Canım ni,ye bu kadar endişe ediyorsun yahu,ben forumda hiç gögsü olmayan bir hastaya takılmış 300cc lik protez resmi paylaşmıştın,sende bu resmi görmüştün,eger o resimdeki büyüklük sana büyük geldiyse 300cc nin aşşagısını taktırırsın,ama güzel olmuş,benim tam istedigim boyut diyorsan 300cc takar doktorun.Yaa aslında biz ne kadar araştırırsak araştıralım,belki ameliyatta gögüs dokun 300cc yi almayacak,doktor görüntüyü begenmeyecek.Bence sen seçtigin doktora güven,istedigin gögüs büyüklügünü doktoruna iyice anlat,doktorun en iyisini yapacaktır zaten.Bak forumda yeni resimler paylaşılmış,Pıtpıt resim koymuş 300cc den daha düşük,onun resmine bak,İbis koymuş resmini onunkide 300cc den daha küçük,sonra benim sana gönderdigim resim ile karşılaştır,aklında bir fikrin olması lazım sende nasıl duracagı hakkında.Güzelim sana link de gönderdim,oradanda iyice araştır,bak resimlere.Ben 400cc taktırdım canım yaa
Sen 300cc büyük olurmu diyorsun yanii...
Gögüs dokun gerçekten eger azsa 300cc ile dolu dolu b cup olursun.90 olayım yeter demişsin,90 beden sırt ölçündür,90 beden olman için kilo alıp sırtını genişletmen lazım
Tavsiyede etmem yani,neden narin vücudunu genişletesinki.Sen hep Allahına dua et,Allahım hakkımda hayırlısını ver,diye,kendini Allaha emanet et,sonrada seçtigin doktora emanet et.Allahın izniyle ameliyatını olup kurtulursun inşallah canım..