-
- Konu Sahibi Sweet_Brave
derinmavi koptum burda yaa....naci beyin muayene odası ,fotograf odası ve görüşme odası ayrı...
cıcegım bursada amelıyat oldu mesut ozcana..memnun halınden.
HASAN FINDIK' a ameliyat olan bayanlara sesleniyoruuuuuummm:84::84:
benim gbi zayıf, göğsü olmayan , kendisine kas altı yuvarlak protez takılan bayanlar war mıııııı??? çook korkuyorum doğal olmamasından we top gibi olmasındaann :84::84:
Fiyatı 6.000tl canım. gittiğinde de konuşursun fiyatı yne. senin göğsün war mı hiiç senin wücut nsl ? =)
canim benim durum biraz gicik :)) anlatayimda yorum yap vede ona gore fiyat dusermi soyle:))
Boyum 150 kilom 40 yani oldukca minyonum
gogsume gelince: var ama azcik ve yukarsi dumduz asagida birikme var gibi asagi kismi gayet hios ama tepesi yok ve 70 filan takiorum yani bazende 75
Canım özelden sana yazdım dedigim sitenin adresini,resimlere bakarsın.Begendigi resmin üzerini tıkla,hastaya kaç cc protez takıldıgı çıkacak.Bu site senin çok işine yarayacak,benim çok işime yaramıştı.Bu site sayesinde 400cc ye karar vermiştim ben.
hangi site acaba
hangi site acaba
kızlar kendinizi güvendiğiniz bir doktora emanet edin.yöntemi kendiniz belirleyemezsiniz.çok biliyomus gibi doktora gidip, kas zarı altı olsun,yuvarlak olsun,300 cc den büyük olsun diye ısmarlama şeyler söylemeyin.tek bi yöntem iyi olsaydı,bukadar yöntem çıkmazdı.yöntemler hastadan hastaya değişir.
Duyulacak ağrı da ,ağrı eşiğiyle alakalı.Benim bünyem çok sağlamdır.acıya fazla duyarlı değilim.kolum kırılsa anca şişmeye başlayınca anlarım.e haliyle ameliyatım da cok normal geçti.3.cü gün odamı toparlamıştım.Dual plan tekniğiyle oldu ameliyatım.Yani yarısı kas altı yarısı kas üstü.Hiç de öyle aman aman ağrılar olmuyor.Dual plan,Kas zarı , kas altı , kas üstü,hangi yöntemle olursa olsun haliyle göğüste bi gerginlik ve ağırlık hissedeceksiniz.bu her yöntemde geçerli.zaten başka da bi sıkıntısı yok.
Sadece gerginlik hissi oluyor.
cıcegımm merabaaa... senınle kontak kurmam lazım acılen. cunku doktorunu ogrenmem lazım 10 gun sonra amelıyat olcam ama hala tam bı karar veremedım. senın gogus olcularını çook begendım. doktorun kım kac cc takıldı. duy sesımı lutfeeennnn :)) snaırım yenı uye oldugum ıcın ozel mesaj yollayıp alamıyorum. umarım bu mesajımı alırsın...
canıım linki yapıştrdım buraya ama, site yöneticisi kaldırıyor galiba. ben özelden atıcam şmdi sana.
kıslaar bana atın lınkı lutfeennn 10 gun sonra ızne cıkıyorum. bu sure zarfında amelıyat olmam lazımmm... yardıımm S.O.S :)))
buarada ben yenı uyeyım ozel mesaj atsanız bana gelır mı :26:
Serdar Eren ve serdar eren....
onun gibisi yok
6 ay oldu tam ben ameliyat olali, meme diklestirme yapildi ve implant eklendi.super his, cok dogal duruyor, izler cok silik, dikkatli bakmak gerekiyor, ve yumusakligieskisi gibi,kimse anlayamaz ameliyat oldugum
gogus cok onemli,riske atilacak bir sey degil.en iyisine olun ameliyati, cok pahali serdar eren ama tek kelimeyle degerrrr
kendisi acibadem maslak hastanesinde, ameliyalari da orda yapiyor, ozel bir klinikte acti orda, hic dusunmeden ona gidin diyorum
canıım linki attım sana özeldenhakkında hayırlısı olsun inşallaahh
canıım linki attım sana özeldenhakkında hayırlısı olsun inşallaahh