yeni doğum yapanlar bir bakın...

SEVCAN_84

Nirvana
Pro Üye
18 Ocak 2007
1.544
371
648
40
İstanbul
kızlar 9 aylık kızım var.kızım doğduğu zaman emmek istemedi ama ben çaba gösterdim sütümü çoğlttım sürekli emzirdim ve sütüm şakır şakır gelmeye bebeğim de her saat başı emmeye başladı çok sağlıklıydı ve kilosu maşallah yerindeydi....tek sorunumuz uyku ve aşırı gaz sancısı idi...doktorumuz mutlaka emzik kullanmamız gerektiğini söyledi gittim aradım en iyisini aldım bebeğim ilk başta emmek istemedi ama sonra alıştı...düzenli uykular ve daha düzenli emme saatlerimiz oldu ama bir süre sonra bir baktım bebeğim memeye daha az ilgi göstermeye başladı emme ihtiyacını emzikden görmeye başladı...ve sütüm azaldı derken memeyi bıraktı şimdi hiç emmiyor çok üzülüyorum tekrar da alıştıramadım...içim kan ağlıyor...doktorumuz bu sefer emziği bıraktırın dedi ama bebeğim artık onsuz uyumaz oldu....

size tavsiyem emziğe alıştırmayın....

ya bu dr anlamiyorum benimkide yerli yersiz emme ihtiyaci olunca dr emzik ver dedi aldim cok ilgili olmasada biraz emip agzindan atiyor senin durumunda kotu olmus israrla vermesen cok mu agliyor hani belki vermedikce yada verdigin sureleri azalttikca unutur

KESİNLİKLE EMZİK KULLANMAYA KARŞIYIM.
ÇOK NADİR OLARAK KULLANIYORUM.
BİRGÜN YAKINLARIM ALIŞTIRMAK iÇİN ÇABA GÖSTERDİLER ve ZORLA TUTTURDULAR.
O AKŞAM AÇLIKTAN AĞLADI KUZUM, AMA MEMEYİ ESKİSİ GİBİ TUTAMADI.
TUTAMADIKÇA DA ÇILDIRDI...
BENDE KESİNLİKLE OYALAMA ARACI OLARAK EMZİK KULLANMIYORUM...

ben karsı degılım emzıge hastanede ılk gunu verdım 6 aylık oglum var o gun bugun emıyor ama sadece uyuturken gece yorulunca atıyor bzen o olmasa nasıl uyuturum dıorum bence bebekle alkalı her bebek farklı hala emzırıyorum hıc karıstırmadı emmeyle onu senın bebgın bıraz hassas demkkı cnm bı doktor yorumunu okumustum emzık emerken gece falan kafa kasları ve beyın sureklı calıstıgı ıcın beynı zekası daha ıyı olurmus ne kadar dogrudur bılmıyorum tabı

TEŞEKKÜR EDERİM MEHTAP86 BEN BİREY OLARAKTA KARŞIYIM.
BEBEĞİMLE DOLU DOLU GECELİ GÜNDÜZLÜ VAKİT GEÇİRMEKTEN KEYİF ALIYORUM.
KENDİSİ EMZİĞE İHTİYAÇ DUYMADAN UYUYABİLİYOR ve KENDİSİNİ OYALAYABİLİYOR.
EMZİKLİ HALLERİNİ ÇOK SEVİYORUM.
SADECE BUNDAN ÖTÜRÜ EMZiĞİ ZORLA VERDİM AĞZINA, FOTOĞRAF ÇEKTİM.
EMZİĞİN YARARI İLE İLGİLİ BİR YAZIYA HENÜZ RASTLAMADIM.
DAMAK YAPISINI BOZABiLECEĞİNE DAİR ÇOK FAZLA İDDİA VAR.

İNŞALLAH HEPİMİZİN BEBEKLERİ SAĞLIKLA SIHHATLE BÜYÜSÜN.
EMZİK, BİBERON, KAŞIK, BARDAK BUNLAR TEFERRUAT...

SEVGiLER...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…