resmini onunkide 300cc den daha küçük,sonra benim sana gönderdigim resim ile karşılaştır,aklında bir fikrin olması lazım sende nasıl duracagı hakkında.Güzelim sana link de gönderdim,oradanda iyice araştır,bak resimlere.Ben 400cc taktırdım canım yaa:KK52::KK52: Sen 300cc büyük olurmu diyorsun yanii...:KK53::KK53:Gögüs dokun gerçekten eger azsa 300cc ile dolu dolu b cup olursun.90 olayım yeter demişsin,90 beden sırt ölçündür,90 beden olman için kilo alıp sırtını genişletmen lazım :KK9::KK9:Tavsiyede etmem yani,neden narin vücudunu genişletesinki.Sen hep Allahına dua et,Allahım hakkımda hayırlısını ver,diye,kendini Allaha emanet et,sonrada seçtigin doktora emanet et.Allahın izniyle ameliyatını olup kurtulursun inşallah canım..:KK70::KK70:

cnm haklısın doktor da söyledi zaten..deneyip görmek lazım ameliyatta die..hangisi güzel durursa onu takıcak.senin gösterdiğin 300 cc yi çok beğendim.büyük durmuyor.hatta o sitedeki 400 cc ler bile büyük gelmedi gözüme:)cnm ben 90 derken göğüs altı ölçüsünden bahsetmiyorum.göğüs ölçümü söylüyorum.göğüsümün üstü yani.o 90 olsa yeter diyorum.hani 90 nıda geçerese bende büyük durabilirim diye düşünüyorum..olsamda kurtulsam artık.böyle düşün düşün nereye kadar.bi ara vazgeçecek gibi oldum sırf boyut yüzünden.artık hayırlısı olsun diyorum..hayırlısıyla olsun bitsin..son 4 günnn..

X