80 lira bir emzige vermek benim için uçuk sizi bilememBibs önermeye gelmiştim ama o zaman hiç demeyeyim. Bir de emzik en fazla ne kadar uçuk olabilir ki?
Teşekkür ederim canimAslında indirimde yakalarsanız 2lisi 40 liraya düşüyo. Genel olarak kansorejen içermeyen en uygun emzikler 20 lira oluyo zaten. Bide bebeğin damak yapısını bozmuyo ben avent tavsiye ederim
TeşekkürlerBebeğiniz emzik almayabilir. Doğduktan sonra deneyin bence. Bir de kimi bebek pahalı emzikleri değil diğerlerini seviyor şans işi biraz, bebeğe bağlı.
Aslında pahalı gibi geliyor ama değil. 6 ay kullanıyoruz zaten normal şartlarda. 6 ay içinde 80 lira çok değil. Ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca indirimde ben ikilisini 58 liraya aldım avent80 lira bir emzige vermek benim için uçuk sizi bilemem
Bir emzik 6 ay kullanılmıyor. Hepsinin kullanım klavuzunda ayrı yazar kullanım süresi. En fazla 2 ay diye biliyorumAslında pahalı gibi geliyor ama değil. 6 ay kullanıyoruz zaten normal şartlarda. 6 ay içinde 80 lira çok değil. Ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca indirimde ben ikilisini 58 liraya aldım avent
Öyle miymiş. 0-6 ay alıyoruz. Eğer ki ısırma kopma zedelenme olmuyorsa ben 6 ay kullanırım.Bir emzik 6 ay kullanılmıyor. Hepsinin kullanım klavuzunda ayrı yazar kullanım süresi. En fazla 2 ay diye biliyorum
Bu arada konu sahibi sandım siziBir emzik 6 ay kullanılmıyor. Hepsinin kullanım klavuzunda ayrı yazar kullanım süresi. En fazla 2 ay diye biliyorum
Emzik kullanımını ben doğru bulmuyorum zaten. Tek bir faydası var. Uykuda ani bebek ölümünü engelliyor. Ben sadece yatağına yatırınca verdim, hemen uykuya daldı onun sayesinde. Ama çok vicdan azabı çektim. Birkaç kez kullanıp bıraktıkÖyle miymiş. 0-6 ay alıyoruz. Eğer ki ısırma kopma zedelenme olmuyorsa ben 6 ay kullanırım.
sizin hesap düşünürsek ayda 30 lira da bütçe sarsacak bişey değil.
yok bizimki sarsılır diyorsanız wee alın
Benim ilk bebeğim ama nedense kullanması gerektiğini düşünüyorum. Yani en azından bi işim olduğunda oyalansın onunla istiyorum.Emzik kullanımını ben doğru bulmuyorum zaten. Tek bir faydası var. Uykuda ani bebek ölümünü engelliyor. Ben sadece yatağına yatırınca verdim, hemen uykuya daldı onun sayesinde. Ama çok vicdan azabı çektim. Birkaç kez kullanıp bıraktık
Avent in de birçok çeşidi var yeni dogsn için aldıysanız hangisini aldiginizi çeker misinizAslında pahalı gibi geliyor ama değil. 6 ay kullanıyoruz zaten normal şartlarda. 6 ay içinde 80 lira çok değil. Ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca indirimde ben ikilisini 58 liraya aldım avent
Evet yeni doğan için aldım daha bebeğim doğmadı zaten. Bi sn link atacağımAvent in de birçok çeşidi var yeni dogsn için aldıysanız hangisini aldiginizi çeker misiniz
Brnd kullanması taraftarı değilim ama yine de her ihtimale karşı bı tane bulundurmalıyiz çok ağlayan durmayan bı bebek olursa mecbur veririrzBenim ilk bebeğim ama nedense kullanması gerektiğini düşünüyorum. Yani en azından bi işim olduğunda oyalansın onunla istiyorum.
sabah akşam ağzında bulunmasın ama hiç kullanmasın da diyemem.
Tamam canım teşekkürler hayırlısıyla kucağına alırsın insEvet yeni doğan için aldım daha bebeğim doğmadı zaten. Bi sn link atacağım
Teşekkürler Canim bakacam onadaBen mamajoo markasının almıştım trendyoldan hala kullanıyor oğlum 12 lira falandı avent de kullandım ama en çok mamajoo yu sevdi
Avent in de birçok çeşidi var yeni dogsn için aldıysanız hangisini aldiginizi çeker misiniz