Yeni doktor arayışındayım yardımlarınızı bekliyoruuum!!

kıızlaaaaar bu arada sizlere söylemek isteyipte unuttuğm bir şey waar. 4ay önce sağ göğsümde sert bir kitle oluştu, doktora gittik, ultrasona grdim, içi iltihaplanmış bir kist oldğnu söylediler,şırıngayla iltihabı aldı doktor,çook piis acımıştıı :KK43::KK43: labaratuwara götürüldü we sonuç olarak, kötü bir kist olmadğnı söyledi doktor çook şüküür:KK64: ama hala ufak bir sertlik şeklinde içimde yaşıor bu canawar :KK53: hasan beyede söyledim, eğer biraz büyükse alınması lazım dedi, ilerde tekrarlarmı dedim olablr dedi, silikona zarar werirmi wermez dedi, zarar wermez dimiiiii kızlaaarrr:84::84:

bence aldır her ne kadar ıyı huylu olsada zarar vermesede kıst sonucta..yakın bı zaman once bır komsumuzun eltısının gogsunde kıst vardı ve memeyı alalım demıs doktor buda aldımamıs..yenı evlıydı cevresı kocan senı begenmez,ılerıde nasıl emzıreceksın dıyenlerin yanı cevresının sozlerıne kulak vererek aldırmadı. doktoru dınlemedı ve sonra ustune hamıle kaldı ve hamıle oldugu ıcın bısey yapamadılar hamılelık suresıncede ılac kullandı ve kıst suan butun vucuduna yayılmıs durumda ve hıc bır tedavısı yok..
bence bunun ıcın gıt detaylı bır mamografi cektir ve ızerınde dur bu konunun..hafıfe alcagın bır sey degıl yanı..

Son düzenleme:
bencede hıc sutyenle durduguyla alakası yok..ben 300 cc denedım sutyen ıcınde cok buyuk ve agır geldı ama 300 cc meme ıcıne gırdıgı zaman daha kucuk duruyo ve sutyende durdugu gıbı durmuyo ben o zaman 300 cc deseydım sımdı buralarda aglardım mutsuzum yazardım ama hersey gonlume gore oldu

gizemciim özelden de msj atmışsın teşekkür ederim canımm:KK54: eser hnmda, sütyen içinde 310 cc bana baya büyük gelmişti. ama fotolara bakınca en az 300cc olması lazım gbi gelior bana. ne saçmaa yaaa, eğer sütyendeki gbi durmuyorsa ne diye sütyen içinde denettiriyorlar:KK19: ya da bu görüntünden biraz daha küçük olur deyin.

amaaannn çook sıkıldım walllaa uyuzz olmaya başladım herşeyeee :KK47::KK47::KK47:

bence aldır her ne kadar ıyı huylu olsada zarar vermesede kıst sonucta..yakın bı zaman once bır komsumuzun eltısının gogsunde kıst vardı ve memeyı alalım demıs doktor buda aldımamıs..yenı evlıydı cevresı kocan senı begenmez,ılerıde nasıl emzıreceksın dıyenlerin yanı cevresının sozlerıne kulak vererek aldırmadı. doktoru dınlemedı ve sonra ustune hamıle kaldı ve hamıle oldugu ıcın bısey yapamadılar hamılelık suresıncede ılac kullandı ve kıst suan butun vucuduna yayılmıs durumda ve hıc bır tedavısı yok..
bence bunun ıcın gıt detaylı bır mamografi cektir ve ızerınde dur bu konunun..hafıfe alcagın bır sey degıl yanı..

aayyy büyük geçmiş olsun yaaa:KK43: Allah şifa wersin inşallahh... Peki doktor bu kistin kötü huylu olduğunu söylemişmiydi? yoksa bu kist iyi huylu olmasına rağmen mi wücuduna yayılmış :KK53::KK53:

aayyy büyük geçmiş olsun yaaa:KK43: Allah şifa wersin inşallahh... Peki doktor bu kistin kötü huylu olduğunu söylemişmiydi? yoksa bu kist iyi huylu olmasına rağmen mi wücuduna yayılmış :KK53::KK53:

doktor alınması gerektıgını soylemıs..kotu huyluydukı yayıldı vucuduna bıde hamıle kalınca ılacta kullandı hamılelıkte cocuguda yedı aylıkken aldılar kendı bakamıyo..ve tum vucuda yayıldıgı ıcın yapılcak bıseyde yok tedavıde yok..o yusden sen ıyı yada kotu huylu olmaısına bakma..ihmal etme ve tedavını ol..

bırawo yani kızlaaar!! hele sana ne diyeceğimi bilemiyorum arzum! siz benim yazdığım yorumdan, siz evlisiniz erkeklere açarken utanmazsınız yorumunu çıkarıyorsanız helal olsun sizee..... bide üstüne 'Bravo,tebrik ederim ' diye desteklemişsin yaaa....

Ben ' Her bayan aynı değildir , bazılarımız daha çekingen olabilir dedim' bunu derken bazılarımız daha hassastır mahremiyet konusunda erkeklerden dha çekinir,demek istedim. Ama bu sözüm 'çekinmeyenler ise , utanmazlar, her erkeğe açarlar' manasına nsl geldi,nsl getirdiniz, nsl bu yönde düşündüz anlamadım walla..... yemin ederim böyle düşüneceğiniz aklımın ucuna dahi gelmedi...!

siz bana kırılmş görünüyorsunz ancak asıl ben size kırıldım....

Canım ama sen bu utanma duygusunu biraz fazla abarttın yaa..Ben hemoroid ameliyatı oldum erkek cerraha yani,bunda ötesi yok.Doktora meme muayenesi için gittigimizde doktorun karşısında soyunurken striptiz yapmıyoruz ki güzelim,pek romantik bir ortamda yok yani..Bende çekindim tabiki doktora gögüslerimi gösterirken,ama aglamadım.Eger böyle bir durumum olsaydı zaten kesinlikle ama kesinlikle bayan doktoru seçerdim.Ayrıca ben sana o kadar yardımcı olmaya çalıştım,ama sen inatla tekrar başa dönüyorsun,her zaman kafanda bir karışıklık var,ama ların var,ben onun için diyorum bu şekilde ameliyat olman senin için hayırlı olmaz,çünkü mutsuz olma durumun çok yüksek,daha ne kadar büyüklükte bir gögüs istediginden bile emin degilsin.Bence ameliyatını ertele,kafan çok karışmış güzelim senin,banada kırılma,bu kadar güzel muhabbetimizden sonra bana kırılırsan çok üzülürüm dogrusu.

doktor alınması gerektıgını soylemıs..kotu huyluydukı yayıldı vucuduna bıde hamıle kalınca ılacta kullandı hamılelıkte cocuguda yedı aylıkken aldılar kendı bakamıyo..ve tum vucuda yayıldıgı ıcın yapılcak bıseyde yok tedavıde yok..o yusden sen ıyı yada kotu huylu olmaısına bakma..ihmal etme ve tedavını ol..

:KK43::KK43: çook kötü yaa .... Hasan bey ameliyat sırasında bi bakarım, alınması gerekiyorsa alırım demişti, doktora karar werdiğim zaman mutlaka bu canawarı alın diyeceğim.

Doktorlar biz meme ameliyatı olmadan önce bazı testler yapıyorlar ya, mamografide çekiyolarmı? ya da ultrasona giriyormuyuz?

Canım ama sen bu utanma duygusunu biraz fazla abarttın yaa..Ben hemoroid ameliyatı oldum erkek cerraha yani,bunda ötesi yok.Doktora meme muayenesi için gittigimizde doktorun karşısında soyunurken striptiz yapmıyoruz ki güzelim,pek romantik bir ortamda yok yani..Bende çekindim tabiki doktora gögüslerimi gösterirken,ama aglamadım.Eger böyle bir durumum olsaydı zaten kesinlikle ama kesinlikle bayan doktoru seçerdim.Ayrıca ben sana o kadar yardımcı olmaya çalıştım,ama sen inatla tekrar başa dönüyorsun,her zaman kafanda bir karışıklık var,ama ların var,ben onun için diyorum bu şekilde ameliyat olman senin için hayırlı olmaz,çünkü mutsuz olma durumun çok yüksek,daha ne kadar büyüklükte bir gögüs istediginden bile emin degilsin.Bence ameliyatını ertele,kafan çok karışmış güzelim senin,banada kırılma,bu kadar güzel muhabbetimizden sonra bana kırılırsan çok üzülürüm dogrusu.

neresini abarttım Allah aşkına arzum yaaa... bende zaten o kadar muhabbetimzden sonra böyle bir yorum yapmana çook üzüldüüm... ki sana we birkaç arkadaşa özelden yazmıştım ağladığmı, samimiyetinize we yardımcı olmanıza güwenerek içimi döktüm size... ama siz forumda bu konuyu açtnız önce ben şakaya wurdum konuyu dağıtmaya çalıştım, üstünde durmamaya çalıştım, baktım
siz ciddi ciddi alınmışsınız , üstüme gelmişsinz , açıkçası çook sinirlendiim, ewet çook gerginim, çok karışığım, ama bu durumum kimselerin benim hayatıma, benim kararlarıma müdahale etmesine izin wermez! ben sizlerden ancak tawsiye, büyüklerim olarak öğüt alabilirm, destek alablirim....

we bir çoğunuz 1 yıl yada 4-5 ay araştırarak karar almışsınz we ameliyatlarınızı olmuşsunz ne kadar güzeel... ama benim araştırmalarım daha 1 ay oldu olmadı.... bence bu kararsızlığım gayet normal , dışardan bir eşya almıyoruz, vücudumuza bir eşya alıcaz, çoook detaylı araştırmak gerekiyor , hepinizde bunu biliyorsunz zaten. ben burda çoğu şaka&ciddi, gidip geliyorum kararlarımda... we bana gerçekten yardım eden yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorumm..

Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese yardım etsin, bana da etsin inşallah....

neresini abarttım Allah aşkına arzum yaaa... bende zaten o kadar muhabbetimzden sonra böyle bir yorum yapmana çook üzüldüüm... ki sana we birkaç arkadaşa özelden yazmıştım ağladığmı, samimiyetinize we yardımcı olmanıza güwenerek içimi döktüm size... ama siz forumda bu konuyu açtnız önce ben şakaya wurdum konuyu dağıtmaya çalıştım, üstünde durmamaya çalıştım, baktım
siz ciddi ciddi alınmışsınız , üstüme gelmişsinz , açıkçası çook sinirlendiim, ewet çook gerginim, çok karışığım, ama bu durumum kimselerin benim hayatıma, benim kararlarıma müdahale etmesine izin wermez! ben sizlerden ancak tawsiye, büyüklerim olarak öğüt alabilirm, destek alablirim....

we bir çoğunuz 1 yıl yada 4-5 ay araştırarak karar almışsınz we ameliyatlarınızı olmuşsunz ne kadar güzeel... ama benim araştırmalarım daha 1 ay oldu olmadı.... bence bu kararsızlığım gayet normal , dışardan bir eşya almıyoruz, vücudumuza bir eşya alıcaz, çoook detaylı araştırmak gerekiyor , hepinizde bunu biliyorsunz zaten. ben burda çoğu şaka&ciddi, gidip geliyorum kararlarımda... we bana gerçekten yardım eden yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlarıma tekrar teşekkür ediyorumm..

Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese yardım etsin, bana da etsin inşallah....

Şu anda sen abartıyorsun ama,kimse kimsenin kararına müdahale etmiyor,edemezde,istedigini yapmakta,seçmekte özgürsün arkadaşım.Ben artık polemiklere girmeyecegimiyoruldum ve çok sıkılmaya başladım.Senin sinirlerin bozulmuş,bana bulaşma canım.Umarım herşey istedigin gibi olur,sna kolay gelsin.:KK19:

[hem ben naciyede gitmiştim..onun bir muane odası bile yok..yazıhanesinde hadi soyun diyooo..[/QUOTE] derinmavi koptum burda yaa....naci beyin muayene odası ,fotograf odası ve görüşme odası ayrı... :KK1:

Şu anda sen abartıyorsun ama,kimse kimsenin kararına müdahale etmiyor,edemezde,istedigini yapmakta,seçmekte özgürsün arkadaşım.Ben artık polemiklere girmeyecegimiyoruldum ve çok sıkılmaya başladım.Senin sinirlerin bozulmuş,bana bulaşma canım.Umarım herşey istedigin gibi olur,sna kolay gelsin.:KK19:

canııım , kimse kimsenin kararına müdahale etmiyor diyorsun ama bir önceki yazında, ' kafan çok karışık, sürekli başa dönüyorsun, bence ameliyatını ertele, ameliyat olursan mutsuz olursun, daha ne istedğini bilmiyorsun' sözlerinde ben bana bir tawsiye değil, bir müdahale yapıldığı algısındayım...
ayrıca benim sinirlerim filan bozuk değil, sadece karışığım we gerginim.. ama ben bu gerginlğimi size şu yazışmalarımzda yansıtmamaya çalışıyorum, çnkü bana o kadar yardım etmenizden sonra buna hakkım yok, yazdıklarınzda size kırılmş olsam bile...
ben polemik yarattığmı hiiç düşünmüyorum, malesef konu polemiğe dönüşme noktasına geldi.. ama asla buna müsaade etmem, etmemeliyiz...

tam tersine, yanlış anlaşılmalar olmuş diyerek, birbirimzden özür dilemesini bilmeliyiz. olgun insanlar olarak, sewiyeli muhabbetimizi sürdürmeliyiz.. arzum seni weya diğer arkadaşları kırdıysam ben özür diliyorum. aynı hasassiyette olmanızı sizden de diliyorum... lütfen bu gereksiz konu burda kapansın we güzeel muhabbetlerimze kaldığmz yerden dewam edelim :KK70: :KK19:

KIZLAAAAARRR pirinç testini duymuşmuyduunuzz!!! şmdi okudum bir sitede ,Prof. Dr. Ahmet KARACALAR söylüyor. yazısını kopyalıyorum bilen deneyen warmııııı???

Protez büyüklüğü seksi görüntü ya da daha feminen olma ile bağlantılı olduğu için kişi dikkat çekip çekmek istemediğini dahi sorgulamalı. Hatta yüz üstü yatma alışkanlığı varsa büyük protez seçmemelidir. Bundan sonra istediği boyutu hekime bildirmesi en doğru yoldur. Hekim de protezle ilgili taban çapı, profil ve projeksiyon gibi ayrıntılara karar verir.Bunun için evde pirinç testi yapılabilir. Kişi istediği sutyen boyutunda bir sutyen alır. Külotlu çorabın ayak kısmının üzerinden kesip içerisine pirinç doldurabilir. Ağzı bağlanan çorap protezi taklit eder. Örneğin, 210 cc protezi taklit etmek istiyorsa 210 gr pirinç koyulur. Her 20 cc. için 20 gr prinç eklenerek, 230, 250, 270 cc şeklinde protez ölçümleri denenip not edilir. İstediği hacim bulunduktan sonra bununla birlikte bir süre yaşamalıdır. Kişi yaşarken rahat ettiği ölçüyü doktoruna bildirir. Bu nedenle pirinç testi dört boyutlu bir ölçüm verir. Hiçbir bilgisayar programı pirinç testinin verdiği sonucu veremez.

ne diyorsunuzz? denesek mii:KK53::KK53:

İyi de bu bu devirde hamileliği kurbağa testiyle öğrenmeye benziyor:KK9::KK9::KK9:

:KK60::KK60::KK60::KK60: yook yaaa daha ağlamadan önce okadar sorular sordum, gösterseydi yaaa:KK19: napiiim yaa her bayan bir mi? bazılarımız daha çekingen olabliyoruz bekarız hiç erkek eli değmemiş tabii çekincez ağlıcaz :KK60::KK60: ben size de söylediğim gibi, soyunup hazır olduktan snra içeri girmesini beklerdim bekliyorduumm! adam resmen karşsında soyunmamı istedi yaa, şook oldum we soyunurken beni izliyorr çook kötüü olduum yaaaaa bak yine aklıma getirdinizzzzz:84::84::84::84:

ya şekerim doktor o neden utandın ki.. Neler görüyor onlar başka gözle bakmaları mümkün değil:26:

anacım biz evliyiz bize erkek eli değdi diye soyunmaya bayılmıyoruz bizde..bu olaya bakışınla ilgili birazda..karşındaki doktorun için meme demek tırnak kaş göz çapak vb gibi bişeee..emin ol ona başka bişee çağrıştırmıyordur..sıradan bişee yanii..sende rahat ol..öyle ağlayıp kıvaranacaksan kadın doktora gitcen..hem ben naciyede gitmiştim..onun bir muane odası bile yok..yazıhanesinde hadi soyun diyooo..

Arkadaşım bu asker arkadaşın gibi bahsettiğin naci Naci Çelik değil sanırım. Çünkü onun bekleme odası ayrı, hasta görüşme odası ayrı, vücutla ilgili görüşme odası ayrı ki aynı zamanda pansuman odasıdır, foto odası ayrıdır. tabi sen dr muayenehanesine yazıhane muamelesi yapıyorsan farkı anlamamış olman muhtemel. Ayrıca vücutla ilgili hasta muayene edecekse yanında ya hemşiresi ya da asistanı olur yalnız da muayene etmez ki hasta rahatsız olmasın..

anacım biz evliyiz bize erkek eli değdi diye soyunmaya bayılmıyoruz bizde..bu olaya bakışınla ilgili birazda..karşındaki doktorun için meme demek tırnak kaş göz çapak vb gibi bişeee..emin ol ona başka bişee çağrıştırmıyordur..sıradan bişee yanii..sende rahat ol..öyle ağlayıp kıvaranacaksan kadın doktora gitcen..hem ben naciyede gitmiştim..onun bir muane odası bile yok..yazıhanesinde hadi soyun diyooo..

ya hakıkaten ınanamıyorum nacı çelıkten bahsedıyorsan copyrıght ında yazdıgı gıbı klınıgınde en az 4 ayrı odası var ve asla senın bahsettıgın gıbı hadı soyun gıbı bır tavır asla takınmıyor sadece yazmış olmak ıcın boyle seyler yapmayın

İyi de bu bu devirde hamileliği kurbağa testiyle öğrenmeye benziyor:KK9::KK9::KK9:

bu testi okudum bana ilginç geldii, şakasına da 'deneyilim mi?' dedim. ayrıca bu testi söyleyen profösörün adınıda yazdım. size bu test komiik gelmiş olablir... ama bir profösörün biz bayanlar için, doğruyu tercih etmemizde yardımcı olmaya çalışması açısından bence komik değil...

bu testi okudum bana ilginç geldii, şakasına da 'deneyilim mi?' dedim. ayrıca bu testi söyleyen profösörün adınıda yazdım. size bu test komiik gelmiş olablir... ama bir profösörün biz bayanlar için, doğruyu tercih etmemizde yardımcı olmaya çalışması açısından bence komik değil...

Yahu tabii ki profesöre saygım sonsuz. Ama bak siz bile şakasına deneyelim mi demişsiniz. Kendimi pirinç taneli çorapla düşününce güldüm. Şaka gibi yani..Ayruca doktorun son cümlesi bana biraz teknolojiyi kullananlara kinaye yapmış gibi geldi. Bence imkanı olan her doktor teknolojinin nimetlerini sonuna kadar kullanmalı..

ya şekerim doktor o neden utandın ki.. Neler görüyor onlar başka gözle bakmaları mümkün değil:26:

Arkadaşım bu asker arkadaşın gibi bahsettiğin naci Naci Çelik değil sanırım. Çünkü onun bekleme odası ayrı, hasta görüşme odası ayrı, vücutla ilgili görüşme odası ayrı ki aynı zamanda pansuman odasıdır, foto odası ayrıdır. tabi sen dr muayenehanesine yazıhane muamelesi yapıyorsan farkı anlamamış olman muhtemel. Ayrıca vücutla ilgili hasta muayene edecekse yanında ya hemşiresi ya da asistanı olur yalnız da muayene etmez ki hasta rahatsız olmasın..
ok ben asker arkadaşı değilim tamam pardonda sizin bu yakınlığınız nerden ileri geliyor..hani bu can çekişir bir savunma hali nedir..Arkadaşım ben yaşadığını söylüyorum bir muane odasına alınmadım diyorum..sen ordan kendini parçalıyosun ala allahh..ayıptır yaa..hepimiz koca koca kadınlarız dimi

kızlar öncesi ve sonrasını gösteren bir yabancı site vardı. bir sürü fotonun olduğu. onun adresini bilen varsa yazsın da yardımcı olur belki. bende ameliyat günü öğrenmiştim o siteyi :63: ama sadece büyüklüğüne baK canım, çünkü çoğu çirkin görünüyor. doktorum fotoların eski olduğunu ve eskiye göre şimdi meme ameliyatlarının çok geliştiğini söylemişti.

X