Yeni doktor arayışındayım yardımlarınızı bekliyoruuum!!

derinmavi koptum burda yaa....naci beyin muayene odası ,fotograf odası ve görüşme odası ayrı...

Arkadaşım kalem müşterilerimden birinin tavsiyesiyle naci beyden randevu alıp caddedeki yerine gittim.Beni masası ve bilgisayarı olan muane yatağı bulunmayan bir odaya aldı..yanında sivil kıyafetiyle duran sanırım sekreteryadan bir bayan vardı.Bana evet nedir konu dedi..durumu anlattım..soyun çıkar üstündekini dedi..E bende çıkarttım..Açıkçası kendimi çoook kötü hissettim..Ama kendisini tercih etmeme sebebim bu değildi asla..Bana dikleştirme operasyonu ile birlikte protez yapacağını söyledi..Tercih etmedim..Şimdi konu böyleyken sen neden şen kahkahalar atarak benimle dalga geçiyorsun ben işte bunu anlamıyorum..Ayrıca benim Naci beyle bir husumetim yok ki onu yereyim..Açıkçası ne bir kişiye düşmanlığım var nede bir düşmanım...Hayata sevgiyle bakan bakmaya çalışan bir insanım ben..İnan bana bu hayat böyle güzel....[/QUOTE]
Naci beyin ofisinde muayenehanesi bile yok demişsin o komik geldi bana,seninle ilgili bir durum değil,lütfen yazdığım tek satırlık bir şeyi üzerine alınma

Son düzenleme:
HASAN FINDIK' a ameliyat olan bayanlara sesleniyoruuuuuummm:84::84:

benim gbi zayıf, göğsü olmayan , kendisine kas altı yuvarlak protez takılan bayanlar war mıııııı??? çook korkuyorum doğal olmamasından we top gibi olmasındaann :84::84:

canim ne kadar a yapior hasan findik???

Fiyatı 6.000tl canım. gittiğinde de konuşursun fiyatı yne. senin göğsün war mı hiiç senin wücut nsl ? =)

Fiyatı 6.000tl canım. gittiğinde de konuşursun fiyatı yne. senin göğsün war mı hiiç senin wücut nsl ? =)

canim benim durum biraz gicik :)) anlatayimda yorum yap vede ona gore fiyat dusermi soyle:))

Boyum 150 kilom 40 yani oldukca minyonum

gogsume gelince: var ama azcik ve yukarsi dumduz asagida birikme var gibi asagi kismi gayet hios ama tepesi yok ve 70 filan takiorum yani bazende 75

yinede yok değilmiş göğsün bi git bakalım hasan bey sana hangi yöntemleri uygun görecek. ben perşembe gnü gidicem muayeneye inşallh.

hangi site acaba

canıım linki yapıştrdım buraya ama, site yöneticisi kaldırıyor galiba. ben özelden atıcam şmdi sana.

kıslaar bana atın lınkı lutfeennn 10 gun sonra ızne cıkıyorum. bu sure zarfında amelıyat olmam lazımmm... yardıımm S.O.S :)))
buarada ben yenı uyeyım ozel mesaj atsanız bana gelır mı :26:

kıslaar bana atın lınkı lutfeennn 10 gun sonra ızne cıkıyorum. bu sure zarfında amelıyat olmam lazımmm... yardıımm S.O.S :)))
buarada ben yenı uyeyım ozel mesaj atsanız bana gelır mı :26:

canıım linki attım sana özelden hakkında hayırlısı olsun inşallaahh

Serdar Eren ve serdar eren....
onun gibisi yok
6 ay oldu tam ben ameliyat olali, meme diklestirme yapildi ve implant eklendi.super his, cok dogal duruyor, izler cok silik, dikkatli bakmak gerekiyor, ve yumusakligieskisi gibi,kimse anlayamaz ameliyat oldugum
gogus cok onemli,riske atilacak bir sey degil.en iyisine olun ameliyati, cok pahali serdar eren ama tek kelimeyle degerrrr
kendisi acibadem maslak hastanesinde, ameliyalari da orda yapiyor, ozel bir klinikte acti orda, hic dusunmeden ona gidin diyorum

oofff Acıbadem Maslak diyorsunn... Serdar Eren diyorsuunn ben onun 9.000 euroya yaptığnı duymuştum bu forumda yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…