- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.057
- Konu Sahibi Sweet_Brave
kıızlaaaaar bu arada sizlere söylemek isteyipte unuttuğm bir şey waar. 4ay önce sağ göğsümde sert bir kitle oluştu, doktora gittik, ultrasona grdim, içi iltihaplanmış bir kist oldğnu söylediler,şırıngayla iltihabı aldı doktor,çook piis acımıştıı labaratuwara götürüldü we sonuç olarak, kötü bir kist olmadğnı söyledi doktor çook şüküür ama hala ufak bir sertlik şeklinde içimde yaşıor bu canawar hasan beyede söyledim, eğer biraz büyükse alınması lazım dedi, ilerde tekrarlarmı dedim olablr dedi, silikona zarar werirmi wermez dedi, zarar wermez dimiiiii kızlaaarrr:84::84:
bence aldır her ne kadar ıyı huylu olsada zarar vermesede kıst sonucta..yakın bı zaman once bır komsumuzun eltısının gogsunde kıst vardı ve memeyı alalım demıs doktor buda aldımamıs..yenı evlıydı cevresı kocan senı begenmez,ılerıde nasıl emzıreceksın dıyenlerin yanı cevresının sozlerıne kulak vererek aldırmadı. doktoru dınlemedı ve sonra ustune hamıle kaldı ve hamıle oldugu ıcın bısey yapamadılar hamılelık suresıncede ılac kullandı ve kıst suan butun vucuduna yayılmıs durumda ve hıc bır tedavısı yok..
bence bunun ıcın gıt detaylı bır mamografi cektir ve ızerınde dur bu konunun..hafıfe alcagın bır sey degıl yanı..
Son düzenleme: